Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 27 Januari 2011

BERITA BERGAMBAR - SIAPA DIA ROSMAH MANSOR



SUAMI SIAPAKAH DIA INI?






nota:
siasat siapa bayar gaji pekerja flom?
siasat kenapa flom bukan pejabat di opis mat mongol?

kenapa flom jadi wakil menteri pelajaran di saudi arabia?
kenapa flom ada dana kewangan ?

kalau sudah menjanda boleh kah
dianggap anak dara seperti ummi
kah kah kah






11 ulasan:

Khun Pana aka johanssm berkata...

Bik Mama ialah Menteri kepada semua menteri-menteri dan juga boss kepada PM.

Amuraria berkata...

ADA BERANI KA TUKANG SIASAT ? JAUH PANGGANG DARI API HE HE HE !

Yong berkata...

Pakcik dan makcik kat kampung tak kisah ade flom ke takde flom. Mereka kata flom baguih sebab isteri piem duduk dekat dengan piem hari-hari. Jadi, boleh tahu pase negare dan geraklaku lakinyer. Kalo jauh nanti kena fitnah Altantuya, penyanyi dll. Nak duduk umah pun buat ape? Takkan nak berdandan aje. Lagipun itu duit kerajaan. Kerajaan itu umno. Itu kata makcik dan pakcik kat kampung yang umno totok.

Ini cabaran buat aktivis PR. Pakcik dan makcik lebih pentingkan titi, jalan berturap, kain pelikat dan yang serupa dengannyer. Pengundi Cina udah berubah. Pengundi india masih jadi lalang. Pengundi Melayu?

Tanpa Nama berkata...

aku tak berapa harap dengan mak janda niee..kalau dengan benggali karpet pun leh tutt..tuttt..
tah2 ada apee2 kee sampai semua perbelanjaan ditanggung..niee kena siasat niee..kat sini pun ramai juga call girl yang camtu.datang dari mana2 tah, ditanggung sepenuhnya dan diberi shopping cukup2 sebagai balasan kepuasan..

Tanpa Nama berkata...

http://milosuam.blogspot.com/2011/01/super-panas-perbualan-lucah-ng-nanyang.html

try tgk bro tt... gempak gak story ni

Tanpa Nama berkata...

link to FLOM details at prime minister office website dah takde dah. apasal tetiba hilang pulak? takut ka?

Tanpa Nama berkata...

FLOM = Fat Lady on Ministers

RM - rakyat malaysia berkata...

RM - Ringgit Malaysia!

Patut la!!!!
Hari2 pun mau RM maaaa!

Sana pergi pun mau RM
Sini pergi pun mau RM

Itu pasal RM sudah kurang!!!

RM - rakyat malaysia berkata...

RM - Ringgit Malaysia!

Patut la!!!!
Hari2 pun mau RM maaaa!

Sana pergi pun mau RM
Sini pergi pun mau RM

Itu pasal RM sudah kurang!!!

Tanpa Nama berkata...

FLOM????? First Lady Of Malaysia atau FAT LADY OF MALAYSIA?????kahkahkah

MkcikFldaTenang berkata...

klu SPRM siasat...ada brita akan klua..seorang anggota sPRM jatuh dr pjabat FLOM tinkat 4 ptrajaya....bukan bunih diri...ditolak pun bukan...jatuh trkejut di tmpik oleh FLOM..kahh...kahhh.kahh..