Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Ahad, 28 September 2008

PERALIHAN KUASA AWAL BUKTI ABDULLAH IKHLAS – U.Melayau

KUALA LUMPUR 27 Sept. Para pemimpin parti termasuk dalam komponen Barisan Nasional (BN) menyifatkan usaha Perdana Menteri, Datuk Seri Abdullah Ahmad Badawi mempercepatkan peralihan kuasa kepada Timbalannya, Datuk Seri Najib Tun Razak membuktikan keikhlasan perjuangannya dalam parti selama ini.

Ahli Majlis Tertinggi (MT) UMNO, Datuk Seri Mohamed Khaled Nordin berkata, rakyat seharusnya menghormati keputusan Abdullah dan Najib yang menunjukkan persefahaman dalam proses peralihan ini.


kah kah kah…. biar betul…. betul ke dolah nak pegi lebih awal….. atau dolah kena tolak jatuh…. kah kah kah…. dolah belum buat apa-apa kenyataan tentang 2010 …. kelmarin cakap nak tunggu dolah bagi statement sebelum 9hb Oktober…. ni bulan september… dah kata dolah ikhlas…… ni macam bagi pressure ni…. kah kah kah…cuba tanya dolah betul-betul bila dia nak ciao…bila dia nak blah…. kah kah kah….nak hormat keputusan?.... woit wak khaled … wak dolah belum buat keputusan lagi laaaa…. kah kah kah…



4 ulasan:

Farouk berkata...

Tidak kira peralihan kuasa awal atau tetap pada Jun 2010 nanti, ia terpulang kepada Pak Lah. Dan memang tentulah Pak Lah ikhlas kerana telahpun buktikan keikhlasan menyerahkan jawatan Menteri Kewangan kepada Najib. Itu adalah tanda beliau ikhlas...

Tanpa Nama berkata...

Iklas tapiii jauhhhh ....kahkahakahakahakah

Tanpa Nama berkata...

En Farouk,
Agak lama gua memerhatikan lu. Tak disangkal, lu adalah penyeri laman tukar tiub pecah ni. Kalau lu cybertrooper umno atau sub con class F atau cari makan tak secara langsung atau langsung dengan gerombolan united malay national organisation, gua tak la heran, tapi kalau lu bukan golongan ini, gua kena buat manyak kerje memikirkan pemikiran alternatif lu yang bukan arus perdana ini

Navy pencen

Tanpa Nama berkata...

Keikhlasan perjuangan dalam parti ke atau menjadikan perjuangan dalam parti untuk memenuhi keperluan perut dan bawah perut?