Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 29 Jun 2009

MUNKEE MANA PULAK YANG JAWAB ?





CADANGAN DEBAT NIK AZIZ HANYA BUANG MASA – RAIS
- melayau

Cadangan Mursyidul Am PAS Nik Abdul Aziz Mat mengadakan debat terbuka dengan Najib Razak bagi menyelesaikan kekalutan politik antara UMNO dan PAS adalah sesuatu yang dianggap membuang masa.

Rais Yatim berkata cadangan itu tidak membawa sebarang erti dalam menyelesaikan sebarang isu termasuk cadangan pembentukan kerajaan perpaduan oleh parti pembangkang itu.


KAH KAH KAH…


woit… SIAPA JEMPUT MUNKEE NI?... kah kah kah…

kah kah kah… SIAPA AJAK DIA BERDEBAT…kah kah kah

kah kah kah… BUANG MASA ?... NAK BUANG KAT MANA?... kah kah kah..

kah kah kah…. KALAU MASA DI BUANG… MASA KITA TINGGAL BANYAK MANA LAGI DALAM NEGARA INI ?.... kah kah kah…

kah kah kah… BAKAR JEMBATAN BUANG MASA TAK ?... kah kah kah…

woit… KAMERA MAHAL YANG HADIAH PADA AWEK CUN DAR KB TU BUANG MASA TAK?.... kah kah kah…

kah kah kah… DON’T MAKE MAKE DONNO DONOO….kah kah kah….




11 ulasan:

C++ berkata...

Rais Yatim dulu cabar Zaid Ibrahim berdebat... lepas Zaid Ibrahim sahut cabaran... terus Rais Yatim kecut.. takder telor... hahahaha

penyamun berkata...

itu dia, kaki bodek no 1 sudah mari.

Tanpa Nama berkata...

Betul, Dr Rais, betul...debat nak buat apa? Buang masa aje....

Sama dgn debat2 Obama/Clinton; Obama/McCain....itu semua buang masa aje, tak bolih jadi gulai itek..keh keh keh.

Tanpa Nama berkata...

dia ni suka sangat masuk campur urusan orang (nasi tambah),satu pon tak menjadi,(18 profail tinggi,kes mb terangganu,selsema babi,debat zaid ibrahim) tulunglah letak jawatan, menyampah dgn kerenah,nya, tulung ajar menari sikit,,,,

Budak Baik berkata...

aduh awek cun mana lak nie....
rais pun ada awek....
dasat tul... dah entot..entot ke blom ni.....

fedo berkata...

kecikkkk jek aku tgk ko nih rais!!!

iskk!!! kecik2....!!!

Alias Mohd Yusof berkata...

Rais... Rais.. dia suka sangat jadi Menteri TV, boleh selalu muka kuar TV... akhirnya bila tak ada apa benda nak cakap... cakap benda merapu... yang penting muka kuar TV.

Lee Copper berkata...

Anak yatim ni mana tau debat. Dia boleh pantun saja.... Jadi Mentri Luar pun ulas kalah kes batu puteh, win-win. Bodoh nak tunjuk pandai. Dalam team malaysia ada pulak peguam negara bangang gani otak 4 tahil (dapat degree 3rd class saja).

guru besar haneem kaydeen berkata...

haha..kamera canggih dengar citer ;)

Tanpa Nama berkata...

yang di ajak debat ialah najib..kalo berani biar di jawablh..kenapa banyak sangat suara suara sumbang nih?

Kucing Parsi berkata...

pelik... kita nampak... yang tengah berkuasa tak nampak ke

or rais ni ada simpan rahsia orang jugak macam mahadey
tu yang orang takut

cilakak punya orang
ini orang pun makan cibai ka bro isham!?