Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 4 Februari 2010

DARI JALAN DUTA




SIAPA THE MAN FROM U.N.C.L.E




KONDO KLASIK

Sebuah kondo kini dianggap kondo klasik.
Kondo ini akan termasuk ke dalam ‘ must visit – wajib dilihat’
oleh para pelancong yang akan datang ke Malaysia.

Seperti Lintasan Zebra John Lennon di Abbey Road London
atau makam Jim Morrison di Paris
kondo unit 11-5-1 di Desa Damansara Condominium
ini akan menjadi satu daya tarikan.

Penjual percutian sedang membida hak esklusif ke atas
kondo ini.

Telah diberita Martin Scorcee juga telah ‘chup’ kondo
ini untuk lokasi filem horror yang akan dibuatnya tahun hadapan.

Dalam masa yang sama Micheal Moore diberitakan akan datang minggu hadapan
ke Damansara untuk melihat apakah kondo ini sesuai untuk dokumentri
tentang ‘towel’ yang kini sedang dalam perancangan.

Syarikat-syarikat towel kini sedang berusaha untuk membuktikan
bahawa towel mereka tidak terlibat dalam kes ini. Berita tentang adanya
palitan cirit See Fool di atas towel ini amat memalukan semua syarikat-syarikat towel.

Kementerian Pelancunag akan menjadikan
tahun 2010 ini Tahun Meliwat Malaysia.


SIAPA UNCLE PET

Uncle Pet Berbaju Hijau – macam lagi Sanisah Huri - sebenarnya ialah Tuah Mohd Halim.

KENA MAKI HAMUN

Saiful yang sampai ke kondo di atas telah dimaki hamun
oleh bebera Mak Datin dan Mak Cik Cvik yang telah sedia menunggu di sana.

Difahamkan Mak Datin dan Mak Cik Mak Cik ini telah mengekori
Saiful dari mahkamah.

Siapa Mak Datin ini ?

DARI MALAYSIANINSIDER

“Jantan sial! Oi Saiful, aku sumpah you tak boleh berak sepuluh hari (Oi Saiful, may you not shit for 10 days),” screamed one woman dressed in a floral green baju kurung and lilac scarf, stunning the condo security guards on duty as well as the police and reporters at the scene with her colour.


nota:
sumpah perempuan ini telah
mencemaskan semua syarikat
pembuat julap.

TERKINI:

Sebuah Syarikta Julap dari Jepun dikatakan
telah menalipon Finas untuk menaja sebuah filem
bertajuk:

Berak Ku Berak Ku Lagi kah kah kah.




24 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Ooo.man frm uncle!ilya kuryakin!!

Tanpa Nama berkata...

1. #fitnah2 Altantuya diletupkan dengan C4; Anwar difitnah dengan CIFU (can I f...you?).Tunggu episod berikut. #fb 30 minutes ago from UberTwitter
http://twitter.com/anwaribrahim

Tanpa Nama berkata...

'towel' pon boleh masuk mahkamah !!
kah..kah..kah...

dulu tilam , sekarang 'towel' !!
kah..kah..kah...

Tanpa Nama berkata...

SAIFUL LAKNATULLAH.....

Johan 23.01.84 berkata...

cakap dgn Martin Scorsese,sorry dah terlambat.."Brad Pittail' da chop dulu filem ni..kahkahkah

http://aminiskandar.wordpress.com/2008/06/30/filem-sodo-mee-part-two-hishamuddin-rais/

Tanpa Nama berkata...

lepas ni..pasti drama CSI nak buat pengambaran

Tanpa Nama berkata...

Pandai le lu buat lawak Bro....
Tu Lawak ke namanya Bro...

fredo berkata...

cirit kaler ape? da keing ke maih basah lg bro? waaaahahaha

Tanpa Nama berkata...

1. "Tuala" kena cirit SinFool.
2. CIFU..can i farq u?
3. CUFAM..can u farq me?
4. Komuniti antarabangsa melihat
tindak tanduk farqing pemimpin
uNMo.
5. Tahun 2010 meliwat Malaisia.
6. Wow Malaisia dapat name
taraf antarabangsa. Malaisia
diketahui komuniti antarabangsa
kerana sodomi.
Malu saje.

Tanpa Nama berkata...

Saifool,
Kau adalah sebenar-benar musoh Allah!

yes berkata...

You can fool the people some of the time, you can fool some of the people all the time but you can't fool all the people all the time.

Sekarang Sifool ni betugas sebagai apa ya? Nampak pakai tak kurang smartnya. Nampak bapak dia pun smart juga. Cuma kali ini tak pasti ada gambar uncle Pat dalam crowd tu atau tak.

Tanpa Nama berkata...

