Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 23 Januari 2009

BERITA GEMPAR - BERITA TERBARAI !!!!



KEMATIAN A KUGAN KES BUNUH – PEGUAM NEGARA - bernama

23/01/2009 5:08pm


PUTRAJAYA 23 Jan. – Peguam Negara, Tan Sri Abdul Gani Patail hari ini mengklasifikasi kes kematian A. Kugan sebagai kes bunuh.


kah kah kah kah….KES BUNUH ?.... BIAR BETUL?...... kah kah kah kah…

woit…. CAKAP KUGAN KENA ASMA….. kah kah kah … kah kah kah kah kah kah..

woit…. OCPD CAKAP DIA MINUM AIR SAJA…. kah kah kah… kah kah kah…

kah kah kah…. ni yang obama marah…. nak tipu rakyat…. kah kah kah




13 ulasan:

apam berkata...

sejak tak dpt sokongan dr hindraf, skrg ni gomen mcm nak beli jiwa org hindraf je...

Tanpa Nama berkata...

siasat pasal dah kantoi.. kalau tak, kugan ni memang mati pasal athma je la... lepas ni masuk court pun blum tentu salah lg.. silap2 lepas je..

abubakar_backhoe berkata...

haha..korekk en apam.
gov dah xdapat sokongan melayu,try usha hindraff laa...(gani patail cuba2 nk jd hero nampaknye..hahaha)

kalau obama marah,osama apo laie...
apo nk jd laaa....bankai!

Tanpa Nama berkata...

Awas ! Hati-hati ketika minum air. Takut termati macam Kugan. Takziah buat keluarga Kugan.

sEmut berkata...

kahkahkah

alangkan melayu sendiri pun umno zionis selamba bunuh.

alangkan mongolia pun kena bunuh.

kahkahkah

Pok Leh berkata...

Isham,
Bila warga mula tahu cerita sebenar, maka Peguam Negara dan labu-labunya pun sibuk terngadah.Ini skill dan tektik biasa.Nak ambil hati.Poorahh!

Warga dah tak baca UTUSAN,BH, Metro picisan, apatah lagi Warta Perdana. Rosak fikrah!

Gua ada tengok pic mendiang yang mati tu.

OCPD cakap lain. Peguam Negara charge lain. Kahkahkah.. Ini lawak. Ini kelakar.

Kalau kes macam ni pun dah tak tentu arah. Apa lagi kes-kes lain??

Pyanhabib berkata...

kah kah kah!
KAH KAH KAH!
kah kah kah!
KAH KAH KAH!

(pinjam ketawa tukar tiub!)

Tanpa Nama berkata...

kalau betui, langkah pertama KPN letak jawatanlah... belaci yang lain tu kena hukuman gantung sampai mati....

Tanpa Nama berkata...

cakap berbelit belit,
Siakap senohong ikan duri
cakap pusing malu sendiri

hafiz berkata...

ini skil gestapo. seksa-bunuh. sama aje diaorang ni. same je macam zionis. diaorang kena betanggungjawab.

umno masa ni hal dia je. melayu-melayu-melayu. dah macam babi. aku benci! uweek.!!!!!!!!!!!!!

SL Chan berkata...

Dah biasa dengan hal ini dan bukan Kugan saja!!!!!!! Dah banyak kes macam ini. Dah sampai masa campak bangan2,tolol2 and punXXXdek ini..

Tanpa Nama berkata...

Ko orang perasan tk sekarang ni kalo ada berita-berita sensasi , menteri-menteri dari Emm.Aii.Cee akan lebih menonjolkan diri padahal dia org bukan dari kementerian brkenaan. Mcm kes Kugan ni, nape pulak si Murugiah tu plak yg bagi statement bagi pihak Ghani Patail dan bukannya si Nazri Aziz. Haru-biru btul le KeraJan Mat Nagntuk ni. Apa-apapun, berpada-pada le sikit brader2 Polis smua bila buat keja tu ..........

- Pencinta Keamanan

Farouk berkata...

Bagi meleraikan kekusutan fikiran rakyat ada baiknya jika satu badan siasatan khas ditubuhkan bagi menyiasat apa sebenarnya yang berlaku ke atas mangsa tahanan sebenarnya. Kita tidak boleh menuduh secara melulu dalam hal ni. Jika benar polis bersalah, maka mereka yang terlibat harus dihukum...