.

Isnin, 29 April 2013

TER NOW TERKINI TER HOTTT




SERVER TV BANGSAR UTAMA DU SERANG
KAMI DI GANGGU GUGAT
PASALK ITU TERLAMBAT
TIM TEKNIKAL SEDANG BERUSAHA

NOTA
bila musuh menyerang
tanda baik
kerana apa yang dilakukan
menakutkan musuh
kalau tak diserang musuh
tanda tak baik
ertinya
apa yang dibuat tidak
menggangu musuh
-----

14 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Brooo..

Kelas..Pujian utk watak bik mama..boleh menang anugerah ni..

Ngeri aku tengok bik mama..kalau semua nak dikontrolnya. .anis lar malaysia..jadi roslaysia lah jawabnye..

Yo go to lazastan lah bik mama. Jadi PR kat sana..tak yak balik Mesia,,menyemak je...

Matrojak berkata...

Kah,kah,kah,kah...

Sapa yg jadi bik mama tuh TT??

Macam familiar jer??

Kah,kah,kah,kah....

Terbaek dari ladang....

BIG MOMMA berkata...

You terlupa tentang Datuk Nik Sapeia Nik Yusof tukang sembur mata Mamak anak Kutty di Kelantan.

Ini sudah tentu Bik Mama yang pilih. Kalau bukan Bik Mama yang pilih, bagaimanakah tukang sembur mata bekas Presiden UMNO pun boleh dipilih? Kesimpulan saya jika bukan Bik Mama yang pilih, cerita pasal mata Mamakthir disembur 7 tahun lalu hanyalah satu sandiwara yang dibuat oleh Mahathir untuk meraih simpati daripada orang ramai.

KAH KAH KAH....TERBONGKAR JUGA AKHIRNYA SANDIWARA ANAK MAMAK KUTTY.




amneo berkata...

Terbaik...tahniah bro TT kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

kahkahkahkahkah
tergolekkk dog aku gelakkk
kah3 terbaek bro!!
nami namo kelakor

Tanpa Nama berkata...

welcome to ROSMAHlaysia...ini negara bik mama yg punya
kahkahkahkahkaa

Tanpa Nama berkata...

oit

sekarang heboh satu dunia pasal fake bomb detector..yang mana dijual kat iraq (for total of 53 million USD)

adakah armed forces di malaysia pun terlibat sama?

http://en.wikipedia.org/wiki/ADE_651

Tanpa Nama berkata...

Terima kasih team tt......brilliant job....2 thumbs up...best movie ever....box office ...amazing u tt....I love tt.....

Tanpa Nama berkata...

Mantap bro... memang mantap! Lagu yang bik mama bawak tu memang kena dengan bik mama.

DIDI KOTA BELUD berkata...

Mengarut...cerita bohong...mana ada big mama hentak hentak meja bagi arahan kat papa....arahan diberi masa papa dihempap kangkang big mama...masa tu papa tengah tunggu air embun turun....hahhahahhha

Jiwa Lalang berkata...

Aku xfaham knp perlu negara Malaysia berpolitik lbh byk dengan gunakan cara menghasut, membenci, mengeji, mengutuk, menganiaya, memfitnah, mengata, mengumpat dll, baik kerajaan mahupun pembangkang, aku nk negara maju, harmoni tiada rasuah berdaya saing dan jujur, dan nk org2 Malaysia jd pandai dan jd contoh tamadun pada org luar, bknya org2 spt yg aku sebut di atas.. sekian - Jiwa Lalang.

Tanpa Nama berkata...

Hoi jiwa lalang.. lu tak ikut genre realpolitik.. mmg la lu akan jadi bengap tak tentu hala... apa lu ingat PR ni nabi Allah ker nak berbuat baik dengan pelahap2 dalam gerombolan? Apakah dengan cara berdakwah emah gemalai ini akan memberi kesan yg besar untuk mengubah UMNO totok kepada sebuah penyesalan? Jangankan nak mengajar gerombolan, nak mengajar engko yg bengap ni pun entah berjaya atau tidak...kahkahkah..

Kalo bodoh dan bengap, pergi hantuk kepala ke dinding sensorang dan jangan bagitau org lain yer..

DIDI KOTA BELUD berkata...

Lu saLLaah masuk blog beb...lu patut buat komen kat BLOG KAYU TUNGGUL BERDIRI SENDIRI DI TENGAH HUJAN ATAU RINGKASNYA BLOG LU DAH MATI SEBELUM MATI....HAHHHAHAHAHA

Tanpa Nama berkata...

Jiwa lalang....ko ni baru dapat ic malaysia keee....haaaa,50+++ tahun merdeka tau..legasi mahataik@tun ic projek dah masuk dlm darahdaging kepala2peguasa yang dah tak ada maruah@amanah dan zalim....itu aje lah yang kita lontarka supaya dengan cacian2 tu masuk dlm otak taik tu....