Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Sabtu, 25 Disember 2010

DALAM 100 HARI 10 ORANG AKAN DITANGKAP !




SIAPA DIA SEPULUH INI ?



nota:
siapa yang ke sepuluh?
orang ramai di jamin suka
anak muda akan senang hati
negara kita akan berada
dilandasan tepat !






NIK AZIZ : BN USAH JADI GENGSTER, PR MAMPU LAKSANA PROGRAM 100 HARI
- minsider

Mursyidul Am PAS Nik Abdul Aziz Nik Mat berkata Program 100 Hari yang dikemukakan Pakatan Rakyat pada konvensyen mereka Ahad lepas hanya akan dilaksanakan setelah pakatan pembangkang mengambil alih pentadbiran negara.

“Kita akan laksanakan bila pakatan dapat memerintah negara... tunggulah dulu... jangan nak jadi gengster,” kata Nik Aziz kepada pemberita selepas majlis perkahwinan perdana anjuran kerajaan negeri melibatkan 101 pasangan baru di Pusat Tarbiyah PAS Kelantan di sini hari ini.

Dipetik Bernama, beliau mengulas kenyataan Muhyidin Yassin semalam yang mencabar Ketua Pembangkang Anwar Ibrahim supaya melaksanakan kenaikan gaji bagi pegawai-pegawai awam di negeri-negeri yang ditadbir oleh pakatan pembangkang dahulu sekiranya pembangkang benar-benar prihatin dengan nasib penjawat awam.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit… JANGAN TAKUT… TAK PERLU GUNA WANG… kah kah kah..

kah kah kah… TAK PERLU GUNA BUJET…. kah kah kah..

kah kah kah…. TAK PERLU BANYAK BELANJA…. kah kah kah..

woit… DALAM MASA 100 HARI KITA TANGKAP 10 MALAON INI :

1 – mahathir – kes tipu
2 – samy vellu – kes bunuh
3 – najib razak – kes bunuh
4 – lee liong sik – kes tipu
5 – taib mahmud – kes bunuh
6 – tajuddin ramlee – kes tipu
7 – razak bagida – kes bunuh
8 – rais yatim - kes rogol
9 – muhyiddin yassin – kes rasuah
10 - ????


kah kah kah…. SAPA SORANG LAGI…. kah kah kah…

woit… INI CARA NYA… TINGGAL KAN SATU KOSONG …kah kah kah..

kah kah kah… YANG LAIN AKAN CERET BERET TAKUT…. kah kah kah..

nota:
kalau ini dijanjikan dalamn manifesto
jamin rakyat akan memilih pakatan rakyat
jangan takut tak perlu belanja banyak
jangan takut tak perlu buat uniform baru
dalam masa 100 hari negara ini terjamin selamat
dari lanun lanun ini
rakyat akan muslim akan buat kenduri doa selamat
penganut hindu akan pecahkan kelapa dikuil
penganut kristian akan bakar lilin
penganut buddha akan berpuasa
orang penang akan pancung babi
orang asal akan panggang kera

semua rakyat akan bergumbira
kah kah kah



28 ulasan:

Non-Governmental Individual berkata...

taib kes bunuh? bunuh sapa bro?
yg ke 10 tu aku pilih Rajagombal... opppss silap, raja gopal..! muahahahaha!

Tanpa Nama berkata...

cayalah...gua taruk undi dulu,

gua nak tau ini fitnah betul betul ke btul betul fitnah!...kah kahakhahkha

Fenrizian berkata...

Aku sokong!!!!

Takyah peluh2 fikir menefesto pilihanraya, pastikan 10 perkara ini menjadi manifesto PR untuk tempoh 100 hari pertama, lepas tu baru sambung ngan perkara2 lain.

Kalau ini dapat di war-warkan ke seluruh pelusuk rakyat jelata, aku kuat katakan gerombolan akan tumbang.

AYUHHHHHH!!!!!!!!!!!!

Tanpa Nama berkata...

yg ke 10...BIK MAMA

Tanpa Nama berkata...

10. wan ahmad wan omar....barua jalanan

LibangLibu berkata...

Tuan TT,

no. 10 KAVITA SINGH!!!

Tanpa Nama berkata...

yang ke 10 , tangkaplah yang fat fat short short macam badak tu.

kan dia ada campur tangan bila C4 digunakan?

suis-media berkata...

