Rabu, 20 Mei 2015

ONLINE LAGI





ONLINE LAGI


YANG INI PUN ONLINE

Wah ! Lu online sama ALLAH ? Itu hebat. Eh...boleh tolong kasi itu nombor talipon kah? Saya pun mahu online. Mahu minta nombor....aiya ...itu nombor 4D la......Nanti gua kena gua bagi sama lu la..... on ONLINE LAGI
Anonymous
on 5/20/15
ULAR MAK
line baru telco baru org lain tak dapat khas utk hj hajah ustaz ular mak kah kah kah tak boleh share share dgn org lain monopoli line supaya online kalau semua bole Online Punah rezeki sendiri buat ape...

 kah kah kah jgn berani nak kacau periuk nasi ikang kah kah kah sistem baru yg tak dapat kesan kah kah kah woit cermin muka dulu para ular mak stopa spender mana kah kah kah lama membisu kah kah kah on ONLINE LAGI
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 5/20/15
PIL KUDA

stim pil kuda............ kah...kah....kah..... on ONLINE LAGI
Anonymous
on 5/20/15


Image result for online
---------------

1 ulasan:

Awanama berkata...

HADI sudah jadi DOKTOR SHRINKER

Boleh tahu sapa TOLOL , sapa bukan TOLOL


Dah dapat ONLINE dengan TOHAN terus dapat Watikah TOLOL

Jangan ingat Nelayan IKANG itu TOLOL tau

Juta juta Melayu sudah di BAHALOL kan lah

JOM 1TOLOL !!!!!!!