Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 16 Disember 2011

APA YANG COOL DAN APA YANG POYO




INI PALING COOL



CADANGAN DARI PEMBACA

aku cadangkan firdaus zolkifli a k a mesin cetak sbg manusia paling cool tahun ini. juga fesyen rambut tercool. status2 FB dia pun cool, keh3.

Warna hitam cam t shirt abu tu "cool". Bayangkn kalo kita trun dgn serba hitam, hitam sehitam hitamnye hehehe... Cool. Mana nk dpt t shirt tuu... Cool
By Anonymous on PENGUMUMAN TERBUKA DARI TUKAR TIUB on 12/16/11

poyo, daftar jadi ahli sayap pemuda Umno, PAS, PKR. cool: jadi ABU kah kah kah. tiada siapa jadi bos politik kita. kita adalah bos kita sendiri. amacam?
By Anonymous on PENGUMUMAN TERBUKA DARI TUKAR TIUB on 12/15/11

cool dude tahun ini sudah tentu Mohamed Bouazizi. Pembakar semangat arab tu. Yang cool bawak basikal g kerja, yg masih cool tidur lambat bangun lambat..yang poyo, isap rokok skang dah poyo laa..

yang poyo gua rasa ketua amk tu, siapa namanya tu yang gendut tu, dia tu sesuai laa dengan puteri umno tu kahkahkah

fesyen yang cool pakai baju koyak lengan, peghh cool bro..style rambut gua tengok sekarang ni budak2 into Faux-hawk laa, jenis mohawk tipu punya, tak cool la bagi gua, puih! tempat paling cool kuala kubu bharu laa, rilekk er chill..buku paling cool TAPAI feveret gua ni bro, tapi gua tak cool sangat laa sebab gua pinjam kawan punya, kawan gua tu kira coolio laa..aaa lagi paling cool tahun ni jambang laa, gua tengok mat saleh pun into jambang tahun ni, nampak garang bukan jenis k-pork laa..amacam list gua ni bro? boleh pergi jauh tak?
By Cap Ayam on PENGUMUMAN TERBUKA DARI TUKAR TIUB on 12/15/11



politikus paling cool - mat sabu warna paling cool - kuning rokok paling cool - surya, marlboro baju paling cool - generation 709, bersih 2.0 seluar paling cool - levi's 501 tarikh paling cool - 9 julai kasut paling cool - boot dr martens
By suara rakyat on PENGUMUMAN TERBUKA DARI TUKAR TIUB on 12/15/11

politikus paling cool - mat sabu warna paling cool - kuning seluar paling cool - levi's 501 baju paling cool - generation 709, bersih 2.0 kasut paling cool - boot dr martens rokok paling cool - surya, marlboro tarikh paling cool - 9 julai sasterawan paling cool - a samad said
By suara rakyat on PENGUMUMAN TERBUKA DARI TUKAR TIUB on 12/15/11

bro yang gambarnya sedang sepak carnister masa bersih 2.0 paling cool!
By Anonymous on PENGUMUMAN TERBUKA DARI TUKAR TIUB on 12/15/11



cool - samad said,ambiga,TT,ong kim swee,kalid ibrahim,mat sabu,mat indera,team 4x100 malaysia,lim guan eng,azrai khor n team N9 poyo - brahim ali and the perkasa kompeni,KJ,SPR,sahrizat,ko kay kim,KOAM,tv1,tv3,team takraw malaysia zaid ibrahim???
By Anonymous on PENGUMUMAN TERBUKA DARI TUKAR TIUB on 12/15/11

TT, sorry to say. dalam list aku, sejak nak ke penghujung tahun ni, aku masukkan TT sebagai antara yang poyo kerana banyak NATO.
By Anonymous on PENGUMUMAN TERBUKA DARI TUKAR TIUB on 12/15/11

aku rasa trend hitam bleh cool kot cam sample baju ABU tu. bayangkan gerakan rakyat bergerak serba hitam di tengah2 ibukota kl. hitam sehitam hitamnya, biar khairi je gerakan bangla merah dia huahahah..... podha chit patriot.... P/s kalo baju itam tu bukak for sale, bg la info mana ble dpt. aku nk 1
By Anonymous on PENGUMUMAN TERBUKA DARI TUKAR TIUB on 12/15/11

warna paling cool - kuning politikus paling cool - mat sabu rokok paling cool - surya & marlboro kasut paling cool - dr martens seluar paling cool - levi's 501 band paling cool - dum dum tak
By suara rakyat on PENGUMUMAN TERBUKA DARI TUKAR TIUB



DATARAN MERDEKA PETANG ESOK


2 ulasan:

Soekarno II berkata...

Ini pencalonan dari aku- jamuan paling cool: jamuan teh boston. Posting blog plg cool: posting lembu demo naik bumbung kt TT. Bintang harapan: abg mat sabu. Prof plg cool: aziz bari. Prof harapan: abu hasan hasbullah. Pendeta cool: nik aziz, a samad said,lim kit siang. PM harapan: lim guan eng. TPM harapan: bang mat sabu. Wartawan cool: jimadie shah. Reformis harapan: asri mufti, nik nazmi, mazlan ANAK, hasmie hashim,lim swee tin. PM sedang menunggu yg cool: Anwar Ibrahim.

ah cheng berkata...

yang cool : mereka yang suka cite politik kini dah tak heran sangat politik2

yang poyo : sme pembodek hishamuddin rais dan wan azri wan deris

rambut paling cool : sisir rambut ke belakang..kalo berjambul.. awek tak lepa memandang

KAH KAH KAH...