Rabu, 25 Mac 2020

KUALA LUMPUR PETANG TADI







KL PETANG INI
JAM 6.38 PETANG
RABU 25/3/2020
HARI KE 7
 BERKHALWAT


MENARA RAZAK 
 BUKIT BINTANG




MENARA PNB118
BUKIT STADIUM



MENARA PNB 118



HOTEL MERIDIAN 
HOTEL HILTON
HOTEL REGIS 
BRICKFEILD




5 ulasan:

Awanama berkata...

kahkahkah saja nak share. tadi ada sekor munkee yg aku kenal dari zaman sekolah, call. dia bosan kat rumah so dia call aku. berbual mcm2 hal. tapi dia potong stim bila terpancut dari mulut dia mengatakan yg covid19 ni diturunkan oleh Allah untuk kurangkan orang kapir di muka bumi. dan dia tambah, covid19 sampai ke tanah melayu ni sebab kita buat aniaya pada najib dan rosmah! hadoii laa. terus aku pura2 sakit perut cari jalan utk stop perbualan. mmg jenis munkee! kahkahkah btw, aku dah block nombor dia...menyemak betul.

Awanama berkata...

dari rumah kau tu tak nampak hotel sheraton ke, tt? kira jauh jugak la kan dari brickfield? ko pegi sheraton haritu naik apa? sapa hantar? sapa jemput? ke ada yg belanja kau tido sana? aku tanya jer, jgn marah. ok bai, selamat berkhianat..oops! selamat berkhalwat.

Awanama berkata...

ko nie sobonarnya nak tunjukkan yg kL nie da mcm tanah kubo kan...

Awanama berkata...

Menara menara kapitalis ini mampu dijadikan hospital kah di kala susah?

Awanama berkata...

apsal semua senget.. macam pala hotak ko juga senget.. kah kah kah