.

Ahad, 9 April 2017

PELUANG BUAT DUIT









PELUANG

BUAT DUIT

SILA MASUK

MP anjur pertandingan esei "Adakah Pandikar seorang bloody fool

Kecewa dengan tindakan Speaker Dewan Rakyat menangguhkan persidangan atas alasan enggan menjadi seorang yang 'bloody fool', ahli parlimen Segambut Lim Lip Eng dengan sokongan ahli-ahli parlimen DAP mengadakan pertandingan esei bertajuk "Adakah Pandikar seorang bloody fool?"
Sehubungan itu beliau mengundang semua rakyat Malaysia yang cintakan negara untuk menghantar cerpen atau esei ke laman Facebook rasmi beliau mulai sekarang.
Tulisan paling cemerlang yang menggambarkan tingkah laku Pandikar, jelas Lim akan dipilih sebagai pemenang dan bakal menerima hadiah tunai berjumlah RM2,000; sumbangan beliau dan Ahli Parlimen Ipoh Timur Thomas Su.
KAH KAH KAH

KAH KAH KAH

KAH KAH KAH

KAH KAH KAH 





--------------------

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Baguih gak idea Assahibussamahah Tuan Haji Annuar Al-Rasuah ni. Lps ni pakat2 buat essay mcm2 tajuk la. Proton Management, Petronas, 1MDB dan projek lembu kondo. Ini YB Rafizi ngan YB Tony boleh sponsor yg ni. Mendidik masyarakat mengkaji, menulis dan membaca. Kahkahkah.

Tanpa Nama berkata...

Dah dapat Jalan Masok Juta pun tak cukup ????

Bagi lah Q7 tuh

Kan ada banyak lagi...

Mana Pak Affiin ??????

Tanpa Nama berkata...

speaker bukan bloody fool, speaker amat pandai, speaker ikut arahan bos, baru dpt gaji, baru dpt semua, apa nak, semua bos bagi, dua hala....kah kah kah bos bagi bonus, manyak ada lagi derma ada 2.6, tak cukup boleh mintak afrika pulak, apa mau susah, lagi senang baik gst, naik minyak, naik elektrik, air, gula....tol kan org msia bodo belaka, kah kah kah bagi brim semua senyap....kah kah kah pandai pandai