Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 20 Oktober 2011

KANTOI LAGI - KENAPA BODOH SANGAT!




DARI BLOG GEROMBOLAN



DAKWAAN ATAS ANAK GUAN ENG TIDAK BENAR, KATA PENGETUA HENG EE - minsider

Pengetua SMK Heng Ee menegaskan dakwaan kononnya anak lelaki Lim Guan Eng pernah mengganggu seorang pelajar perempuan sekolah itu secara seksual tidak benar sama sekali

Goon Boon Poh berkata beliau terkejut apabila membaca dakwaan itu dalam akhbar dan mahu mengakhiri isu ini kerana ia boleh menjejaskan nama baik sekolah.

“Dakwaan ini sama sekali tidak benar. Sangat mudah, ia tidak benar sama sekali,” kata Goh kepada The Malaysian Insider.“Blog-blog berkata insiden ini berlaku Mei tahun ini. Anak Ketua Menteri tidak menjadi pelajar sekolah ini sejak awal tahun ini,” katanya lagi.

Malah kata Goh, gambar-gambar yang diposkan dalam blog bukan anak Lim dan mangsa yang didakwa juga bukan pelajar SMK Heng Ee.


PEMAIN CATUR DUNIA


BLOG UMNO GUNA GAMBAR JUARA CATUR SERANG ANAK GUAN ENG, KATA DAP – minsider

DAP hari ini mendedahkan gambar, yang digunakan oleh blog-blog pro-Umno untuk melontarkan dakwaan serangan seksual terhadap anak lelaki Lim Guan Eng, sebenarnya merupakan juara catur berusia 21 tahun, Anya Sun Corke dari Hong Kong.

Corke yang kini mewakili England tiada kaitan dengan Pulau Pinang dan tidak pernah belajar bersama dengan anak lelaki Lim di George Town.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit...KANTOI LAGI.... kah kah kah..

kah kah kah....SUDAH KANTOI MANTOI.... kah kah kah..

woit...DOKTOR YANG PUNYA BLOG INI BETUL DOKTOR KE?.... akh kah klah...

kah kah akh... ATAU IJAZAH PUN IJAZAH CUT AND PASTE.... kah kah kah..

kah kah kah...ATAU IJAZAH DARI PAKISTAN?.... kah kah kah...

kah kah kah...ATAU INI JUGA SAEKOR EEE.... kah kah kah

NOTA:
malaysia diberitahu
bahawa khairy jamaluddin
yang memulakan bertweet
kemudian berkempen untuk blog ini


persoalan timbul:

apa peranan khairy?
apakah ini strateji khairy nak tibai najib?
apkah ini stateji khairy nak burukkan najib?
atau ini salah bodek?


NOTA:
kelihatan kerja ini amat bodoh
mengunakan gambar pemain catur
warga hong kong yang dikenali
di seluruh dunia?


maka timbul persoalan lagi?

- apakah ini sengaja dilakukan untuk burukan najib?
- apakah ini sebahagian dari kempen anti najib?
- apakah tuan punya blog ini mahu sabotaj parti gerakan?

kerana:

dengan isu ini sampai kiamat orang di pulau pinang
tidak akan sokong gerombolan dan barisan nasional


NOTA:
kes ini sama macam kes
datuk t dengan video porno dahulu
yang rugi ialah najib

lu pikirlaaa sendiri
kah kah kah

nota:
pembaca dari utara tengok sikit
betul ke malaon ini ada kelulusan?
selalunya doktor gerombolan ini
beli ijazah kerana nak tunjuk terer
kah kah kah



INI TIDAK KANTOI


10 ulasan:

matstimketum berkata...

doktor ni akan kantoi melalui hukum karma, cayelah! buat kerja tak ingat tuhan yang esa.

siti harapan berkata...

TT, tolong update pasal Prof Aziz Bari yang dikatakan kena gantung bertugas. Sesungguh amat malang kita ni!

Tanpa Nama berkata...

Alamak TT ni dah pelupa plak, tak kan la nak jadi Madey "Melayu Mudah Lupa" Kuttey.. raba-meraba ni best bro.. tak caya TT ketuk talipon tu.. cakap ngan Abang JJ Raba Bontot nun jauh di US sana.. raba-raba ni memang best bro..

Tanpa Nama berkata...

Kah..kah..kah..kalau dia boh gambar pemain catur Mongolia mungkin orang tak kenal kut..kah..kah..kah..

hantu kopek berkata...

umPORN kalau tak buat kerja bodoh & fitnah.. bukan umporn namanya.
KALAU PANDAI TAKKAN DIA PANGKAH UMPORN....kah..kah..kah.

Tanpa Nama berkata...

kesian pulak kat Pak Jib niiiii....orang sendiri yang nak jatuhkan dia...senang jugak jadi pembangkang rupa rupanya....

raptorarena berkata...

err..tapi dalam malaysiakini tulis,

"the blog has published the photo of the girl, but the source denied that it was the individual allegedly involved.."

means..source tu mengiyakan perabaan berlaku cuma orang je yang salah..

i think pakatan dah terkena dengan mainan yang ada..takde orang pun menidakkan perabaan tu berlaku tapi cuma cerita pasal pemain catur yang salah gambar tu je..

ke camna..?

Tanpa Nama berkata...

Ada orang tu sekolah Oxpord konon perangai mengalahkan orang tak bersekolah.

pacik berkata...

doktor pukimak mcm ni !!! cyber trooper umno pukimak !! padah bodohnya !! baik korang layan porno je mcm pegawai sprm yg handle kes t.b.hock

maaf bro Tt, pacik x blh kontrol nk marah pd geng2 'pukimak sebelah opah dia' ni. pacik akan up-grade kemarahan pacik ni.mampos kau x nak!!

Tanpa Nama berkata...

ini pokemon punya doktor,doktor cabul..aku kenal sangat dia ni..pembodek gerombolan..kalau pakai seluar mesti seluar saiz besar sebab bodek besar sangat..kah..kah..kah