Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 27 Januari 2011

SATU LAGI FIRST LADY BUAT ANGKARA





TERKINI DARI MESIR !!!





FLOM DARI MESIR




nota:
suzzane mubarak adalah ikon
yang dibenci oleh rakyat mesir
perempuan ini amat gila bila
menjadi first lady - tak menyangka
yang dirinya akan jadi first lady

ini kerana mubarak hanya seorang soldadu
tetapi bila sadat dibunuh dengan
tidak sengaja mubarak jadi ganti
dan suzzane jadi first lady

suzzane baru pulang dari bershopping
di dubai bila rakyat mestr mula bangun !!!



TUNJUK PERSAAN DI MESIR KIAN MEREBAK - ENAM TEWAS - ajensi

KAHERAH: Dua lagi dilaporkan terbunuh manakala beratus penunjuk perasaan ditahan selepas gerakan memprotes bagi mendesak Presiden Hosni Mubarak berundur semakin merebak sejak kelmarin.

Malah, penunjuk perasaan dikatakan tidak berganjak dengan jumlah mereka semakin besar meskipun ratusan daripada mereka sudah ditahan pihak berkuasa Mesir serta jumlah kematian meningkat kepada enam orang dalam masa dua hari.

TUNTUTAN YANG KEDENGARAN DI JALAN RAYA:

1 - adakan pilihanraya
2 - tangkap mubarak
3 - tangkap gamel mubarak
4 - tangkap first lady suzanne mubarak
5 - bebaskan tanahan politik
6 - putus hubungan dengan israell

12 ulasan:

cicit ngah layor berkata...

Ceghiter yg tak ndak didengor olih fat lady.Ngeghi,gayat,ngilu,segham semuernyer ader.Kalau tempiasnyer sampai....beghaper juta ekar pulak tanah flda ndak dibawak laghi,muat ker kapai teghobang? Dimaner pulak tanah tu ndak disimpan? Soalan yg menggetikkan mater menengoknyer.Ngaper leeer ceghiter ni keluor.

Tanpa Nama berkata...

tangkap madey
tangkap sami vellu
tangkap toyo
tangkap raja xde rakyat
tangkap eeeee
tangkap chua soi lek
tangkap lord murujib ngn suami dia
fat lady pstu sula jubo dia pki kote saifool jgn lupa tangkap gambar

LibangLibu berkata...

Tn. TT,

nak lari mana? boleh berlari ke badan gemok macam itu?

Stupid University berkata...

Hahaha! Suruh FLOM uruskan! Hahaha! FLOM haram! ooops Oman sponsor ! Hahahaha!

Tanpa Nama berkata...

Pemimpin umno terketar-ketar baca berita ni. Mana le aku nak lari.. sahabat baik amerika/zionis tiba-tiba buat tak kenal. Cuma madey sorang selamat kerana diterima oleh zimbabwe.

Tanpa Nama berkata...

suzanne tu takpalah digelar first lady kerana dia bini presiden mubarak.
kita kat sini apa pasal panggil si rosmah tu first lady walhal najib tu perdana menteri.
malaysia dah ada raja permaisuri agong (rpa) cukuplah tak payahlah ada first lady lagi.
kalau nak sangat jadi first lady malaysia kena tukar jadi republik, dan najib jadi presiden.
barulah betul ikut perlembagaan.
kalau nak jadi republik malaysia, yang dipertuan agong (ydpa) tak ada.
selagi ydpa masih wujud, no way najib boleh jadi presiden.
ertinya si rosmah tu tak bolehlah jadi first lady.
kadang-kadang gua pelik juga macam mana perkara begini boleh berlaku.
tu sekali fikir.
bila 2xfikir, yalah malaysia ni kan semua boleh.
terkedu juga gua.

azmie berkata...

anak firaun muberak ni dah lari ke london. kita tengok plak sapa yg nak lari dulu dr klia nanti

Tanpa Nama berkata...

Bilakah agaknya keadaan dan suasana diTunisia dan Mesir ni tiba diMalaysia.Rakyat yang makan bawang RM 6.30 sekilo ni amat merindukan kejadian tu.

Tanpa Nama berkata...

Mahathir Kutty boleh lari keIndia atau Argintina,
Samy Velu pun boleh balek negeri,
Taib Mahmud sudah pun buat persediaan diLondon,Chua Soi Lek boleh lari keLas Vegas buat industri video lucah,Khir Toyo boleh lari keJawa,Rais Yatim boleh lari kemana saja asalkan tidak keIndonesia cuma Najib dan Rosmah aje ada masaalah nak lari kemana sebab diburu hantu Altantuya.

Tanpa Nama berkata...

pegi Lanchowww sama FLOM
SPRM tidor lagi...
kali ni tido makin sakan!!

sali berkata...

taip mahmud(a.k.a tok ubn) tu? siang2 da cabut,jgnkan mcam kat tunisia tu,masa sarawak dilanda jerebu sikit masa dlu pun dah cau ke eropah,konon nak cari cara mghdapi jerebu.siol,tgok mukapun da mcam tengkorak,apa nak kata ni la kroni fat,fat short,short(with snout?) ha ha.

sali berkata...

anon"rakyat yang makan bawang rm 6.30 sekilo" ..... alahai..anon..tu baru rm 6.30 sekilo,kami suku sakat anak buah tok uban ni bawang rm 15.30 sekilo,tu belum gi minyak, gas dll yang telampau la naik mendadak.peliknya miri tu pengeluar minyak dan gas,kat lutong tu,gas lak siap dibakar gitu je,

aku yang da lama dok kat malaya ni terkejutla beruk dibuatnya,tak jadi wat kenduri.kat malaya ni rm 500 pun aku bole hidup,kat sana rm 5000,pun lagi sesak nafas seorang, blum famili lagi tu .pembangunan? macm tu jugak,jln dari kampung emak aku ke bandar terdekat 38 km macam sawah padi dibajak,kemudahan awam bas?nahin,teksi ? sebiji.emergency
kena catar rm 100.pos opis ? elek,dah 30 thn tak wujud gak walaupun penduduk dah jenuh mohon.YB?hampeh! yang nyampahnya bila kita dok protes tak undi bn,undi calon bebas,calon ni lak lahabaunya,bila menang jdi katak.tu yang kena kejar ngan parang panjang tu,dah tanah adat org sampai ketangga kena samun, mau nya tok2 apai kat sana tak mengamuk,last kabo i dengar,tauke- tauke ladang kroni anta samseng 30 orang nak gertak org rumah panjang yang tanah adatnya dikebas,last2 kena perambat 500 org rumah panjang,melolong lak pangil polis,peliknya masa dtg kacau org rumah panjang ,takde lak polis? aku? kalu tak ingat sini la darah nenek moyangku mangalir nak gak tukar angin pi argentina nu...jadi koboi kat pampas ...tak pun duk kat hutan amazon! .mungkin kat sana beruk2 pelahap macam ni tak exist kut...ha ha! salam semua.