Jumaat, 12 Februari 2016

HARI VALENTINE









VALENTINE

wahai kekasih

akan sampai 

dua hari lagi


masih ada masa

untuk cari awek

masih ada masa 

untuk cari balak


jika gagal

nama kamu

akan tersenarai

dalam GAGALIS



---------------

1 ulasan:

Awanama berkata...

Hari Valentine ini boleh ngentot free tak payah bayar apa apa kan ???,

Melayu Melayu suka ngentot free kan

Budak Bahalol pun ter ingat ngentot free dia kat Pelabuhan Anak KONTOL dulu dulu jugak

Seven Eleven kaya lah bebudak rempit bohsia bohjan dan mat mat bahalol songkok tinggi kerumun beli payung

Budak blue Jernan pun suka lah ngentot hidung kemek tapi nampak mata biru gaya bavarian lah

Mana nak sama rasa ikan salmon dengan ikan patin

Kepala KONTOL power OK