.

Ahad, 5 Oktober 2008

LAPORAN POLIS TERHADAP MAHATHIR - MalaysiaKini

Oct 4, 08 6: Seorang ahli perniagaan dari Gombak Wee Fwen Szuh telah membuat laporan polis terhadap Mahathir. Dalam laporan ini Mahathir telah ‘dituduh’ sebagai bertanggung jawab – merosakan dan menjahanamkan ekonomi negara –

Laporan polis ini juga telah menyebut bagaimana Mahathir dikatakan telah menggunakan dana negara sebanyak 13 bilion ringgit untuk menyelamatkan Pewaja.

Dalam laporan polis ini juga Wee telah menyebut bagaimana Mahathir telah menggunakan dana negara sebanyak 2 bilion ringgit untuk menyelamatkan syarikat perkapalan yang dimiliki oleh keluarganya. Wee juga menuduh Mahathir telah memperkayakan anaknya Mokhzani sehingga menjadi orang ke 10 terkaya di Malaysia.


kah kah kah…. patutlaaa madey nak sangat dolah celah…. ada muslihat…. inilah KKK bukan klu klax klan tetapi korupsi, kronisma dan klentong….dan KKK = kah kah kah… ini entah laporan yang ke berapa…. dah berpuluh-puluh ada laporan…. tak ade pun tindakan polis…. kah kah kah….kalau dolah bijak dah lama madey tersungkur… kah kah kah…. tapi wak dolah dah nak pencen….apakah .najib nak ambil tindakan ??? kah kah kah… sampai kiamat pun elek ….maka kita semua wajib tunggu apa yang akan dilakukan oleh pakatan rakyat terhadap madey...2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Awww,aww,aww....
madey kita main galah panjang nak?
Ajaklah pidah,juwie main sekali...
Atau aku tunggu kau di pintu...Ngah.

coco berkata...

The KKK took my baby away..

hahaha