Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Sabtu, 18 Jun 2011

MANA DIA PEMBELA MELAYU




CUKONG SUDAH TIPU



SYARIKAT PEROLEH KONTRAK FACEBOOK RM1.8 JUTA TIADA LAMAN WEB – keadilan daily

Syarikat Impact Creations Sdn Bhd yang dikatakan memperolehi kontrak RM1.8 juta untuk mengendalikan laman Facebook Kementerian Pelancongan didapati tidak mempunyai laman web sendiri yang sempurna.

Tinjauan KeadilanDaily.com mendapati syarikat tersebut sekadar meletakkan pengumuman bahawa laman webnya ‘akan datang’ tidak lama lagi.

Impact Creations sebelum ini didapati menggunakan khidmat seorang ‘konsultan’, Juni Ewe untuk mendapatkan kontrak RM1.8 juta bagi mengendalikan enam laman web Kementerian Pelancongan. Juni Ewe merupakan kawan baik kepada Menteri Pelancongan, Ng Yen Yen.

Exco Pelancongan Selangor, Elizabeth Wong hari ini menggesa Ketua Audit Negara untuk menyiasat pemberian kontrak itu yang terlalu besar jumlahnya untuk sekadar mengendalikan laman Facebook Kementerian Pelancongan.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit..MANA DIA SPRM…. kah kah kah..

kah kah kah…SPRM HANYA BERANI DENGAN DAP…. kah kah kah..

kah kah kah…SPRM HANYA BERANI DENGAN PKR…. kah kah kah..

kah kah kah… SPRM HANYA BERANI DENGAN PEGAWAI RENDAH KASTAM… kah kah kah

woit…KALAU MCA… KECUT TELOOO…kah kah kah

nota:
mustahil anjing
akan menggigit tangan tuanya
bukankah cukong tempat cari modal

KITA RAYAKAN 9 JULAI


8 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

halo SPRM fecebook tu budak2 pun tau free je...budak tadika pun dah ada facebook...free tau...ni kena bayar sampai 1.8 juta....wei kat kementrian tu tak ada it unit ke..yg belambak dok berfb waktu keja tu tak boleh ke buat keja2 berkaitan fb kementrian ni...mana pejuang melayu ni..mana zol..mana xzarin..mana ezam..mana ketuanan melayu..mana sprm

Tanpa Nama berkata...

yuan tt

gilo ke apo si rais ni,jaga skmm tapi laman web kena godam jaga amah,amah dientot,makib sengek simangkok ni

Non-Governmental Individual berkata...

KAH KAH KAH!

DENGAR KABAR SYARIKAT NI DIWUJUDKAN PADA MAY 2011!!

KAH KAH KAH! BARU SEBULAN DITUBUHKAN, DAH DAPAT KONTRAK BERJUTA JUTA! HARAM JADAH!!

Tanpa Nama berkata...

Ini macam lah juga dulu kerajaan beli mee segera harga RM4 se bungkus dalam kontrak bekalan catuan. Ada juga cerita dulu kerajaan beli screw driver RM12 ribu ringgit sebiji! Najib nak buat Malaysia High Income Nation tapi kita dah jadi High Spending Nation kah kah kah

38, seksyen 7 berkata...

mana zul nordin? mana brahim ali? mana pekida?? kah kah kah pekida makan asap je laaa..dapat upah rokok sekotak setel masalah kah kah kah..

opisboi berkata...

krrroooooohhhhhhhhhhh.....gedebummmm........belepek jatuh bangunan...

Discovery Channel berkata...

Dulu 1999 Aseh Che Mat jadi ksu kdn berjasa kpd bn kerana bawa pengundi hantu guna special branch utk ugut dan intimidate rakyat. hasilnya bn menang dgn penuh tipu. Sebagai balas jasa Aseh maka anaknya Khairun ditatang dan dlantik jadi AJK pemuda UMNGOK dan dapat banyak projek. maja makanlah aseh anak beranak hasil haram diatas jerih perih rakyat miskin. Inilah contoh Melayu makan dan bunuh Melayu. Aseh Che Mat the fcuker.

Discovery Channel berkata...

Abu Bakau SPRM kata sedang siasat. Lepas 2 bulan dia kata dah serah kpd AG. Lepas 3 bulan dia kata AG pulangkan semula suruh siasat berapa size bra Ng Yen Yen sebab nak tengok sama tak dgn size bra bik mama. AG pun tak senang nak entot pengarah dia. Mintak tolong la dgn DYMM AGONG supaya beri perhatian kpd AG Tuanku yg Zalim dan asyik Entot sahaja.Kalau nak zalim dan entot boleh kerja pelihara gajah di pahang atau kelantan bukan jadi AG ENTOT.