Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 13 September 2012

TUKAR TIUB MEMECAH BERITA - LAPORAN RISIKAN DARI TIM TUKAR TIUB












LAPORAN AUDIT NEGARA 2012

Laporan Audit Negara untuk tahun ini
akan keluar tidak lama lagi

taklimat sedang diberi:

- tahun ini laporan audit negara wajib berbeza
- tekanan sedang datang dari KSN - ketua setiausha negara
- tekanan sedang datang dari KSU - ketua setiausha
- banyak isu salah guna akan 'black out'
- laporan tahun ini paling BERSIH
- ayat ayat digunakan paling lembut


tunggu dan lihat

NOTA:
laporan audit negara
biasanya laporan yang bebas
dan berwibawa

kini di bawah najib dan rosmah
semuanya di kacau dan di ganggu

laporan kali ini
akan memperlihat
tidak ada projek
rembat duit kerajaan
sapeti tahun tahun lepas






PENGUMUMAN:
sesiapa yang berminat
untuk memesan sang saka
untuk dikibarkan di rumah masing masing
sila hubungi:

radiobangsarutama@gmail.com



7 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Ada ke takda laporan ni bukannya orang tak tau pembaziran yang kerajaan buat..

Bukan laporan yang kami minta tapi hentikan pembaziran yang tak bertangungjawab ni..

Tanpa Nama berkata...

NAJIB GANGNAM STYLE!!!

http://www.youtube.com/watch?v=VJvN3NHgb7c&feature=youtu.be

zammm berkata...

abam tt bile lu nk menari gangnam, dh jd trending skrang nie. wakakakakak lu tgk vid nie, menteri oun join beb, baru cool.. wakakakaka http://www.youtube.com/watch?v=AGM4vK41poI

Tanpa Nama berkata...

..dan seperti kata Dato Tamrin dalam satu ceramah baru2 ini: "Tunggu... Bajet kali ini adalah yang terbaik sejak nabi Adam dilahirkan!"

Tanpa Nama berkata...

Pakcik isham jgn buat aanak pak takur marah la der.

Tanpa Nama berkata...

Mane ade...takde pong...pandy lah

average joe berkata...

berjuta ganda billion kali dah aku cakap, puak kera umngok-bongok ni memang tak kreatif dan memang kurang celik it.

Bagaimana lelongan AP boleh turunkan harga kereta?'
Sebaliknya, Timbalan Menteri Perdagangan Antarabangsa dan Industri Mukhriz Mahathir berkata, bidaan AP itu akan menjadikan harga kereta menjadi lebih tinggi - malaysiakini


adoi la! aku bagi 1contoh je la botak anak mamak oi (kau lulus ke ijazah sarjana muda di amereka dulu???), memandangkan kau tak peka dgn apa yg org buat dlm internet zaman sekarang ni, aku bagitau kat kau, orang buat sistem bidaan tu bukan hanya boleh buat bidaan tertinggi saja ngok oi! kalau bidaan tertinggi yg dapat, mmglah kemungkinan semulajadinya harga kereta akan makin tinggi. tapi, sebagai contoh, kalau buat sistem bidaan terendah, maknanya lagi rendah lagi boleh menang dan hasilnya dapat ap, bukankah itu sebaliknya memungkinkan harga kereta yg diimpot jadi makin rendah??? baru 1 contoh je tu anak mamak sah bukan cendikiawan oi...
(org2 tak kreatif mcm ni mesti spesis yg heran binti ajaib dan mati2 taknak percaya malah menyangkal internet-based business plan yg beri produk dgn percuma kat pengguna tapi masih boleh buat untung malah untung ratus2 juta atau billion!)

-average joe-
klakka-la.blogspot: TANYALAH USTAZ