Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 15 September 2008

PEMECAH BERITA ! 25,000 DI STADIUM KELANA JAYA - SEKARANG 10.52 MALAM

Bila berita ini ditulis Anwar Ibrahim masih lagi berucap di hadapan 25,000 orang rakyat Malaysia yang sedang berhimpun di Stadium Kelana Jaya Petaling Jaya.

Orang ramai masih berduyun-duyun masuk. Mereka berbondong-bondong untuk mendengar ucapan Anwar.

Malam ini ada satu pengumuman 'penting' yang akan di sampaikan oleh Anwar Ibrahim.

9 ulasan:

Tukar Tayar Babe berkata...

bro tolong bagi update setiap 2 minit khas untuk kami yang tak dapat nak pergi ke sana boleh?

amir berkata...

Brader tlg update sikit ape tgh jadi tu.. tak leh view and tak dpt dgr live update ni.. dah umum blom sape yang lompat

daLyaanoon berkata...

saspen gua baca...
apo yg 'ponting' tuh...
UBAH SEBELUM PARAH, uBAH DEMI MARUAH

eqiqdsgn berkata...

bro tolong buat ulasan. live video, hancur.

Tanpa Nama berkata...

semua life dalam tenet ni dah jem,mcm kena block jer,harap bro yang baik hati infokan terkini pengumuman DSAI tu..k thanks

anti poklah berkata...

mungkin anwar nk kasi command
ntuk sumer yb-yb lompat parti sok~

hrap2 16sept malaysia bru akn lahir!

Tanpa Nama berkata...

apa citer? update la bro..

-cikgu malaysia-

kalawangi berkata...

insya-Allah malaysia baru akan lahir...sooner or later...but it is inevitable...:-)

Tanpa Nama berkata...

gelinya aku baca comment2 org PKR nie..

sebagai contoh

"mungkin anwar nk kasi command
ntuk sumer yb-yb lompat parti sok~"

command ape badul?...command and conquer ker?..kah kah kah..

korang dh kena kencing..kah kah kah

jom la kencing ramai2..kah kah kah