Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 10 April 2012

AYAH ALTANTUYA ADA SIMPAN GAMBAR NAJIB DAN ANAKNYA DI ULAN BATOR




NOTA:


ini bukan kes entot entot cabut lari
ini kes entot entot
upah orang bunuh

saheh kalau bapa mentua sudah kata
pernah tengok gambar menantu
nak tipu apa lagi

takkan nak minta shaaribu ini
bersumpah laknat di masjid sentul


KES ENTOT ENTOT - LEPAS TU BUNUH





SHAARIIBUU: ALTANTUYA PERNAH TUNJUKAN GAMBAR BERSAMA NAJIB - meredeka review

Shaariibuu Setev mendakwa bahawa anaknya, Altantuya pernah menunjukkan gambarnya bersama Najib Razak dan Abdul Razak Baginda, sebelum Altantuya datang ke Malaysia. Menurut Shaariibuu Setev, Altantuya menuding kepada Najib dalam gambar, sambil berkata dirinya mahu datang ke Malaysia untuk bertemu dengan Najib, agar memutuskan sesuatu.

Shaariibuu Setev (gambar kiri, kiri) yakin bahawa dirinya mampu mengaitkan kes pembunuhan anak perempuannya dengan pembelian kapal selam, dan sudi menampilkan diri sebagai saksi dalam perbicaraan di mahkamah Perancis.

"Seandainya mahkamah Perancis meminta saya menjadi saksi, saya sudi untuk hadir dan memberi keterangan saya di situ. Apa yang penting, saya mendedahkan apa yang saya ketahui pada masa yang tepat," katanya dalam satu sidang media bersama Pengarah SUARAM, Cynthia Gabriel, di Petaling Jaya, tadi.

Shaariibuu Setev menambah, sebelum anak perempuannya datang ke Malaysia, beliau bertanyakan sebabnya. Altantuya pada ketika itu menunjukkan satu gambar yang diambil bersama Najib dan Abdul Razak Baginda, malah mendakwa gambar itu diambil di Perancis.

BACA SERERUSNYA DISINI:

http://www.merdekareview.com/bm/news_v2.php?n=12939


BERITA TERKINI:

gambar najib dan altantuya ini
akan dibawa ke mahkamah peranchis



500 RIBU KITA BERDEMO DI DATARAN MERDEKA


7 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

jeng jeng jeng jeng jeng jeng

Acik berkata...

takkan bro tt tak terlintas nak minta copy gambo tu? sungguh tempting berita nih !
agak2nya mcm mn tidurnya pm?..mentadak mentadu mcm mn pm tidur?

Pro_Pembaharuan berkata...

http://www.merdekareview.com/bm/news_v2.php?n=10448


KASI BACA INI PRO RAKYATTTTTT!

TT... KASI TUNJUK PADA SEMUA MAKHLUK YANG MAHU MEMBACA DI TT...

jangan sibuk2 pasal kondom! konon baik, ustazah kangkang masuk video pun ade, tak de la plak nak die bising yang tu!

average joe berkata...

siapa la simpan gambar tu???
siapa la tukang snap foto tu???
ini macam kena panggil nujum pak belalang nih! suruh dia tengok dalam air kat mana gambar tu disorok, di paris ka, di singapore ka, di ulan bator ka, di uzbekistan ka, di go-ahead gostan ka, di celah2 gua 40penyamun ka, atau di celah2 kopek bik mama???

p/s hell hath no fury like a woman scorned!

-average joe-
klakka-la.blogspot

Tanpa Nama berkata...

Gambar tu dikepit dalam ketiak Big Mama, sgt safe lah !

Tanpa Nama berkata...

Ingat tak bagaimana mat monggol bersumpah dalam masjid yang dia bersumpah tak kenal betina monggol.Sekarang Tuhan yang dia rekrut sudah makbul sumpah dia, maka jadilah dia seekor sesumpah.kah..kah..kah...

MakLimah berkata...

fuh!!! gambar tu real siot. macam hidup la. elok masuk ptandingn lukisan antarabangsa nih. eh ulama makan gaji tak keluar fatwa ke? makan tanggung berak cangkung.