Khamis, 22 Disember 2016

AMERIKA JAGA SAUDI

AMERIKA JAGA WAHABI 
dunia tahu, pengkalan tentera terbesar amerika adalah di arab saudi..negara islam wahabi penjaga dua rumah suci mekah dan madinah ini diberi penjagaan keselamatan ketenteraan dari tentera kafir taghut amerika..

pada wakil2 ulama,ust2, ustazah2 atau penjual2 produk agama islam, sila hidup dlm realiti bahawa kalian bebas menjual produk agama islam dan mengaji kitab2 quran hadis, bebas berzikir bebas entota di mekah madinah kerana ada penjagaan tentera kafir taghut amerika..
ketika ini trump anti saudi, trump tahu obama melakukan pengeboman dari saudi, trump juga ada las vegas, alangkah tepatnya kalo trump menarik balik tentera2 kafir taghut amerika dari saudi..kita lihat apa tentera2 saudi yg pemalas ni akan buat?

malaysia tentu akan menhantar jamal jamban mewakil islam melayu, paki dan india pasti akan tolong..hadi pula akn flip flop dgn iran..sekejap pro saudi, sekajap pro syiah, skajap pro rm90juta, akhirnya tak dtang parlimen dan memilih utk senyap atau duduk dlm bilik dgn tontowi utk on SIAPA KIRA UNDI
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 12/21/16


WAHABI

BUKAN

WASABI

----------------

2 ulasan:

panglimo potaseh berkata...

Dulu maso den kokocik uztad ngatokan islam best ado satu jo, tak cam keris-tian ado memacam. Las-Las ghupo eay islam pon ado banyak geng .. ado wahabi, ado suni, ado sotonggi yang paling best ton ton wi .. kah kah kah.

Awanama berkata...

wahabi itu bukan wasabi tetapi bukan seteruk wa sapu bilion by najib isteri rosmah..