Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 25 Februari 2013

WAT IS DE BECAUSE NO PICTURE


 PIC LIKE DIS
Y NO PIC
WAD IS DE BECAUSE?

Lebih 20,000 sambut PM di Port Dickson

PORT DICKSON: Lebih 20,000 orang termasuk belia India menyambut ketibaan Najib Razak pada majlis perasmian Program Mengubah Destini Anak India Malaysia di Politeknik Port Dickson sebentar tadi.

PIC LIKE DIS
MANY MANY PICTURE

Kejayaan BN pada PRU-13 akan lonjak keyakinan pelabur: Najib

KUALA LUMPUR: Kejayaan Barisan Nasional (BN) mendapat mandat besar daripada rakyat pada Pilihan Raya Umum ke-13 (PRU-13) akan melonjakkan keyakinan pelabur ke paras tinggi, kata  Najib Razak.

Perdana Menteri berkata, ini akan memberi seribu rahmat kepada negara dan rakyat.
Najib berkata demikian pada Majlis Sambutan Chap Goh Mei di Pandan Indah, sebentar tadi.

Terdahulu, lebih 20,000 orang menyambut ketibaan Najib pada majlis itu


NO PICTURE
NO CAYA

KAH KAH KAH
KAH KAH 
KAH 

woit...WHERE PICTURE...kah kah kah..

kah kah kah.. WHEH... WHERE PICTURE...kah kah kah..

kah kah kah... Y NO PIC?.... kah kah kah





------

5 ulasan:

Yong berkata...

Like your pic on bye bye Najib.

De because?
There is no picture.
Want to photoshop people know!

DIDI KOTA BELUD YANG SEBENAR berkata...

NO MONEY
NO HONEY
NO PICTURE NEY
NO BERANI NEY

NO JOKE
NO FUN
NO FUCK
NO SON.....BUT ALTHANTUYA SON LOOK LIKE HIM MEN.....HEHEHEHEHEHE

Tanpa Nama berkata...

TT, umah aku mmg besebelahan dgn poli PD... mmg agak exaggerate kalau kata 20000 yg dtg.. yg byk bas je sampai jem, aku x bleh kuar umah... and yg byk pon student poli yg dikerah datang dan juga orang india yg xpaham politik yg dtg... da byk org india mati kene bunuh pon still nak sokong BN.. bangang!

yb berkata...

poliCia P.In pun ngok. Tak pakai akai tutup jalan.

Jalan tu pendek, hanya 1000 meter di antara dua trafik light. PoliCia tak tutup dari trafik light tapi tutup didepan kawasan kemah. Kereta2 yang masuk dari kedua-dua trafik light tersangkut. Yang kiri sangkut, yang kananpun sangkut. Jam!

Kereta2 yang sangkut terpaksa bersesak-sesak pula utk cari jalan keluar hingga berlaku eksiden kecil dan tambah sesak.

Saya bilang, kereta lebih ramai dari orang.



Farah Izzuan berkata...

TT,

Sabtu lepas aku bawak anak2 pegi Taman Tasik Titiwangsa, ada KJ buat perasmian MPM (tah hapa aku tak amik pot) aku tau tak ramai yg datang pun tapi terjerit2... aku sanggup bawak anak2 pegi kat taman permainan

balik pulak, ada la ceramah banner hijau tapi org tak ramai.. pelik jugak tak sampai 30 org yg dgr, kat kawasan Sri Gombak... esoknya baru aku laki bini perasan, ceramah anjuran Sekretariat Jom Tolak Pakatan.... patut la sunyi.... takder sapa kat Selangor nak tolak pakatan dah.... kalau pakatan kalah kat Selangor ni, mesti TIPU punya