Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Ahad, 26 Disember 2010

TUKAR TIUB PEMECAH BERITA




TAK ADA KELAS PUNYA ORANG !



nota:
gobala lu tak ada kelas punya orang
lu nak beli mercedes tapi lu tak ada duit

lu punya kereta lu bayar sendiri laa
apa pasal parti mahu bagi lu duit
lu ingat kerja parti bagi lu duit

kalau tak ada duit
beli kancil
kalau tak ada duit
naik bas
kalau tak ada duit
jalan kaki

chiiit... poooorahh
ciiiit.... ini tak kelas punya orang..
ciiiit.... mahu pakai mercedes c kelas..
ciiiit.... sireh punya makan kambing juga punya susu
kah kah kah


6 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

porahchiiit itu olang!!!!

Tanpa Nama berkata...

kelua parti la
duit banyak bole dapat
banyak worang mau bagi
kutuk pkr sikit2, juta2 bole dapat

apa lagi, kelua la
worang ini macam, ada peluang jadi katak
worang ini macam, jadi menteri kalu, lagi teruk dari samy blue

PKR mau simpan lagi ka?

Tanpa Nama berkata...

mangkok ni tergolong dalam golongan 'pejuang wang'

sebab...
gua beli kapcai pun pakai duit gua sendri.
gua tak mintak duit mak bapak gua

itu pasal gua tak pakai mercedes!

Tanpa Nama berkata...

YB YB PKR ni kena check tahap mental mereka...mungkin ada bisul dalam otak...hau hau hau hau.....meracau lancau!

Tanpa Nama berkata...

ini macha baaaaaanyak baik sama itu KJ...kari kapla ikan ada sama2 kena jugak dekat itu bangsar sana...misti ini ada bagus punya cerita..

Tanpa Nama berkata...

ini org gila jugak...keta mercedes...tinggal kt banglo kulim golf resort.. jgn nak jaga pdg serai...cabang pn tak blh jaga...macmana...tak layak langsung...PRU13 ni klu ini org calon kalu...pasti kalah...semua org pdg serai sudah tau....