Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 16 Februari 2009

PEGUAM MAHU TERTUDUH KES ALTANTUYA DIBICARAKAN SEMULA - melayau


KUALA LUMPUR 16 Feb. – Peguam Kamarul Hisham Kamaruddin yang mewakili Koperal Sirul Azhar Umar membuat kejutan di Mahkamah Tinggi Shah Alam dengan mengemukakan permohonan supaya ketiga-tiga tertuduh dalam kes bunuh Altantuya termasuk penganalisis politik, Abdul Razak Abdullah Baginda dibicarakan semula.

Beliau mengemukakan permohonan tersebut ketika menyampaikan hujahan di akhir kes pembelaan.


kah kah kah… kah kah kah….. INI BARU BETUL…. BUAT KATA ORANG FILEM SECOND TAKE…. kah kah kah…


woit…. PENDAKWA TANYALAH SOALAN INI:

1: siapa beri arahan bunuh altantuya
2: dari mana dapat C4
3: macam mana kad imigrisen altantuya hilang – arahan siapa suruh hilangkan
4: mana hilangnya bala ?
5: bik mama berapa kg sekarang?.... kah kah kah… kah kah kah




5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Satu saranan yang bijak,namun apakah UBN yang menguasai polis/pendawaraya/kehakiman boleh merelakan cadangan itu. kami pasti mahu pembicaraan semula tapi bagaimana Pak Lah yang dah nak pencen tu? Pastinya jika PR berkuasa mungkin ada kemungkinan besar perkara yang hampir mustahil itu boleh berlaku, jauh sekali boleh dapat menghukum yang salah itu.

BUSUT JIN berkata...

Objection.........soalan 5 tak faham.......apa kena mengena dgn kes Alt.....

zack berkata...

biasalah tuu...badut2 yang ditelah
diarah jalan ceritanya...dimana
pada akhir cerita... happy ending pada kesemua pelakon tersebut.Boleh buat filem tamil ni bro mesti box-office

zack berkata...

Nampaknya sudah bermula pendedahan skandal untuk pesaing2 politik dgn tujuan menjatuhkan pihak lawan...masing2.Burok betul perangai
barua2 politik...wooiit gambar masa
kecik2 mandi kat sungai perak tak ada
ke...masa bersunat ke???Gila punya olang...kemaruk politik dan gila kuasa.

A K U berkata...

Assalamualaikum...

Orang politik ni kalau dah kena rasuk apalah sangat nak aibkan orang... fitnah orang semua tu tada apa.. Hal kecil je tak rasa apa-apa.. Sedang membunuh pesaiang politik pun sanggup macam pembunuhan menteri yang kat Nogori dulu tu... Jangan cakap bunuh seteru politik bunuh orang awam pun sanggup... contoh petempuran Bush dan arwah Saddam Husin dulu tu... Tapi tu politik level international.. Tapi politik level bahagian ada juga kes tembak menembak ni... Bahaya betul dengan org yang kemaruk kuasa ni... Seram tau

Sekian... Wassalam...