Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 14 September 2009

HANYA MUTTU YANG KENAL KUTTY





HADIAH UNTUK KUTTY



HADIAH UNTUK WIRA DUNIA KE TIGA




BISIK-BISIK
- melayau

Mahathir Mohamad, negarawan ulung negara menjadi sasaran biadap dan kurang ajar segelintir perwakilan MIC pada perhimpunan agung parti itu semalam.

Salah seorang perwakilan parti itu mencadangkan - di dalam dewan keramat UMNO, Dewan Merdeka - supaya Mahathir diberikan kalungan selipar.

Samy Vellu, presiden parti selama 28 tahun itu - hanya memerhati dan mendengar.
Semasa Mahathir berada di tampuk pemerintahan, Samylah sanggup menyuapkan kek ke mulut orang tua itu, saban tahun.

Hari ini, Tun Dr. Mahathir tidak bernilai lagi.

KAH KAH KAH KAH KAH KAH ….KAH KAH KAH KAH…

KAH KAH ….KAH KAH KAH…KAH KAH KAH…KAH KAH KAH…


kah kah kah… TEPAT… BETUL… CARGAS...….kah kah kah…

kah kah kah…INI LAH TAHAP WIRA DUNIA KE TIGA…. kah kah kah…

kah kah kah… TIDAK ADA YANG TERNILAI …kah kah kah…

kah kah kah... MACAM SELIPAR... SUDAH PAKAI ..JADI SELIPAR JAMBAN...kah kah kah..

woit...ORANG MELAYU JANGAN KENA TIPU... JANGAN NAK MASUK CAMPUR...kah kah kah...

woit….HANYA MUTTU YANG MENGENAL KUTTY..kah kah kah

nota:
apabila india sama india bergaduh. melayu dan cina
tolong jangan masuk campur. nak baling kerusi ke
nak baling kasut ke nak baling telor ke biarkan saje.

yang perlu di bantu ialah api api kan mereka kah kah kah




17 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

inilah baru semangat (MIC) 'Gengster Sejati'.....

Kah..kah...kah...



Dakis

Tanpa Nama berkata...

syam ko ni anti establishment ek

Tanpa Nama berkata...

"Hari ini, Tun Dr. Mahathir tidak bernilai lagi."

huh..sedih nya..!
kah..kah..kah

Madey tibai Samy Velue,
Samy Velue tibai UBN..

MIC tibai Madey,
Gerombolan tibai MIC..

Gerombolan hentam MIC,
MIC hentam Gerombolan...

kah..kah..kah
rakyat bertepuk bersorak!
kah..kah..kah

BESTOMYAM berkata...

ALLAH SWT MAHA AGUNG
KIFARAT (KARMA)ITU PASti BENAR.

zeqzeq berkata...

yang perlu coolkan mereka dengan...

akarstaksuci - ref. berkata...

asyik - asyik seniman saja yang kena "stroke" .. bila pula tiba giliran ahli politik ? .. seniman jaa yg pikir terok no.. gaduh pasal india tak boleh bergerak dari estate .. patut upgrade dulu bidang tuh.. benda asas tak nampak .. gila kucar kacir .. mmmaaadddnnneeesss... hak hak hak ...

Johan berkata...

Ong Tee Kiat tunjuk 'ekshen',Samy Vellu pun pun ikut sama..Mat Mongol pening..kita rakyat bergumbira..selamat hari raya,Malaysia! kahkahkah

Dina Zaman berkata...

Hahaha!

UMNO dah cemburu sebab Melayu dah start mula join parti DAP dengan ramai-ramai!

Baca kat sini.

Tanpa Nama berkata...

Kepala Lembu lagi bernilai....gerembolan boleh buat main....hau hau hau hau...main kepala lembu....padan muka TKT manusia terkutuk....tak hairan klau geng pijak kepala lembu satu hari nanti nak pijak kepala TKT! Hari hari sedih geng mamak yang suka peralatkan melayu!

Tanpa Nama berkata...

macam nota lagu

Sukj berkata...

kah kah kah kah kah...kah kahkahkah..kah kah kah..kah

ALIFF...LAM...MIM....RAA....'ALMARI'...kahkah kah kah kah..kah kah

SEMUA PAKAT LARI...kah kah kah kah..kah kah kah..kah kah

SLIPAR BOLEH SIMPAN DALAM ALMARI...kah kah kah kah kah..kah kah kah..kah kah

TAK SANGKA AKHIRNYA CUCU SETAN KECAM JUGA CICIT IBLIS...kah kah kah kah kah..kah kah

MASA ADA JAWATAN...JADI NEGARAWAN, BILA TAK ADA JAWATAN..JADI SETAN...kah kah kah kah..kah kah kah..kah kah

kah kah kah berkata...

kita doakan anak kutty ni panjang umurnya biar panjang kutukan dan cacian yang diteriman dari sahabat sahabat nya kah kah kah

Haji Kepala Lembu berkata...

malangnya nasib ku..tinggal lagi seksen 23 yang support guna senjata kepala lembu..

BrightEyes berkata...

Pukol... lawan... tibai...! Hahaha

Skarang ada 'Sale' kat Bata. Selipar murah Special Offer. Design baru membolehnya lebih aerodinamik... sesuai diguna untuk baling di perhimpunan.

RedhotChili berkata...

apo la nasib kau madey wooi...tu la banyak na bunyik tu pasal la orang moluat lak..cubo duk ontok ontok lopeh pencen,orang pun respek kek kau..nah sekarang apo kau dapek..selipar?..hahaha..ponek ponek kojo keras bopuluh tahun nak naik kan negaro(tak kiro la camno caro sekalipun)las las apo yang kau dapek?...duk yo la gumah main ngan cucu ko cicit ko...bobanyak kan ibadah tu..esok luso dah nak mampuih.

Tanpa Nama berkata...

dari sudut lain:
bush jr bekas presiden amereka
dapat kasut sepasang
mahathir bekas pm 1malaysia
dapat selipar sekalung je
kasut sepasang jauh lebih mahal drpd selipar sekalung
amereka lebih hebat dari 1malaysia
mahathir tak sehebat bush jr

kepala lembu jauh lebih mahal drpd selipar sekalung, bahkan mungkin sama mahal dgn kasut berjenama sepasang
mahathir tak sehebat khalid ibrahim

kehkehkeh

Tanpa Nama berkata...

Betul...aku penah tengok India sama India gaduh pasal main badminton...apela...ada 1 org mamat polis tu tgh off duty main badminton masa tu tolong leraikan tp antara salah sorg india tu siap nak tumbuk polis tu....last2 si polis nie tepon kawan dia yg tgh duty tu tolong setelkan sekali 2 org india tu kecut tgk polis dtg...aku gelak jer dlm hati sambil cakap bodo nak mampus 2 ekor tu main badminton pun nak betumbuk...