Rabu, 20 Mei 2015

CERMIN KERETA PROTON




KOMENTAR
teknoloji nuklear mahal
teknoloji nukelar amat tinggi

sebelum memasuki teknoloji nuklear
betul dan hafal dengan baik
teknoloji membuat cermin kereta proton

nanti rabak dan meledak!


Akta baharu nuklear perlu dibentang, kata 

badan nuklear negara 

Bagi membolehkan Malaysia membina loji kuasa nuklear pertamanya menjelang tahun 2025, satu rangka kerja perundangan mengenai program itu perlu dibentang di Parlimen sebelum akhir tahun ini. 

- See more at: http://www.themalaysianinsider.com/bahasa/article/akta-baharu-nuklear-perlu-dibentang-kata-badan-nuklear-negara#sthash.Rx2qW0j9.dpuf

  • Cili Padi: Proton Preve Yang Amat Memalukan!

    1cilipadi.blogspot.com/.../proton-preve-yang-amat-me...
    Translate this page
    Mar 23, 2013 - Kereta Honda pun rosak juga selalu ditarik balik kerana masaalah. ....perodua je.. tp ko gaya2 poyo ko tu kata pakai proton.. cermin diri la woiii.
  • Aku Tak Nak Kereta Proton | cuiit{dot}blogspot

    cuiit.blogspot.com › Tips
    Translate this page
    Feb 17, 2009 - Ni kereta Proton MPV yang akan berada di jalan raya malaysia tak lama lagi. ... yang kerap rosak.. jadi pada sesiapa yang menggunakan kereta waja, ... yangselalu jadi.. power window tak function dengan baik... cermin dah ...
  • Pelanggan mengamuk Proton Preve CFE ada masalah ...

    sejarahmelayu.blogspot.com/.../pelanggan-mengamuk...
    Translate this page
    Jul 16, 2012 - Boss aku pon pelik mengapa kereta Proton ni selalu sangat rosak. ..... Panel control tingkap terjungkit sikit: bila kita naikkan cermin sebelah ...
  • Kualiti kereta proton dipertikaikan? - Eizil.com

    www.eizil.com/kualiti-kereta-proton-dipertikaikan/
    Translate this page
    Apr 20, 2012 - Aku juga adalah pengguna kereta Protonkereta pertama aku yang dibeli ... pasti ada barang-barang yang akan rosak atau haus digunakan. ... Ini akan menyebabkan kereta tersebut akan lebih cepat bermasalah ... proton ni leceh masalahcermin la biase nye jadi…tgk keluaran baru ni terliur jugak den :).
  • Kereta Proton dan Power Windownya - Alongxp.com

    alongxp.com/kereta-proton-dan-power-window-nya/
    Translate this page
    Apr 24, 2011 - Sape yang pakai kereta proton yang ada power window?(power window tu yg korg tekan button,cermin naik ke turun sendiri tu) bile sebut ... memberitahu,jika kerap menggunakan power window, ianya akan cepat rosak.
  • EkspresiKu: Proton Exora Bold: Koleksi Masalah-masalah ...

    cyberlipas.blogspot.com/.../proton-exora-bold-koleksi...
    Translate this page
    Apr 13, 2014 - Pun begitu Torsion Beam ni boleh rosak ... dan kesannya tayar belakang Exora ... Cermin depan/windscreen boleh retak dengan sendiri. ... Masalah stereng off centre memang biasa bagi kereta protonkereta Gen-2 milik .... Kereta saya lampu cvtselalu menyala..kalau masa jalan tekan brek lampu akan ...
  • DIY Proton Gen2 Power Window Regulator - AkuBiomed

    akubiomed.com/diy-proton-gen2-power-window-reg...
    Translate this page
    Aug 30, 2012 - Tingkap kereta Proton Gen2 saya telah mengalami kerosakkan pada alat ..... Proton..tak tau la apesal selalu cepat rosak power window..mostly ...


  • ----------------

    4 ulasan:

    Awanama berkata...

    atap parlimen bocor
    bumbung hospital runtuh
    stadium runtuh
    ni semua baru siap runtuh
    highway runtuh mrt runtuh
    tu belum siap lagi...
    kahkahkah
    buat nuklear kat semenanjung...alamat orang semenanjung jadi mcm org Rohingya lar...jadi pelarian...loji bocor satu semenanjung tak boleh duduk...nak lari pun takder org nak terima...takut berjangkit radiasi...
    baru sedar nasib diri yg sial tu...dah terlambat..kahkahkah

    Awanama berkata...

    Jangan jangan duit 42 Bilion sudah di guna beli BUKU BUKU DIY NUKLEAR kot

    Buku guna tulisan JAWI tu sebab PAS tak nak si TOLOL ajar baca buku Nuklear kot


    Jangan jadi TOLOL okay

    Undi HADI BUKAN TOLOL

    Awanama berkata...

    Teknologi nuklear bukan macam masuk keluar tandas pandir kah

    azam berkata...

    apa kata TT buat satu lagi gerakan
    BOIKOT PROTON SAMPAI LINGKUP
    asyik cakap kosong je