Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 27 Mac 2009

KATA KATA HIKMAT



KATA KATA HIKMAT DARI SAEKOR MANGKOK



"Saya minta Presiden baru, Najib Razak membuat perubahan. Tidak payah ceritakan kepada media dan televisyen tentang politik wang yang mengaibkan kita.


kah kah kah… KAH KAH KAH…. kah kah kah..

woit…. MANGKOK NI TAU AIB…. kah kah kah…

kah kah kah…. KALAU TAK LAPOR ERTIYA TAK ADA…. kah kah kah

kah kah kah.... MANGKOK MANA PUNYA LOJIK INI ?..... kah kah kah




11 ulasan:

manky berkata...

SIAPAKAH PEMBERI KATA2 KESAT INI...KLU SOROK LME2 ORG TAU GAK BAHLOL

Tanpa Nama berkata...

ini dari blog marina mahathir,
http://rantingsbymm.blogspot.com/2009/03/this-is-what-they-call-change.html
ada sintok kang kong pun berkata,
"He also urged the party leadership to appoint divisional chiefs to government-linked companies.
“If we want to change, do it properly. Use our power while we still have it,” Musa said to loud cheers from the delegates."

INI LAH SATU LAGI KES MACHAM BALKIS, MACHAM MANA TAK BANGKRUP DAN KENA BUNGKUS, TERLALU BANYAK BUAYA TUNGGU DENGAN MULUT TERBUKA.
GLC memang akan ter karam kalau ikut kepala macham ini, ada ijazah PHD dari universiti mana MARI PUNYA > google> yahoo> AOL> phd madya professorri,> abok, mabuk, bomoh> silap mata> kelip mata,> gunting kelapa, semua ada. kkkekkkkekekekekekekekkeek boloh botol. itu lah tukar, tukar apa?, tukar buaya aje.

Tanpa Nama berkata...

hahahahahah, hamid botak albar kalah, adnan tukang kepala butoh dari pahang kalah hahahahahahahah, yipedii, yipeddiii, yipedddiiiii hahahaha macam samy vellu ? yippeddii, yyipedii pochehhhhshhhh.
aiyoh yoh yoh, ap ap pidah kalah, hahahahahhahaha, TAPI YANG KALAH TERBESAR SEKALI, SI INDON TOYOL, MUKA NAMPAK MASAM AJE, hahahahah, pergi lah tu, pergi pecah, robohkan rumah sembahyang lagi, terkena suih tak habis habis, inilah yang di panggil, SUDAH JATUH DITIMPA TEMPEH, heheehehehehe beeeb toyol apa macham kechih semua ada baik kah, dengar you punya bini banyak problem itu BAlkis punya pasal, kekkkkkk ekekekekekke, harap awak tunggu, kapal terbang belum naik angin, tunngu, bila tertimpa lagi. HAHAHAHAHAH TEMPE. yippeddii, yyipedii pochehhhhshhhh.
aiyoh yoh yoh toyol.

Tok Uban berkata...

Dengan lain perkataan...semua kes rasuah yang kena mengena dengan orang umno ditutup?...macam tu ke?

Hai...lingkuplah Malaysia...

Mamai berkata...

nie bukan kata2 hikmat tapi kata khianat.....nak khianat rakyaat malaysia

Tanpa Nama berkata...

kahkahkah

najib tak berani punya... dia jaguh kampung aje

kukuikui

Tanpa Nama berkata...

Tak dapek den nak nolong eee.........hau hau hau hau

Hamba berkata...

Betul tu, kata2 hikmat dari penyangak and penjenayah. Jangan nanti semua penjenayah bila di hadapkan kat tuan Hakim cakap kat hakim " Tuan hakim, saya dah bersumpah kat dalam masjid, jadi tak perlulah lagi bicarakan saya nanti mengaibkan saya saje!!!" . Banyak betul kau punya pandai!!!! Munkee YUMNO!!!!

Tanpa Nama berkata...

Kalau ikut mangkuk hayun tu cakap .... jangan langsung ungkit hikayat rasuah kita .... sapu masuk bawah karpet umno ...lama2 karpet tu bule sampai ke syiling .... ape punya bodoh org2 UMNO nie .... Rasuah tu jenayah kena banteras ...lainlah kalau dah ngaku UMNO ti sinonim dengan rasuah

Tanpa Nama berkata...

eeeeeeeeeee.....benci btol lar aku!
bila lar orang macam ni nak mampos..
dah lar rasuah!!muka tak malu!terang2 nak mintak sorok kes rasuah gerombolan lahanat ni...

Tanpa Nama berkata...

ni mangkok ayun la ni..baghal