Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 24 Mac 2009

DUA MOHON INJUNKSI TANGGUH PERHIMPUNAN AGUNG UMNO - mStar


Ketua Cawangan Umno Muar, Kadar Ninam Shah berkata, beliau akan mendapatkan injuksi mahkamah untuk menangguhkan Perhimpunan Agung Umno yang bermula secara rasmi esok sekiranya siasatan aduan politik wang dan salah laku ahli gagal diselesaikan sebelum pertemuan tahunan itu.

Injunksi itu akan diperoleh petang ini dengan memaklumkan kepada Pendaftar Pertubuhan hari ini.



kah kah kah… KAH KAH KAH…. kah kah kah…

woit… TAK HABIS LAGI KE ?.... kah kah kah…

kah kah kah… PARTI DAH NAK MULA…. kah kah kah…

kah kah kah….DRUM SET DAH PASANG….kah kah kah…

woit……KUGIRAN DAH BUAT SOUND CHECK…. kah kah kah….

kah kah kah…. INOL DAH NAK MULA BERGERUDI….kah kah kah…

kah kah kah… DANG DUT DAH NAK MULA…kah kah kah



12 ulasan:

Mohammad Hariry berkata...

bik mama dah praktis poco-poco dah..

Tok Moh berkata...

Woi kesian la kat Bik Mama dari pagi tadi pegi setting rambut, buat rawatan muka.

Woi Kesian la Bik Mama..
Baju dah siap, kasut baru cari..
Beg tangan baru.. dah banyak hari
cuba posing depan cermin..

Kah..Kah..Kah..
Woi Nanti Bik Mama Merajuk
abis la rakyat melesia..

kah..kah..kah..
Woi Tolong la woi..
Kesian Bik Mama...
Dah Tak sabar nak gerudi...

kah..kah..kah...
kah..kah..kah..

Tanpa Nama berkata...

habislah duit bos aku.

makin lama makin banyak nak kena keluar bro.

tak da bonuslah aku tahun ni.

padanlah muka aku.

bangang betul orang umno ni.

Tanpa Nama berkata...

Last2 bersilat di gelanggang sendiri...
kahkahkahhhh....

PUTERI GEROMBOLAN berkata...

Persidangan umno 25/3/09 acara dan agenda wantita dan puteri umno:

1)Bik Mama akan merasmikan undian siapa tetek dan puting paling besar bahagian wanita umno dan puteri umno
2)Rafidah akan memeberi satu ucapan bertajuk"PANTEK ku lagi lama dari sharizat"
3)azalina belum dipastikan kehadiranya menurut sumber tidak kenal pasti awek azalina dari subang akan mewakili kaum lesbian umno
4)hi-tea minuman percuma kacip fatimah
5)Bik Mama dijangka memberi ucapan bertajuk"suami ku wira dari mongolia
6)Acara tarian dangdut oleh puteri umno wanita NOTA:wanita umno diharamkan ke acara ini terutama rafidah dan sharizat kalau dia orang gelek entah la semua pemuda umno muntah nanti.
7)pada sebelah malam semua puteri umno akan sibuk layan vip kt bilik masing-masing

Acid Uric berkata...

bro,
duit dah abis banyak.hotel keliling PWTC dah fully booked, peniaga dah start kira untung padahal baru pacak khemah, suami najib tengah menggigit kuku menunggu saat perlantikan, isteri rosmah sedang mengira duit sebanyak RM250billion..kah kah kah

Tokei Kelab Dangdut berkata...

tokei kedai dangdut juga sudah bersedia. kahkahkah.

goyang ngebor akan dihadiri juga olih makcik makcik berantai besar mcm rantai basikal di leher dan lengan.

langsung tidak cool.

peja!! berkata...

Bro.. lu memang minat dangdut ke...??? hahaha.....
Suh dia org pakat2 nyanyi lagu ameno bawah pokok plak.... pah nie ada plak pokok demokrasi ameno... hahaha.....
kasi bik mama gelek plak bawah pokok....

Khun Pana aka johanssm berkata...

Hampir semua pondan ,bapok , Spa , hotel , rumah tumpangan yang ada "servis" , GRO dan tempat urut di KL dah ada booking oleh umno.
Kena batal booking ke?

Mana ada hakim yang ada bola untuk Stop umno punya meeting?

SL Chan berkata...

semua "bintang-bintang" pun dah sedia berpesta dan badu-badut akan pilih "bintang" kesayangan mereka...kah kah kah

jebatderhaka berkata...

kih kih kih.....

mana leh tak jadi pak rais...

rugi la abang-abang kompang...baju batik dah beli....kasut dah kiwi...
baspun drebar dah cuci...tunggu lampu hijau je nak enjut pi PWTC..
suma dah siap planing...

kareoke mane nak pi...
dangdut mana GRO bergetah...
hotel mana line clear...
pelir baru semalam pi urut...

takkan tetiba tak jadi pulak....
potong stim la camni....

kih kih kih kih

Tanpa Nama berkata...

teringat aku pada satu komen dari anak saudara aku yg berumur 7thn pasal bik mama...masa anugerah juara lagu time bik mama dijemput menyampaikan hadiah,kakak aku berkata..'pasai apa lah dia ni duit byk tapi x kurus2..'dgn selamba anak saudara aku ckp.."la mak ni kalau dia kurus,org x kenai la tu dia..".mmm betul jugak ..kami pun ketawa..kah kah kah...