Assalam bro,
Yang ke 10 tuu ialah nenek rafidah kes rasuah.

apa apa pun ok berkata...

bn akan pertahankan putrajaya hingga titisan darah terakhir, aku percaya kahhh...kahh..kah.
mana tidaknya klu kena tangkap dah tentu x ada darah lg dah, pucat beb pucat kahhh... kahh.. kah.
x boleh tido mahafir, al-mongoli dan pasangannya al-badakiah-cambabi, ayo2 samy, chua suwey, 'k'era 'j'amban, raba2, ayah dino, gani pat tai'..l dan lagi dan lagi kahhh... kahh.. kah.
10 perkara dlm seratus hari, senang nak buat tu - aku percaya kahhh... kahh.. kah.
yg aku x beberapa nak percaya camana pr nak menang pilihanraya kahhh... kahh.. kah.
reff, padang, bola, linesman, rumput tiang gol, garisan padang, penonton, fru kahhh... kahh.. kah.
marcos jatuh macam mana kahhh... kahh.. kah.
suharto jatuh macam mana kahhh... kahh.. kah.
boleh tiru x kahhh... kahh.. kah.

Kucing Parsi berkata...

ahah!!
dia bunuh sapa? taib mahmud.
apa sampai 10 je, sampai suma, orang PR ke BN ke jahat suma tangkap

Tanpa Nama berkata...

BODO
10 MESTILAH BIK MAMA - KES OVERWEIGHT KAH KAH KAH . . . KAH KAH KAH . . .

Tanpa Nama berkata...

ke 10 = RM

pakwe berkata...

aik..jamaluddin jarjis dan kes raba??tol ke tak???

Tanpa Nama berkata...

Yang ke 10...Panglima Angkatan Tentera kerana hilangkan injin jet!!!
Hahahahahha menantu ada kat mana?
Salah guna kuasa sebab beli jet pejuang tanpa injin, cuba baca buku Kua Kia Soong muka surat 44.
Tak caya tanya Panglima Tentera Udara.
Hahahahhaha mangkuk punya General dan elok lah di letakkan ditangga ke 10 biar Mat Monggol pun gigil.

Tanpa Nama berkata...

Yang ke-10 > Hishamuddin Rais @ TT > Orientalis yang menyesatkan.

Tanpa Nama berkata...

10.
bik mama.

kah kah kah

cicit ngah layor berkata...

Taib tu bukan kes bunoh...tapi kes tikam.Tikam perempuan Lubnan.

baginda® berkata...

gua pilih ke 10 sayfool kes paksa diri di liwat kahkahkah

janggut berkata...

sapa2 yg dok pelingkup duit rakyat.....jangan 10,kali kan dgn 10...baru kaw-kaw

Tanpa Nama berkata...

10. Pengerusi, timb pengeusi & bekas pengerusi Suruhanjaya PENIPU Rakyat (SPR)

Alias Mohd Yusof berkata...

negara akan bankrupt jika janji PR itu dilaksanakan, itu adalah skrip biasa yang kita dengar bila diminta ulasan dari pemimpin2 UMNO. Negara yang akan bankrupt atau syarikat2 kroni mereka yang akan bankrupt? Bagaimana negara yang boleh bankrupt sedangkan hampir semua perkhidmatan telah diswastakan?

Tanpa Nama berkata...

kes ke 10. Pope GOMO, bapak pemfitnah 1Malaysia.

Tanpa Nama berkata...

to Non-Governmental Individual , Taib tu kes bunuh NGO Bruno Munser.

Tanpa Nama berkata...

yang ke-10, Rosmah Mansor. Kes tipu-menyamar jadi First lady.

Tanpa Nama berkata...

Woit, woit, woit. Sdr TT.. Kes Rais Yatim kes rogol? Biar betul bro. Kes amah tu ke? Jangan main fitnah je...

buku jingga berkata...

negara akan bankrupt jika janji PR itu dilaksanakan, itu adalah skrip biasa yang kita dengar bila diminta ulasan dari pemimpin2 UMNO.

pemimpin2 UMNOngok memang BODOH kita jangan ikut keBODOHanya

yang ke 10 harta BEKUKAN HARTA pemimpin2 n bekas2 pemimpin UMNOngok n GROmbolan didalam n luar negara berBILION BILION BILION ...... tu

PAStu barulah

rakyat muslim akan buat kenduri doa selamat
penganut hindu akan pecahkan kelapa dikuil
penganut kristian akan bakar lilin
penganut buddha akan berpuasa
orang penang akan pancung babi
orang asal akan panggang kera

semua rakyat akan bergumbira
kah kah kah

ini penting selitkan juga dalam BUKU JINGGA

PAStinya kepala lutut org sebelah sana makin kuat goyangnaya kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

yg ke 10 coming soon sebab yg kena tangkap ikan jerung semua biarkan ikan jerung nie memuntahkan ikan bilis barula kita tau sapa yg coming soon tu.....budak sentul

merbok berkata...

no 10. tu simpan utk menteri yg rogol amah!!

cheh! takdak taste langsung, amah pun jadi!! kemaruk la tuu... apa punya turrrr da.