Isnin, 6 Julai 2015

PAHLAWAN BUGIS MENIPU LAGI







Najib akan buat keputusan saman WSJ dalam masa terdekat 

Najib Razak akan membuat keputusan dalam tempoh beberapa hari lagi berhubung laporan The Wall Street Journal (WSJ) beliau menerima berbilion ringgit melalui akaun peribadinya.
Najib berkata, pihaknya akan merujuk kepada peguam dan mengambil pendirian atas nasihat yang akan diberikan mereka.
- See more at: http://www.themalaysianinsider.com/bahasa/article/najib-akan-buat-keputusan-saman-wsj-dalam-masa-terdekat#sthash.dedN2yJS.dpuf




KAH KAH KAH
woit
lancowlaaa berani
cakap berdekah dekah
nak saman laaa
nak bukti tak salah
lancowlaaa
taik dalam seluar
kah kah kah

SANDIWARA


--------------

6 ulasan:

flyer168 berkata...


"PAHLAWAN BUGIS MENIPU LAGI"

TT,

Just to share this...

July 5 2015 - http://www.thestar.com.my/News/Nation/2015/07/05/nazri-aziz-no-need-for-pm-to-sue-wsj-over-transfer-claims/

You be the judge.

pak gold berkata...

Sudah laa

panglimo potaseh berkata...

Tek yor tayem [take your time], kalau tak boleh tiga empat hari nak buat keputusan nak SAMAN, ambillah tiga empat tahun. Itu baru nak buek keputusan. Apa pun niat tu ponting. Saman tu sebagai ponyodap jo ... acah-acah jo.

panglimo potaseh berkata...

Si kafir, LKY utk tegak keadilan pernah saman WSJ, bukan sekali tapi empat kali dan menang kesemuanya.

Tapi aku rasa, Mat Zombi akan mintak Aron Jinn telekan samaada WSJ talibarut yahudi itu, tipu atau tidak. Tapi kalau dah kafir yahudi pulak tu, musti tipu punya. Tak saman telek pun OK latu, janji Aron Jinn masyuuuk.

panglimo potaseh berkata...

Yang nyata peguam Mat Zombi kata "Jangan Saman". Maka Mat Zombi akan kata, dia nak saman, tapi loyar tak kasiiiik. Abih camno.

Awanama berkata...

Cakap berdekah-dekah, balik rumah takut bini cap badak. Buka seluar taik penuh dalam spenda.kah..kah...kah..