Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Sabtu, 20 Ogos 2011

YA AMPOOON !




NOTA:


tuan jeneral
sila tengok
klip ini

bukan hal kesetiaan pada negara
bukan hal pembelotan

yang dibincangkan ialah
undi pos yang menipu

tuan jeneral
tolong jangan putar putar
terlalu banyak rakyat kena tipu
tak perlu tuan jeneral masuk menipu

becakap benar dihadapan pemimpim yang zalim
ialah satu jihad!


LIHAT DAN FAHAMI




NOTA:

dah tengok?
apa macam?
satu bulat dua tajam
atau satu tajam dua bulat
kah kah kah

20 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

ini pulak cerita orang kafir:

The earthquake and tsunami that walloped Japan left much of its coastline ravaged, but left one thing intact: the Japanese reputation for honesty.

In the five months since the disaster struck, people have turned in thousands of wallets found in the debris, containing $48 million in cash.

More than 5,700 safes that washed ashore along Japan's tsunami-ravaged coast have also been hauled to police centers by volunteers and search and rescue crews. Inside those safes officials found $30 million in cash. One safe alone, contained the equivalent of $1 million.

The National Police Agency says nearly all the valuables found in the three hardest hit prefectures, have been returned to their owners.

Orang melayu berugama Islam, diri sendiri pun nak tipu.

Tanpa Nama berkata...

Jeneral main buah pelior....

Tanpa Nama berkata...

tt tak payah tunjuk la apa pun kat tn2 jeneral yg masul meloya dgn bulutin utama...depa ni tunjuk pi la apa pun...kalau dah kena nasik kangkang rosmah tunjuk bukti dalam quran pun tak jalan...

serenity9260 berkata...

askar kata ni edit ni.tggu video dari pihak atm,yg tu baru ori,wakakakka

Cara Membuat Api Daripada Ais(Video)

Beruk Ketawa...kahkahkah berkata...

TT,

Ini bukan Tuan Jenderal...ini 'Tuan Badak'

Sebab BANGANG macam BADAK BETINA juga...kah kah kah..kah kah

Jadi Panglima ATM bukan sibuk soal keselamatan negara. Tetapi sibuk untuk mengipas Pemimpin2 AMNO.

BZ berkata...

Patutlah dulu kalau letak lembu atau
kambing sebagai calun BN dah tentu
menang.Dan akibatnya terhasillah
pemimpinx yang tiada "value"
tiada "standard" dan tiada maruah
memimpin negara kita.Dan merekax
ini menurunkan "stupidity" mereka
kepada Hakimx, Polisx dan yang
terbaru Tenterax.Buat PAT, jangan
jadikan ATM anjing BN.Ingat sumpah
kalian!!TAAT SETIA KEPADA YDPA.

Amuraria berkata...

CAMNA PENGAMPU BOLEH JADI PANGLIMA ?

Tanpa Nama berkata...

Ya Ampoon Bro,
Apahal pulak tajam dan bulat tu? Apa yang tajam? Apa yang bulat?
Bro,Pak Jenderal tu Jenderal Kontrak ke?

Tanpa Nama berkata...

tuan tt
harap dapat tulis pengalaman pi forum dikelantan,bagaiman kelantan la ni dan sambutan masyarakat ,jangan lupa tulis juga pasal awang adik dan mustapa muhamad, broheng tak payah.

ttnm

dukun melayu berkata...

T.T

jagan lupa kuning pada raya ini

http://www.youtube.com/watch?v=mbdC-N0DKzE&feature=related

Tanpa Nama berkata...

"tuan jeneral" ini memang-lah "si-bijak"

Si bijak ini fikir gaji-nya di bayar olih gerombolan.

Si bijak ini dah lama buat tipu,olehitu dah lupa maksud tipu.

### Bersih says PSC pointless once Parliament dissolved ###
http://www.malaysiakini.com/news/173605

### Mismah wants out from the limelight ###
http://www.malaysiakini.com/news/173638



RAKYAT perlu bangun serta-merta

.BERSIH 3.0 rally

.ANTI "Mismah" rally

People's Power

Tanpa Nama berkata...

TT,
30 tahun yang silam,soalan dikemukakan kepada seorang Panglima ATM(General)mengapa sekarang(lepas tahun 80han)pegawai-pegawai ATM tak segak,tak hebat macam dulu-dulu,yang mesti tingginya 5kaki 6in dan dada bidang luas,ada personaliti,ikut standard British Army.Jawab Jeneral tu(yang sudah meninggal dunia,jatuh helikopter),"We are scraping at the bottom of the barrel".Agaknya Panglima ATM sekarang adalah hasil dari "bottom of the barrel".

Tanpa Nama berkata...

salam ramadhan.
bukan saja jadi pengundi hantu dalam PRU malah jadi pengundi hantu untuk pemilihan bagi persidangan UMNO?

Jadinya 'adanya penipuan' dalam pemilihan dlm jawatan parti... Jab Pendaftaran Persatuan kena bertindak! Boleh jadi Umno pertubuhan haram pulak! - akan terbatal UMNO sekali lagi?

- orang asal

DX berkata...

mana pegi?
xda tulisan baru
x lengkap rasa hari kalau tak membaca

dinilhaq berkata...

chenderal...apa macang...manyak syok wooo ni vt....lagi mau marathong ka....aiiiiiiiiyakkkkkkk!

dinilhaq berkata...

chenderallllll manyak hangin woooo...

seluar dalam basah maaa....

Lang berkata...

sekali buat silap... jika tak menagku dan ingin 'cover' maka kesilapan seterusnya akan berlaku dan berlaku dan berlaku...

Tanpa Nama berkata...

Bro TT,

Jeneral tu terpaksa bro....kawan tu baru je naik jawatan, takkan dia berani nak ngaku apa yang anak buah dia buat dulu...Siapa boleh jamin jawatan dia kekal kalau dia akui pendedahan tu...?? Kalau dia cakap 'akan siasat' pun, cukuplah... Confirm diarah letak jawatan dalam masa 24 jam...Bukan kita tak tahu kerenah dan mehnah kakitangan kerajaan nie...Semua pakat jaga periuk nasi bro...Sebab tu lepas pencen baru berani cakap macam2, dedah itu, ini... Entahlah..., bila agaknya nasib negara ni nak berubah...

Tanpa Nama berkata...

Bro TT, jgn tak tahu bro...jeneral tu baru naik jawatan tu... berani dia ngaku? Sorry laa....nak kena pecat dlm 24 jam? Buat laa....

Tanpa Nama berkata...

Apa yang ko ada? Laki aku selalu cakap dua bulat satu tajam. Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah