Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 14 September 2009

SEBELUM PULANG BERHARI RAYA



ANAK YANG TERLANTAR DI HOSPITAL



BERBESAR HATI LAH HENDAKNYA


dia seniman
dia pelukis
dia kartonis
dia reformis
dia suami
dia ayah
dia kawan baik pyan habib

setiap kali kau akan ditemui dia di jalan raya
setiap kali ada tunjuk persaaan
kau akan temui anak isteri dan dia

setiap kali kau lihat si lelaki mendorong kereta sorong membawa anak adalah dia

hari ini dua anaknya terlantar di hospital

nota:

layarilah blog:kulupsakah.blogspot.com
atau
akuoku.blogspot.com

sila masukkan bantuan keewangan ke akaun:Maybank 1620 2136 3678 Raja Rohaisham binti Raja Muhaiddin.

sila berhubung untuk memberi bantuan :016-2525597 atau email ke oku_aku@yahoo.com




11 ulasan:

irafiza berkata...

kesiannya anak ni...
hi isham.aku di Ampang sekarang.bersama sarahcinta.nanti datang lah rumah.aku masak untuk berbuka puasa.kalau tak sempat lepas puasa pun ok.

Did berkata...

maaf kerana tidak mampu untuk menderma banyak.
namun aku akan dermakan sebanyak mungkin doa untuk keselamatan anakanda beliau. kerana setiap insan hanya layak memohon pertolongan dan berlindung dari kekuasaan Allah s.w.t.
semoga di bulan mulia ini,doa setiap umat manusia dimakbul olih-Nya.
cerialah dengan setiap dugaanNya kerana ia lambang kasihnya tuhan kepada hambanya.

Cerialah!

zeqzeq berkata...

kesian..
DOA ..amin (dalam hati)

Tanpa Nama berkata...

Saudara Isham,

Tolong masukkan juga berita ini.

http://www.harakahdaily.net/index.php?option=com_content&task=view&id=22473&Itemid=1

dino_yp@yahoo.com berkata...

Bila lah pulak si sosialis tukar tiub ni ada rasa kasihan? Pirah

masjid tok guru berkata...

Salam Ukhuwwah...

Kami memerlukan DERMA ANDA untuk mengisi “TABUNG PEMBINAAN MASJID TOK GURU MANAL 3″. Untuk keterangan lanjut, sila lawati:

http://masjidtokguru.blogspot.com/

(Sila sebarkan kepada rakan-rakan anda)


Terima kasih.

Sukj berkata...

PAK LONG TT,

ANTARA TOPIK PENTING B.HARIAN HARI INI..."Pemimpin perlu jaga rakyat: Najib

kah kah kah kah kah..kah kah...kah..PEMIMPIN PERLU JAGA RAKYAT...? kah kah kah kah..kah kah

HABIS RAKYAT PERLU JAGA SAPA..??

kah kah kah kah..kah kah..kah...RAKYAT TAK PERLU JAGA SETAN PALA BANANG...kah kah kah kah..kah kah kah

RAKYAT TAK PERLU CIUM TANGAN KEPALA PENYAMUN...kah kah kah kah kah..kah kah kah..kah

RAKYAT TAK PERLU NGANGA BILA SETAN BERMADAH...kah kah kah kah..kah kah kah..kah kah

PASPORT 5 TAHUN=RM300....2 TAHUN=RM100...kah kah kah kah kah..kah kah

PASPORT KERAJAAN SETAN NAK TIPU MELAYU...kah kah kah kah kah..kah kah kah

HARGA KURANG TANG MANA...? TAK ADA KURANG PUN !!

YANG ADA CUMA NAK KELABU MATA MELAYU...kah kah kah kah kah kah..kah kah

PASPORT ADALAH KEPERLUAN RAKYAT...RAKYAT DIUTAMAKAN???

PASPORT BUKAN BAHAN UNTUK DIBUAT BISNES PADA RAKYAT...UNTUK MENJANA KEKAYAAN NEGARA

53 TAHUN MELAYU NGANGA...SETAN KENYANG, BUNCIT, RENDANG MACAM SINGA...kah kah kah kah kah..kah kah kah

ap berkata...

The Election Commission today fixed Oct 3 (Saturday) for nomination and Oct 11 (Sunday) for polling for the Bagan Pinang state seat by-election in Negeri Sembilan. - Malaysiakini

mengundi hari ahad kalau tempat BN !!

Tanpa Nama berkata...

bro tt u betul la buang undi jatuh hari cuti hahaha...

D'ayo berkata...

Kepada parents Annisa dan An-Nur, you all memang hebat and tak salah kalau kita nangis sekali sekala...

Bro...

Frust sebab tak dapat hadiah utama ... saya ingat hari Sabtu mengundi rupanya hari Ahad... (posting 4/9)

Johan berkata...

dino-yp@yahoo.com,

kalau tak tau ape benda tu sosialis,tak pyh la nak membodokan diri..lu yg 'so sial'tak abis2 menyalak kat blog org,sudah derma ke?derma la sikit duit lu hasil dr upah jd cybertrooper gerombolan..