Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 10 Mei 2010

SAI FOOL TAK BERAK DUA HARI - LAPORAN DARI MAHKAMAH




SILA AMBIL PERHATIAN !





TERBARU ! TERNOW


jam 12.37

Makamah ditangguh hingga pagi esok.


KAH KAH KAH...

woit.. INI MAHKAMAH POTONG STIM... kah kah kah..

woit... BARU NAK NGANG.... SUDAH LENTOK... kah kah kah...





TERKINI DARI MAHKAMAH


JAM 11.55

saifool menerangkan pada mahkamah bahawa
laporan dr osman pusrawi sebagi bohong

KAH KAH KAH

woit... HEBAT MALAOAN INI... LEBIH HEBAT DARI DOKTOR..kaah kah kah..

ini telah di jawab oleh karpal singh
bahawa laporan dari HKL juga mengatakan tidak ada cedera
atau ada parut pada lubang jubur saifool.

si saifool tak nak komen kerana dia tak boleh lihat
lubang jubur dia sendiri

mahkamah terbarai ketawa kah kah kah




BUDAK SAI FOOL SAKIT PERUT
MARI SI SUMBAT LUBANG JUBUR
KALAU BETUL KENA URUT
AKAN TERPANCUT AIR BERTERABUR


kah kah kah





DARI MAHKAMAH JALAN DUTA

jam 11.37 -

anwar ibrahim telah dinafikan hak nak tahu siapa saksi?

kah kah kah.... apa punya mahkamah ni beeeb kah kah kah


jam. 11.38 -

karpal singh yang tidak ada sangkut paut dengan kavita sigh
telah mula menyoal sai fool.

malaon si saifool ini gelabah biawak ( ini zunar yang beri laporan )
nak tahu macam mana gelabah biawak sila lihat muka
maliku sembab - muka macam kulit biawak.

KAH KAH KAH

saifool sudah terpancut mandi junub pulak kah kah kah..
ambil ayer sembayang terus sembahyang jumaat.

woit... ADA KOSONG MASJID DI PAKISTAN... kah kah kah..

kah kah kah... BAGI SI SAIFOOL INI JADI IMAM... kah kah kah..


nota:


saifool menerangkan pada mahkamah dia dalam keadaan
darurat.

SATU MALAYSIA NAK TANYA?

air mani dalam jubur tu semasa rukuk tak meleleh ke?

kah kah kah

NOTA:

puan ainon muhamad dan yang sewaktu dengannya
sila jangan marah tt kerana laporan ini.
ini hanya apa yang berlaku di mahkamah.


18 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Hai cerita dongeng karut-marut tapi boleh menjadi benar dek mahkamah 'kangaroo' atau mahkamah benggong dah lupa apa itu keterangan, fakta dan bukti bagi memutuskan sesuatu itu.
Kasihan Saifol terjadi tembusan tapi tiada bukti konkrit atau peninggalan bekas yang dia kena sondol. Macam man ini boleh berlaku? Tuhan punya kuasa? Kau sembahyang punya orang malaikat tak turunke untuk mengesahkan kena sondol sampai tak berak dua hari, tapi tak jalan terkengkang-kengkang, kena minta mahkamah spesial mengesahkan yang kerja karut itu sebenarnya berlaku..

Tanpa Nama berkata...

it's s jungle out there. so jungle laws apply. jangan main2.

buat background check si Fool ni.

Lang berkata...

Sai fool dah jadi pakar sakit puan kot?...

Tanpa Nama berkata...

kah..kah..kah... woi saifol ,lu sudah buat satu dunia ketawa !!!

Obama dan Jim Carrey pon ketawa !!!
nanti Hollywood akan buat satu wayang 'Saifol the blardy fool' !!

kah..kah..kah...

gorgondolamedusa berkata...

salam,
hmmm....
saya pembaca tegar n penyokong kuat blog ni,
cuma tang org tgh sujud ats sejadah n tajuk kali ni tidak sesuai.
TQ.

maaf atas segala ucapkata yg menyinggung pihak tuan.

Harris berkata...

Woit!Bro isham!KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH!X leh blah btoi aku!X jadi nak ngomen!Keh3x!! ;-ppp

pak leman berkata...

ada ke dlm islam cakap org yg kena liwat kena mandi junub..? setahu aku peliwat lah yg kena mandi pasal air geli dah keluar dari dia punya kepala bana..

Tanpa Nama berkata...

Pak Leman,

Engkau dah nak mati dok pinggir kubur pun masih tak faham bab taharah. Celaka punya orang tua...muhahaha

HUKUMNYA: Wajib yang meliwat dan diliwat mandi wajib sama ada keluar mani ataupun tidak.

Tak percaya tanyalah MUFTI Perak al-duitan

-kuda hitam-

Tanpa Nama berkata...

Buat ayat 'Bangun kena buat' pelajaran Bahasa Kebangsaan tahun2 60an:
____________________________

Kumpulan peliwat datang lewat untuk melawat Sayfool yang masuk wad kerana tidak berak dua hari.


jalan JP, panji.

Tanpa Nama berkata...

nampaknya selaput jubo budak tu lebih tebal daripada selaput dara mariah carey

banyak orang nak cari jenis selaput tuh!

Puan Ainon Muhamad berkata...

kali ni saya tak marah.sbb gelak sampai tak boleh nak marah.

Tanpa Nama berkata...

Hehe..tukar tiub ulas kelakar gile..ni kalau translate ke English ni mau ketawa gay-gay kat Amerika..tok sah kata Obama..hehe

Tanpa Nama berkata...

pak leman..............pak leman............pak leman............ kalau camtu bini pak leman xyah mandi junubla, pasal air sedap bukan terpancut dari bijik kelentit dia...... pooorah orang tua xabis ngaji!!!!! agama islam ada cakap ,lepas jimak kedua dua kena mandim junub... ada paham???

Tanpa Nama berkata...

jangan risau
lepas ni ada pakar dna nak datang
nak kasi tengok usia dna tu

yang aku bimbang, kalau dna tu dah berusia 12 tahun

Tanpa Nama berkata...

tuan,

Apa kena mengena orang sujud mengadap Allah dgn kes Saiful ni. Kalau nak buat ulasan dan hendak menyampaikan maksud, janganlah sampai menyamakan dengan orang bersujud mengadap Allah !!!!
Tolong keluarkan gambar tu

CodeNameSomaliPirate berkata...

Kah Kah Kah, kote@konek karpal mesti dah potong sekarang... dia pun dah tahu mandi junub. Gerentai masuk sorga n.ajis tak lama lagi

kah kah kah

Kilat berkata...

kahkahkah dah lah TT buat lawak, Pak Leman pun nak melawak jugakkk kahkahkah Pak Leman, nape bodoh sangat ni?? kahkahkahkahkah

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o berkata...

ada orang marah ko pakcik tukar tiub...melaporkan yang benar terjadi pun marah... apalah apco