.

Ahad, 29 Januari 2017

SEMUA NAK DATANG KE TANAH MELAYU




KALAU DAPAT SEMUA NAK MENETAP 
DI TANAH MELAYU
apa lagi cina mau kah kah kah...bukan apa cina mau tapi apa melayu mau? bila poket melayu mau kenyang? bila poket melayu akan berat? kah kah kah selagi boleh jual semua akan dijual beli, maruah lama dah jual dgn cina, tanah jual, air jual, pasir jual, balak jual semua jual....ooops spender kak ros jangan jual.lagi....nanti pakai jala ikan kat sungai kah lah laj on BAWA CHINA DAN PERANG MASUK
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 1/27/17



---------------

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

SELAMAT DATANG , Ni Hao Ma

Tak kan lah tak baik.
Di sokong olih RajaGopal.
Di sokong olih Najis.
Di sokong olih Malaysia Communist Association.
Di sokong olih ramai pak munteri dan mak munteri.
Malah peragut beg tangan pon sokong, sebab banyak beg untuk diragut.
REZEKI bertimbun timbun ni .
Bangla pon happi sebab ramai Taukeh Baru, ramai Boss baru.
Fuyoh ! Polis lagi happi , lagi banyak AngPao.

Semua untuk diJual.
Malaysia Mega Sale laris.
Cuma TT tak jual.

Tanpa Nama berkata...

ha ha ha ha ha ha ha

bebudak sotong jual serban jubah pulak kat laut tuh

kan dah banyak kapal china vietnam masok laut negara


apa mau susaah susah

yang penting pakai gaya pak arab.... sunnah tuh

Tanpa Nama berkata...

bawa masuk bangla, pompuan melayu kena sapu, bawa masuk indon, bangla happy, bawa masuk myanmar, rohingya merajuk, bawa masuk nepal, pak guard hilang kerja, bawa masuk vietnam kedai makan makin kotor, bawa masuk uzbek C4 pulak hilang, bawa masuk cina tembam mengajar melayu curi billion, bawa masuk kanda disalahkan kah kah kah main drama nie kena pandai, mengatur barisan pelakon, pengarah MOI... bisa atur pimpinan gandingan bugis jawa...bising pasal sembah ayam putih, tapi sembah dollar amerika, bising pasal yahudi tapi sembah mc D , KFC wayang mau cantik kabur mata tengok...semua demi poket, harta rompakan, keluarga mau senang free loader aselama lama kah lah kah