Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 29 Jun 2009

PAHLAWAN SEMBAB TEERAKHIR




UMNO WILL FIGHT TO THE LAST MALAYS – MUHYIDDIN
- star

(The Star) - Umno will fight to the last drop of blood to protect Malay rights, the status of the Malay Rulers, Bahasa Melayu and Islam as these matters are enshrined in the Constitution.

KAH KAH KAH…

kah kah kah… NAK BUAT KERJA BODOH APA NI ?... kah kah kah…

kah kah kah… PANGLIMA SEMBAB NI BETUL KE ?... kah kah kah…

kah kah kah… KE TITISAN DARAH TERAKHIR?… kah kah kah…

kah kah kah… INGAT MELAYU BODOH…..h kah…kah kah..

kah kah kah...BUKAN MELAYU DAPAT KONTREK...kah kah kah...

kah kah kah...NAK BUAT APA MATI KATAK...kah kah kah

woit … BILA NAK JUAL PASIR PADA LEE KUAN YEW ?...kah kah kah

woit… BILA NAK JUAL TANAH ISKANDAR LAGI… kah kah kah…

kah kah kah…JANGAN NAK TIPU- TIPU….kah kah kah…

kah kah kah… JANGAN NAK BODOH BODOHKAN MELAYU…kah kah kah..



10 ulasan:

C++ berkata...

Bhai.....

Diorang nie mana ader telor.... jadi camana nak jadi pahlawan... semuanyer pengecut... chicken...

Nik Aziz ajak berdebat pon takut... inikan lagi nak jadi pahlawan... mau tercirit sepanjang jalan nanti... hahaha

musangjebat berkata...

Umno will fight to the last drop of blood to protect Malay rights, the status of the Malay Rulers, Bahasa Melayu and Islam...

Bahasa Melayu? apa cerita PPSMI?
Islam? apa cerita " Al-Quran boleh bikin jalan raya?"
Malay rights? apa cite kuota 30%?

apa kata Madey?

Tanpa Nama berkata...

Jangan nanti Najib challenge Nik Aziz wrestling atau tinju, kalahle orang tua tu. Guna otak beb, guna otak ... Debat, jangan tak debat. 1Malaysia nak tengok ...

penyamun berkata...

sebelum nak berjuang tu,sahut la dulu cabaran tuan guru Nik Aziz tu.baru la sedap berkokok

Tanpa Nama berkata...

masih ada darah lagi ke? kemaluan pon tak ada,keris pon dah tercicir,mana royalti petrol rakyat melayu kelantan? pakat2 tibai lah,manik urai mesti di beri tahu hibuh2kan perangai tokpa/awangadik.pengkhianat rakyat kelantan, mana datuk alawi cakaplah perkara sebenar walau pon pahit demo anak tok guru juga,bukan ggitu,,,

tayar pancit berkata...

sudah-sudahlah jadi pahlawan hero semua ni..nak berjuang sampai titisan darah terakhir konon..sampai titisan terakhir air mani adalah..merapu semua ni..dah 50 tahun berjuang, tak terbela pun melayu, tak tercapai pun dasar deb 30%..mana nak capai, semua untuk titisan air mani sendiri..makin lama makin bodoh mat sembab lebam nih..

dengar cerita lepas umum calon kat manek urai, mat sembab ada kata Persatuan Kebangsaan Melayu Bersatu meletakkan calon yang berkelulusan tinggi, bukannya penjual ikan..sedap betul mulut mat lebam nih, dihinanya penjual ikan, mentang-mentang dia TPM..dasyat betul..

Alias Mohd Yusof berkata...

he he dia nak perang dengan Cina dan India la tu. Baru semalam dia berdansa lagu 1 Malaysia. Hari ni dah nak perang pulak. Ana betul-betul confused.

Lee Copper berkata...

Sama taraf saja Wak Sembab dgn Brahim Ali. Pemikiran kuno. Katak bawah tempurung.

kucingsiam berkata...

meow~

nak lawan siapa ni ... lawan Uncle Lim ke? kahkahkah, wak sembab kenakan pakaian pahlawan melayu, lim kit siang kenakan kostum kungfu siap dengan pedang bulan lepas tu ROUND 1 FIGHT.

kahkahkah, adoi, dalam parlimen tak nak fight, nak fight dengan keris dan pedang cina ye, kahkah

kahkah macam dulu main street fighter. Kucingsiam pun bingung dulu kenapa designernya buat jaguh Thai Sagat tapi wira Melayu tak muncul muncul. Buatlah special move silat ke habis pelajar satu Malaysia gila berpeleseran di kedai mainan.

Itu nostalgia zaman sekolah ...

Kucing Parsi berkata...

nak buat apa bergadoh2 ni

napa ni?

cakap tak serupa bikin

sekejap cakap orang bagi penampar kita senyum

ha ha ha

memang nak gelak kalau diorang ni sorang masuk tv hari ini, esok lagi masuk tv

mesti cakap lain2

ha ha ha

gila babi sengau