Kelas, bro! hilang pening kepala aku..

hahahaha...

ya silakan datang para film literati, amik angle kondo, jangan tak hamik, ka ka ka...

saham penjual julap semangat je naik, bro...AHAHAHAHA!!

Tanpa Nama berkata...

ada mata tengok
ada telinga dengar
ada otak fikir
ada tangan pangkah pr

Tanpa Nama berkata...

Sayfool telah bersedia ... kah kah kah. All the way to the bank, you fools. And I'm merely sayfool...

Batang bejuntai berkata...

Larat ke lg kalu benar Anwar tu nak tutuh ko Saiful? ko ckp dia peluk masa berdiri...ko stim ke masa kena peluk tu? sampai ko blh legakan lubang jamban ko utk dia tutuh..takkan tak kemut tutup!..aku rasa mcm tak logik je la..kalu ko ckp sakit perut nak berak je pon tentu dah potong stim..tak jadi punya..mesti tak keras punya...apa pnye ngok la ko!

Saiful berkata...

lubang juboq brader ni ada takung ka ..mana ayaq mani dia simpan..mcm org pompuuan pulak..tunggu persenyawaan..dia tak berak ka..kat mana ayaq mani dok kumpui..boleh dok pi bagi kat hkl kat lak..
nama saya pun saiful...tapi jgn kait saya..sikit saja lagi saya ni jadi mp ganti zul sibedol tu..

Tanpa Nama berkata...

Salam bro, dengar kata anak bloggers kita manjunmari yang dok belajo di maktab dah jadi jalang betul ke?dengar kata malam malam dok berdisko je, lepas tu mabuk mabuk dan lepas mabuk apa lagi....dot dot dot

Tanpa Nama berkata...

Saipul Ozawa telah disahkan hamil 5 bulan... Kah..kah..kah...
Taik kau laa Saipul... Menunjukkan kebodohan diri sendiri... Bastard.

Tanpa Nama berkata...

CAN I FUCK YOU UMNONGOK!!!!!!! cerito sepolpukk mmacam "GAMPANGGGGG"

Mr berkata...

...can i fu*k u today?
...maka dengan rasa marah dan takut saya pon meluru ke tandas dengan begitu tergesa untuk membilas badan saya supaya dapat disodomi oleh AI dengan paksa!!

p/s serius gua rs nk termuntah bro!!

Tanpa Nama berkata...

Bro,kalau lu nak liwat orang,,tapi yang nak diliwat ni taksuka ada tak lu tanya can i fuck you,ikut logik la bro,mesti lu brutulkan,lu terus sentap je jubur dia,buang karan je nak mengayat,ayat bunga2 takkan keluar dari mulut lu,tapi si bangang ni boleh p mandilak wangi2,buh bedak kat muka,pakai towel,buh lipstik pas 2 leh tonggeng tadah jubur,lepas dua ari p report polis cakap kena jubur,cerita apa ni bro,suruh sibangang ni p sekolah balik masuk darjah satu.suruh sibangang ni belajar kenal huruf dulu.gua ingat sibangang ni tak kenal huruf lagi pasal tu bangang,kalau orang tanya can i fuck you, blah la bangang ,ni tak lagi kau tadah jubur kau,apa punya bangang sibangang ni,dah lapan das kena jubur baru nak repot polis,bangang bangang bangang bangang bangang jangan la buat cerita bangang nanti hakim pun jadi bangang, tak pun dah bangang macam si bangang.

Tanpa Nama berkata...

Mohd Yusof: Ada buat laporan polis?
Sinfool: Ada waktu saya diHKL bukan diPolis Station.

Mohd Yusof: HKL bukan Polis Station.
Sinfool: Ada dua orang polis disana.

Mohd Yusof: Kau kenalke polis ambil laporan?
Sinfool: saya sekarang kenal Jude Pereira. Dia lah Pegawai Penyiasat kes saya. Dia ada di hospital KL waktu itu.

Nota: Semua Peguam yang waras pemikiran. Ada kah sesuai buat laporan polis diluar pejabat polis? Masuk akal kah ada polis waktu Sinfool diHKL? mungkin adalah kalau sudah diatur lebih dulu. Siapa tau Sinfool pigi HKL kalau bukan diatur sedia. Ini lah Conspiracy of the Highest Order!!

Tanpa Nama berkata...

skrang saiful dah tukar nama kepada... saiful jameson..adik kepada jenna jameson..hari2 kene tibai dengan rocco...hahahahha

souls

ekspresi diri berkata...

SEKARANG NEGARA KITA DAH TUKAR NAMA NEGARA LIWAT ATAU DODOMY COUNTRY. MALUUUUUU