Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 27 Januari 2011

ZUNAR SILAP BESAR





FLOM FLOM FLOM












SILAP SILAP SILAP










KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


kah kah kah... FLOM ... MEMANG TEPAT... kah kah kah..

kah kah kah... MEMANG KENA.... kah kah kah..

woit... FLOM... IALAH FAT LADY OF MALAYSIA... kah kah kah


LAGI LAGI FLOOOOM




BUNYI MACAM SLOGAN ISRAEL DARI APCO





9 ulasan:

Edyes berkata...

Kalau nak tau FLOM dengan lebih lanjut, sila klik link di bawah;

F.L.O.M Terus Digempur Untuk Didedah Oleh Blogger !! (Analisis Wajib Baca!!)

Tanpa Nama berkata...

roswah tu dah janda ke? ada bukti ke?

Tanpa Nama berkata...

FLOM punya pasal..semua perutukan kerajaan tahun lepas sepatutnya tinggal 10% dah kena pulang balik 5% kerana ada perkeliling baru yg dikeluarkan 29 disember 2010 peruntukan kerajaan mesti tinggal 5%...untuk tahun semasa....

bunbinban berkata...

ye ye ye...FLOM adalah Fat Lady Of Malaysia...kahkahkah. last2 ngaku jugak katek ahli sihir ni.kahkahkah

naim berkata...

pilot dan krew kapal terbang yang bawa mereka patut kumpul semua bil makan dan perbelanjaan lain dan serahkan pda FLOM Division juga, nnt mudah claim dari Kerajaan Oman. hahahah....

Tanpa Nama berkata...

hahahhaa.... lemah betul mentaliti juak2 hangpa nih. Hahaha

dudatpteruna berkata...

6.
Bagaimanakah protokol untuk menghubungi atau berhubung dengan Isteri Perdana Menteri?
Sila tulis kepada :

YABhg Datin Paduka Seri Rosmah Mansor
Pejabat Perdana Menteri Malaysia
Blok Utama, Bangunan Perdana Putra
Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan
62502 Putrajaya

http://www.pmo.gov.my/?menu=page&page=1661

perlu ke ada Rosmah dlm JPM ni?

zuraimi berkata...

fat lady of malaysia...

hahahahha...terbaiklah bro...

Tanpa Nama berkata...

agaknya semua janda-janda first lady kat seluroh dunia ni ada persatuan dia sendri kot....

sebab aku tengok perangai dia orang lebih kurang sama aje...