Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 22 Oktober 2012

GERAKAN MENGEPONG NAJIB SEDANG BERJALAN LANCAR





 NAJIB BUNTANG
 DALAM KETAKUTAN
 

KOMENTAR TUKAR TIUB
ini bukan satu pekara kecil
ada jemputan resmi
dari satu program anjuran
badan antara bangsa

apa latar berlakangnya?

yang amat jelas ialah
ada gerakan untuk mengepong dan menibai najib
gerakan ini bergerak dari dalam dan dari  luar negara

siapa di belakang ini?
madey?
daim?
muhyiddin?

atau ini dasar regime change dari amerika
dari soros?
dari ned?
dari ndi?

tidak mungkin satu sidang akhbar dirancang
di masukakan ke dalam laman resmi
di umum kan kepada umum

ini kes pumbunuhan altantuya
dimana najib dikatakan terlibat

dimana satu soalan masih belum terjawab
apa motif sirul membunuh?
apa motif azilah membunuh?

mereka diupah
kalau diupah
siapa upah mereka
inilah yang ditunggu-tunggu
oleh wartawan dunia di bangkok

SIAPA UPAH SIRUL ?
 


SIDANG MEDIA BEKAS KPN DI BANGKOK DIBATALKAN – minsider

SHAH ALAM, 22 Okt — Kelab Koresponden Asing Thailand (FCCT) telah meletakkan notis di http://fccthai.com/items/966.html bahawa sidang media kononnya akan dilakukan oleh Bekas Ketua Polis Negara (KPN), i Musa Hassan untuk mendedahkan maklumat mengenai kes pembunuhan Altantuya Shaariibuu yang dijadualkan akan diadakan hari ini pada pukul 11 pagi waktu Bangkok, telah pun dibatalkan.

Semalam The Malaysian Insider melaporkan, Musa Hassan (gambar) telah menafikan dakwaan bahawa beliau akan bercakap kepada wartawan di Bangkok tentang kes pembunuhan warga Mongolia, Altantuya Shaariibuu dan merasa hairan dengan spekulasi tentang aktivitinya.

Acara tersebut bertajuk “Pendedahan baru dalam pembunuhan Altantuya” dijadualkan pada pukul 11 pagi waktu Bangkok diadakan selepas enam tahun selepas gadis tersebut diletupkan dengan bahan letupan oleh dua orang anggota pengiring keselamatan Malaysia di Shah Alam.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

woit... INI SAPA PUNYA KERJA?....kah kah kah..

kah kah kah,...TOWKAY LENDIR SUDAH TAUBAT KE?.... kah kah kah..

kah kah kah.... ATAU NAK MASUK PARTI PAS?.... kah kah kah

 

9 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Ini adalah untuk menakut-nakutkan mat monggol yang suka menakutkan rakyat.Ini menunjukkan Mat monggol already dead!Kah..Kah..Kah.Anwar siap baju baru dari sekarang!kah..Kah..Kah..

didi kota belud berkata...

bagi je gelaran Tun kat mamat ni..habis cerita....hehehehehe

Tanpa Nama berkata...

musa acah je tu. kabarnya payment lama belum settle.

dah dapat full payment nanti sonyap le tu.

err.. dengar kabar najib dah tido pakai nappies. sebab selalu sangat terkejut tengah-tengah malam sampai terkincit!! kah kah kah

HangKebon berkata...

abis la kau mat mongol...jidin sembab ni pun satu, lembab nak mampos..cpt2 la amik tmpt mat mogol..dah semak aku tgk si watasiyahhh ni..makin merapu si mongol ni..puiii !!!

Tanpa Nama berkata...

handsome gambar polis kat atas tu... hehe... macam cibai dah putus haid

average joe berkata...

kemungkinan:
1)semua hoax - blame rafiziramli, dia punye strategi saja nak bagi gempaq kat najib dan u-bn
2)asalnya betul - tapi musang dah tekecut telor, buat u-turn bila nampak kat jalan depan hala ke bangkok tu dah siap polis fru jpj imigresen kastam pendakwaraya hakim lembagahasil lembagatabunghaji lembagaaltantuya semua dah tunggu buat roadblock nak cekup dia, macam kes bala dulu la
3)aasalnya betul - tapi musang dah tekembang kantung, buat u-turn bila balaci najib diarah masukkan dlm akaun luarnegara milik musang cash beberapa juta dgn sertamerta
4)musang saje buat aprilfool, masa bulan april dulu nak buat takboleh sebab dia kena dilihaat bekerja dgn serius, masa tu belum bersara lagi, dah tu nak tunggu april tahun depan lama sangat, pru13 pun mungkin dah selesai, kesan dari isu ni dah tak gempak lagi...

-average joe-
klakka-la.blogspot: HOW ADVANCED! Part 3 (MAJU LAH SANGAT! Bhg 3)

Tanpa Nama berkata...

sakit Najib kau kena ugut begini rupa.bekerjasamalah dengan abg Nuar. Tahulah dia nak ajar musa hassan , mahathir dan daim itu.sekadar pandangan aku sahaja.

Tanpa Nama berkata...

musang mana ada telo

Tanpa Nama berkata...

buntang tengok bureet tu........
kah...kah....kah...