Selasa, 2 Februari 2016

APA ITU WALABI






PERJANJiAN

apa kah melarang
dr asri dari menyampaikan
pandangan sebahagian
dari perjanjian dengan
saudi arabia?

saje tanya
jangan marah





 | February 2, 2016
dr asri
Salah satu sebabnya adalah Mohd Asri telah memfitnah institusi mufti selain dipercayai sering memperlekeh ulama yang bermazhab al-Syafie. More ››



 | February 1, 2016
Ikhwan Muslimin
Datuk Saifuddin Abdullah mendakwa bahawa alasan tersebut dirangka oleh pihak "yang cuba menulis skrip baru politik negara" dengan menjadikan... More ››


APAKAH iTU

WAHABI

APAKAH SAMA

MACAM 

WALABI?


----

12 ulasan:

Nasrudin Abd Shukor berkata...

ITU wa.. ..labi...kat sini org main labi pakai batu majung....

Tanpa Nama berkata...

APAKAH iTU WAHABI APAKAH SAMA MACAM WALABI? - Bukan...! Walabi tu bentuknya macam sotong tapi jalan macam labi-labi

panglimo potaseh berkata...

Dulu masa aku di sekolah cikgu igama aku cakap Keristiyan tu tak best sebab pecah-pecah .. Eslam lagi best sebab tak pecah-pecah.

Aku hormat cikgu Igama aku tu sebab sekurang nya dia tak aibkan Eslam .. harapannya apapun terjadi, Eslam tu tetap satu seperti keadaan awal pembentukannya, yang bikin Eslam tu meletup dengan kemajuan ketamadunan dan kemajuan saintifik .. sebab tu saintis Eslam seperti Avisinna masih disebut hingga sekarang sebab lepas era Avisinna, dah tak de lagi saintis Eslam.

Sekarang Eslam seperti dulu, masih juga meletup tapi diletupkan dengan bom buatan kafir .. lebih malang lagi mereka jadi boneka kafir, di programkan untuk berbom sesama sendiri .. kafirkan sesama sendiri. Booomkedebooom.

Tanpa Nama berkata...

Noh gendut dari johorkan....ex muckti johor...jadi x heranlah dia x suka Dr Asri, lagi pun Dr Asri salu kritik menteri amno

Tanpa Nama berkata...

Walaun pun boleh juga bro Hisyam
he3

Tanpa Nama berkata...

BAHALOL

Semua tu tak sda nilai ekonomi pon

Makan Minim pun CUKAI CINA tanggung

Kenapa nak buat bebende bahalol


Melayu Rempit , Melayu papa kedana miskin tak pulak di sibuk sibuk

BEWAK HIDUP di dokong pulak

BODOH sungguh

Ambo pening doh...

Tuan Sadiq berkata...

Denga labun noh gadut je la nampak gayanya... kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

mazhab yang paling utama mazhab pulus
kah kah kah
mazhab pulus no 1 dunia
amar maakruf nahi mungkar tak pakai
amar pulus den pakai kah kah kah
maka sesebuah negara akan hancur
bila pulus digunakan membeli kuasa
hidup mazhab pulus
yang lain lain pasal agama bangsa tanah air hanya sandiwara
bagi membuka mazhab pulus
Kah kah kah
Hidup Pulus

Tanpa Nama berkata...

Sokong lah aliran wahabi.
Penjual agama sangat benci aliran wahabi sbb ruang jual ugama jadi sempit.

Mereka naik angin sbb tak boleh dpt upah mengaji dikubur2
Tak dapat upah jadi tekong tahlil untuk collect pahala2 utk diserah pd simati.
Tak boleh dpt upah acara2 maulud nabi.
Tak boleh dpt upah acara2 selawat besar2an.
Semua pun tak laku, air mineral jampi quran, ayam jampi quran, kismis jampi quran. Tak boleh lagi claim nabi selalu jumpa dia. Islam yg asal tak ada mazhab2 tak ada tarikat2 semua nya islam yg satu.

Tanpa Nama berkata...

aii..dr asri menyesatkan umat? yg g main golf pakai duit org miskin tu tak sesat ke?yg mnegelapkan duit tabung haji tu tak sesat ke..yg menzalimi rakyat dgn gst, cukai2, akta2 mjerut rakyat tu tak sesat ke?diselangor je ada lebih 200 ajaran sesat..tp jakim jais tak sesat pun ketika mghalalkan babi qadbury.diselangor pelbagai pantau dibuat tp di kedah diutara dikelantan bab2 khusus disiar dicorong2 dimimbar2 tp dtg negeri org bukan main culture shock nya..abis sume dilanggarnya..disyorkan agar mamat ni dipentaskan bersama dr asri , kemudian kita tanya diorg apa itu wahabi?ust2 kdn ni kebykkan kadang ckp one way je..disyorkan buat tarikh khas utk dua2 org ni..atau agama sbg rasisma utk tutup kemaluan najib rosmah dan para pjilat2 agama..

Tanpa Nama berkata...

kat msia ni alirah sunnah wal rasuah tp master in syiah, master in wahabi..apakata kita jemput ust2 syiah berckp mgenai syiah..jemput ust2 wahabi mgenai wahabi..jgn la jemput ust ahlus sunah wal rasuah utk ckp pasal sunnah wal jamaah..nnt tetiba duit derma jd buruk siku..

Nazrio Dond DoLLa berkata...

They claims onLy as a Sunni, as a syiah, as a saLafi, as a umnQ, as a Pas, Amanah pan, ad a bla and bla...so n so ...tapi agama yg psLing real iaLah agama kapitaLis....tetap utuh kukuH daLam iman mereka...iaitu..."untung"