Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 27 Mac 2009

KEPUTUSAN SAYA LETAK JAWATAN KABINET MUKTAMAD - SHAHRIR


Shahrir Abdul Samad memutuskan untuk meletakkan jawatan Menteri Perdagangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna setelah tidak terpilih sebagai anggota Majlis Tertinggi (MT) dalam pemilihan Umno semalam dan ia adalah muktamad.


woit…INI CONTOH YB BAIK DAN JUJUR..LEPAS NI BUKA KEDAI DOBI….



15 ulasan:

lunchai berkata...

kih..kih..kih...jangan la buka kedai dobi...bukak la kedai gunting rambut....boleh la adik khalid p trim jambang....kih...kih..kih....
buka kedai dobi kos tinggi la YB....minyak tak turun lagi...kih...kih...kih....

Petronas minyak lintah wroooom! berkata...

Buka kedai minyak belacak arr atau minyak lintah.u ni kan konon pandai hal-hal turun harga minyak dunia pasaran Pak shahrir.boleh la ko majukan industri minyak belack ngan lintah negara untuk besarkan alat sulit lelaki malaysia sebab banyak orang-orang umno batang mereka semua pendek.puteri umno banyak mengadu.mesti Mt Mongol jadi 1st customer u sebab Bik Mama muak main batang najib yang pendek.wak,ka,ka

Tanpa Nama berkata...

Inilah contoh orang ada maruah dan harga diri.
Kalau dia lompat keluar UMNO lagi bagus.....

Sudin berkata...

woit.Shahrir !!!
Puki tiang lu !
Hutang gua bila mahu bayar ?

Lu ingat suka-suka letak jawatan !
Harga barang sapa mahu kasi turun?

Lu ingat gua tak nampak ka ?
Itu UMNO haram jadah sudah main sama lu !!!
Dalam UMNO mana ada melayu !
Lu cakap senang,letak jawatan.
Lu ada pencen ma!
Gua apa ada ?
Niamah ka cibai!!!!!!!!!
Tiu nakong !!!
Lu mati lagi baik lo !

Politician tahi kucing !!!

faridshah berkata...

Fikir positif..

Moga2 selepas letak jawatan YB hijrah sertai PAS. Selaras dengan saranan Najib, Umno perlu kembali kepada ajaran Islam.

AllahuAkbar..

Salam Perjuangan

Tanpa Nama berkata...

Pembuka jalan utk undi xpercaya dalam Parlimen... Alhamdulillah... Asal boneka Kutty, Najis, xjd PM sudah...

Wong Pencen berkata...

luncai dan Petronas minyak lintah wroooom!

Kalau tidak silap, memang Shahrir Abdul Samad merupakan seorang pengusaha kedai dobi. Dan elok juga sekiranya beliau kembali kepada perniagaan beliau setelah meletakkan jawatan menteri.

Ini jauh lebih baik daripada banyak pemimpin lain yang kaya raya setelah berniaga hanya yang besar-besar sahaja dengan perniagaan yang berkaitan kontrak kerajaan sahaja.

Dan Petronas minyak lintah wroooom!, selepas 1 April ini, carilah kedai dobi Shahril, mungkin Tukar Tiub pun tahu di mana letaknya, dan hantarkan mulut, tangan, hati, minda dan mungkin bahagian lain anggota saudara untuk dicuci kerana melihatkan ulasan saudara, saya percaya banyak kotoran melekat yang sekiranya lambat dicuci akan menjadi kotoran yang akan menghasilkan bau yang tidak menyenangkan.

Terima kasih.

Tanpa Nama berkata...

Woit... Tukar Tiub. Suruhlah member ko Shahrir Samad ni bukak kedai dobi kat kolet (MCKK). Yang ada sekarang ni teruk...

Tanpa Nama berkata...

Menteri Tesco nie pun kena Carrefour err kapor jugak hahah padan muka lu .... cakap pasal minyak macam org jual minyak angin tepi jalan .... bule ubat sumer penyakit ...pirahhhhh !!!

ZACKARAS berkata...

Kepada menteri dan Timbalam menteri
yg kalah tu bila lagi nak ikut jejak
shahril...biar berundur sekarang kalau dah tahu rombakan kabinet Najib nanti nama sure terciccir...!!!

feudalistik berkata...

ok jugak cadangan ko isham...hahaaha

gua pun dah banyak baju busuk yang terkumpul kat bakul tu....asik baca kosmo free dengan utusan free...takde masa nak basuh baju...hahaha

oklah kira berbakti jugak la pada rakyat yg malas basuh baju...hahahaha

kakimakan berkata...

Haaa??? Habih tu..'Menteri Perdagangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna' sapa plak??? SAPA??? Dia nak umum menatang apa lak nak NAIK.. nak cekik darah rakyat???? Setakat la yg duk nampak..satu batang, dua bukit???hahahaaa!!!! Tapi tu..rasanya tak NAIK.. TURUN..

Hamba berkata...

Shahrir memang patut bukak kedai laundry ( money laundry) bukan dobi... iyelah nanti kroni2 semua nak buat money laundry lepas tibai duit 60 billion tu.... Lumayan komisen nye.....

samilux berkata...

kakakaka tak hulur macem mana nak menang kakakakaka

kafe kenyalang berkata...

satu2nya menteri yg tau malu..syabas!!walaupun kemaluan tu kecik,tp ianya berbekas dihati rakyat..SO,jom join PAS,sudah2lah mnyokong kerajaan taghut..