.

Isnin, 19 Jun 2017

KENYATAAN BAWA BAHAYA





INI SALAH

INI BAWA

BAHAYA



'Reputasi DOJ terjejas teruk'

SHAH ALAM - Reputasi Jabatan Keadilan (DOJ) Amerika Syarikat (AS) terjejas teruk rentetan dakwaan badan itu, berkait isu 1Malaysia Development Berhad (1MDB) didakwa tidak berasaskan fakta dan tidak dibuktikan di mahkamah terlebih dahulu.

Ini kerana menurut Senator Fahariyah Md Nordin, Malaysia melalui Jawatankuasa Kira-Kira Wang Negara (PAC) sudahpun menjalankan siasatan terperinci dan tidak menemui sebarang bukti dana diseleweng 1MDB sepertimana didakwa DOJ.

"Kenyataan menghasut dari DOJ ini terus dikeluarkan tanpa sebarang asas dan bukti yang kukuh bagi mempengaruhi orang ramai khuusnya rakyat yang mudah mempercayai sesuatu tanpa diselidik terlebih dahulu," katanya dalam satu kenyataan.


KENYATAAN

SENATOR INI

BAWA BAHAYA

DOJ AKAN 

BUAT  SATU

LANGKAH

BARU BUKAN

SAMAN SIBIL

TAPI JENAYAH

SENATOR INI

AJEN USA KE?

DIA SOKONG

NAJIB ATAU

MUSUH NAJIB?







-----------

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Kah kah kah si kapir harbi tahu maruah & amanah.....pembela islam, pembela sunnah??? Mungkin lepas mati nanti ada org doakan mereka masuk syurga dan sebab itu maruah mereka tercalar dan mereka selewengkan amanah yg diberi tanpa rasa menyesal

ulek mayang berkata...

Jangan salahkan USA kalau dia nak tendang najib. Kalau USA tak tendang najib, pru 14 nanti kami yang akan tendang najib dan BN sekali. Itu pun kalau orang melayu kampung ada otak lebih sedikit dari otak udang le!!!!

Tanpa Nama berkata...

hairan sungguh, kopiah diam membisu, ularmak segan bercakap, adakah kerana bulan puasa, sukar berkata kata atau lidah kelu? atau lebih zikir zakar khutbah sehingga malas memikir hal berlian pink...atau tak paham inggeris...kah kah kah...mercun haram, arak haram, babi haram, anjing haram, rasuah? sapu duit rakyat? orang kita? tak apa kah? kah kah kah tepuk kote tanya mau apa...kemutdiah atau lohediah kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

ini senator bodoh dari puteri umno..puteri warna pink sb tu diamond pun pink..senator ni asala mana? ledang? melaka? bangsa johor atau orng2 melaka yg dimelaka akan CGN china general nucluear..mcm ne dgn prestasi nuklear kat ledang atau melaka..marahkan doj sb pink diamond atau sebenarkan doj iri hati dgn puteri umno yg pink pussy..