.

Sabtu, 17 Jun 2017

PAK LEBAI SEMUA SENYAP






PAK LEBAI

ustaz2 usztazah2 haji hajjah, para mufti, para agamawan yg mahir hukum haram yg tetiba2 pandai konspirasi..tak nak komen ke tindakan amerika?taknak hukumkan ke tindakan amerika ni..tak nak buat solat hajat agar jibril turun bersama abibil ke pentagon.
.
MUFTI USTAD

ckp berdekah2..yg gua tunggu bukan pengumum raya, yg gua tunggu pengumuman najib ditangkap dan rosmah manjadi janda..takyah tengok bulan pun tak pe, sb raya sudah ditentukan..dari beli teleskop mahal2 utk tengok bulan beranak, lebih baik duit tu dibuat beli porsche ferari vell fire audi atau pun kawin lagi dan lagi..

JADI TIKUS

tuan penasihat rm90juta takda komen apa2 ke atau tuan haji sibuk mengejar malam qadar agar tidak dikejar wartawan..imam keluang dan makmumnya senyap je ke??mat over tak rasa nak penampar doj ni ke?? on 
LAGI FITNAH
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 6/17/17




----------------

6 ulasan:

zaharuddin Ahmad berkata...

90juta. ...
Bila nak dipulangkan. ?????
Takan nak tunggu DOJ keluarkan fatwa baru.....
(Ini lah dia padah bersekongkol dengan penjenayah.)
Mana uztat "gigi jonggang"...diam je.e..????
...tengah pikir....mana nak cekau .duit yang dah dibelanjakan ..untuk bayar balik 90juta....padanmuka. ..jawab nya. KE JAIL. le.e

Tanpa Nama berkata...

Itu semua melayu dan islam hipokrit.

Tanpa Nama berkata...

Kah kah kah
Rantai beruk lebih mahal dari dedak 90 juta
Kah kah kah

Macam tu lah babi bila dah kenyang, badan makin gemuk mata makin sepet. Tak boleh nampak dah kiri dan kanan. Kah kah kah.

Babi kenyang dedak, rantai 128 juta pun tak nampak
Kah kah kah.

Nazrio Dond DoLLa berkata...

Tengah SibuK Berjihad beribadah orang sekuLar mana ngaji igama Quran semua Kira butir-butir duniyaaaa onLy, akibat nanti taK KenaL KAPiR harbie Dan DAP

Tanpa Nama berkata...

Mat Over tak dok pitih nok gi US. Cino tembam duo passport doh kebas pitih TIA @ 1MDB. Cayo la nasib Jho Lo lebih teruk dari David Teoh jika Mat Over kayo supo Datok Aliff Sukri...Cubo bayang Mat Over promo Sendayu Tinggi guno penampar Jepun??

Dragonfly berkata...

Pak lebai udah tergigit cabai kaah