.

Rabu, 13 September 2017

SAPA BUAT LAWAK




SAPA CAKAP

SAPA BUAT

LAWAK?

KAH KAH KAH

Kita akan memperkukohkan ekonomi Amerika Syarikat! Jangan main-main.
LikeShow more reactions
Comment
Comments
Michael Chick I DEMAND you tell me what drugs he's taking !!!!
LikeShow more reactions
Reply8 hrs
Manage
Shufiyan Shukur eh....not bad for an economy smaller than Los Angeles, but the Malay heartland believes it.
LikeShow more reactions
Reply
3
8 hrs
Manage
Michael Chick Tell me what drugs the Malay heartland are taking then...
LikeShow more reactions
Reply
1
8 hrs
Manage
Shufiyan Shukur the ones that causes one to do this: 🤣🤣
LikeShow more reactions
Reply
1
8 hrs
Manage
Michael Chick I want to be wholesaler !!
LikeShow more reactions
Reply8 hrs





--------------------

7 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

fuyohhh.... pas hadi titm dan ust ust wooii.... lu punya ruu355 ajeeb coalition seperjuangan politik kini tandatangani perjanjian perkukuhkan ekonomi amerika arak minum kafir... wahhhh ajeeb beri peluang perkerjaan kepada rakyat kafir arak minum amerika ye...

hebat betoi lu pas punya sekutu ajeeb untungkan amerika arak minum kafir dgn berpuluh bilion ye... ajeeb janji lawan IS bersamaan fahaman amanat hj hadi... ajeeb sewenang2 masukkan tangan dlm tabung ept dan khazanah beli ni beli tu... agak penasihat2 trump pun sedar yg ni mo1 dah desperate dan tdk blh dipercayai... mo1 bukan melabur bahkan tgh gadai negara dan rakyat m'sia...

1410 mesti mahu turun padang depan pejabat ppbm to say 'enuf is enuf' big turn out to "SAY NO'" to emergency rule bile ajeeb kalah pru14....

zaharuddin Ahmad berkata...

Ha.ha.aa. Ha.ha.a. .Ha.ha.a. a.a....

Tanpa Nama berkata...

Siti rosmah mengedik tergedik pabila soarang billionaire Donald trumpet diangkat menjadi president amarica dari awal lagi Cuba buat fonecall Cuba mengatur sesuatu memperbaiki hubungan dua hala yang tak berhala tuju lebihnya just untuk keuntungan juakjuaknya lalu najib dijemput ke white house petemuan yang penuh misteri datang dgn mencagar maruah Rakyat Malaysia? Rakyat yang celik mentalitinys akan bertanya engkau ni pemimpin yang bagaimana?engkau berilusi Malaysia negara yang macamana"

Tanpa Nama berkata...

Syukur! Kalau najib bijak dia akan bawa lebai hadi jumpa trump, bukan setakat kukuhkan ekonomi US, nak dakwah pada Trump pun boleh, silap2 Trump jadi melayu.. oops! silap... jadi muslim.

Tanpa Nama berkata...

Korang tak tau. Trump dah masuk Islam. Itu pasal dia jemput rosmah datang ziarah sesama sedara semelayu. Lepas ni nanti trump pulak datang malayxia ziarah rosmah, selain ziarah jokowi. Macam masa raya, berbalas open house gitu, kau beraya rumah aku, aku beraya rumah kau. Trump masuk Islam tu pun selepas najib intro penasehat dia dan trump cukup tercengang dengan kebolehan haji hadi sebagai ulamak global dan penasehat kepada PM glokal. Jadi najib buat perjanjian bagi duit pada trump tu sebenarnya adalah bayaran zakat hak mualaf

dNAN SAhARA berkata...

.. dah nak kiok. O k latu.

Tanpa Nama berkata...

jual ketum!

gerenti laris!!!!!






mungkin kurang halal ajer???