.

Isnin, 19 Jun 2017

SANDIWARA SPRM




SANDIWARA

SPRM


Di luar negara, 8 buah negara masih terus siasat skandal 1MDB tanpa henti malah terdapat beberapa buah negara sudah ambil tindakan undang2 terhadap mereka yg sudah didapati bersalah.
TETAPI DI MALAYSIA..
1) Awal2 lagi Peguam Negara sendiri telah bersihkan Najib tiada bersalah,
2) Peguam Rosmah cuba ugut akan saman terhadap mereka cuba kaitan dgn Rosmah,
3) "1MDB tidak ada kena mengena dengan SPRM" -SPRM,
4) "Polis akan panggil Jho Low jika perlu" -Zahid Jamidi.



255 Comments
Comments
Aisah Binti Mohd Mereka-mereka nih sebenarnya tak layak dengan jawatan mereka. Tetapi Negara Dunia Ketiga seperti Malaysia. Ketua Negaranya memerlukan muka-muka musibat nih untuk menjaga kepentingan bellau supaya kekal berkuasa. Itu adalah hakikat secara terang-terangan yang betul-betul 2 ekor BEDUL nih tunjukkan kepada kita semua..
LikeShow more reactions
Reply
97
Yesterday at 1:42am
Mie Zhan Biaqpi la puak puak MUNAFIQUN n FASIK ni bermaharajalela dengan segala kenikmatan dan kemewahan dunia yg sementara.. Tempat terakhir nanti liang kubuq jugak.. Nanti cuba gunakan lah segala pangkat dan harta utk melobi malaikat dalam kubuq supaya terlep...See More
LikeShow more reactions
Reply
57
Yesterday at 1:28am
Samad Kassim Klu peguam nk saman blik ... kita panggil peguam antarabangsa /Queen Counsel/Biro peguam 8 negara tu ... amacam . Baru bolih panggil jibby , jho low ke mahkamah untuk jawap pd rakyat ... adil kan baru tau salah ke tak salah di buktikan ... tp senyap je...See More
LikeShow more reactions
Reply
58
Yesterday at 1:36am
Zulkapri Zainuddin Kerana penyokong2 bebal.yg mendedak.
LikeShow more reactions
Reply
5
Yesterday at 5:46am
Putera Zul Zul Ya Allah.... Kau percepat kn lh hukuman & keatas mereka² yg menindas ummat Muhammad saw & pembebasan utk rakyat Malaysia.... Aaamin....
LikeShow more reactions
Reply
24
Yesterday at 5:32am
Iskandar Mohd Nor Jangan salahkan mereka dah tertulis akhir zaman pemimpin menindas rakyat atau orang Yg dipimpin. Bila hati dah hitam nafsu menjadi tuhan harta dunia menjadi kiblat. Ingatlah berapa beruntung kita tidak dipilih Allah tidak tergolong dikalangan mereka....See More



----------------

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

ini badi si arwah altantuya..kemana saja najib rosmah pergi, badi arwah dan anak dlm kandungannya akan terus mengekor..ini tak sama dgn ziana..ziana tak da badi..ziana cuma mejadi badigol kpd haji isa samad..15ramadan altantuya dibunuh, 17 ramadan pula nuzul quran, kini sepuluh malam terakhir doj meyerang najib isteri rosmah..ketika haji hadi penerima rm90juta sedang mengkunta kintir mencari malam seribu malam agar dipelihara tuhan dari segala fitnah sarawak report..

Tanpa Nama berkata...

korek KOREK KOREK!

gali GALI GALI lubang besar!!

lepas tu

tutup TUTUP TUTUP...

cerita dah 'AUTA' larrrrrrrrrrrrrrrr,

takde ke cerita (lawak) BARU?