Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 27 Mac 2009

KANG KONG DAN TAUGEH -malaysian insider


A Malacca delegate, Hasnoor Husin, who also urged the government to ensure that only Umno loyalists be appointed to senior positions in public universities.

“Please make sure the faculty members are all Umno men, and the same goes for other civil servants,” said Hasnoor.

He cited the example of UiTM vice chancellor Datuk Seri Ibrahim Abu Shah who was a party loyalist.


kah kah kah… KAH KAH KAH… kah kah kah..

kah kah kah…. NAIB CANSELOR PROFESOR KANG KONG…. kah kah kah…

woit…. BANYAK LAH TAUGEH LAHIR…. kah kah kah…

kah kah kah… UNIVERSITI AKHIRNYA TEMPAT TAUGEH DAN KANG KONG…. kah kah kah…



22 ulasan:

manky berkata...

huh..elok sgt la tuh..ko suwh sume org ameno jd VC...bio HARUM nama Mesia seantero dunia...KEPALA KON*K kamu

Tanpa Nama berkata...

satu pemikiran yang menakutkan.Kalau macam ini, tidak akan ada pemutihan dan perubahan.Loyalists yang ada ni semua ngok.They cannot even think let alone lead!

UMNO and BN definitely will bungkus next elections.

Hamba berkata...

APA DIA INGAT UNIVERSITI TU SEMUA BUAT DENGAN DUIT MAK BAPAK ORANG UMNO KE???? MAT REMPIT NI SEMUA MASUK UNIVERSITI KE??? NAMPAKNYA HABIS INSTITUT PENGAJIAN TINGGI KITA JADI INSTITUT PENGGILAAN REMPIT DAN BOHSIA.

Acid Uric berkata...

gile betul cadangan tu. no wonder IPTA students sekarang layu je. Pensyarah lagi teruk. Masih guna nota2 20 tahun yang dulu. Gaji pensyarah adalah yang tertinggi dalam sektor awam.
Umno kena bukak universiti sendiri la, hanya utk orang umno, anak2 umno, pensyarah umno, duit umno. tapi duit umno, sapa yang bagi,

Tanpa Nama berkata...

kace cabut pade doh denge kangkong, buleh wak pecal cop dacing!

Tok Uban berkata...

Hawau punya orang...buat malu orang melaka aje...apa yang ngok sangat kau ni...orang nak universiti kita terkenal kat seluruh dunia atau pun kat Asia...ni kau nak suruh bubuh orang politik jadi VC ke?...

Cuba kau tengok...UITM tu nombor berapa dalam dunia?...dalam Asia?...dalam Asia Tenggara?...dan dalam negara?

Itulah susahnya orang Umno ni...cakap guna kepala lutut...tu yang tak boleh nak fikir....

Aku pun pelik...macam mana Umno melaka boleh ambik kau jadi perwakilan...

Sudin berkata...

Ketua menteri rasuah,
Delegasi rasuah,
Delegasi otak udang,
Ahli gerombolan jadi kakaktua,
Bodoh nak mampus,

Good morning,
Good morning,
Good morning,
Inilah ucapan kakaktua walau hari dah larut malam.

Delegasi bodek,bodoh nak mampus !!
Ni nak kerja senanglah ni.
Tiap-tiap bulan poket masyuk.
Rakyat jadi kankong atau taugeh tak peduli.
Perut boroi,banyak sangat makan duit haram.
Lahabau punya delegasi.
Kecik-kecik tak nak mampus !!!!

Niel berkata...

how can they say this? why kid education?

Tanpa Nama berkata...

Ada baca kat metro td..dia kata
bdk2 muda kt U x sokong krajaan sbb di hasut oleh pnsyarah..ingat bdk2 tu bodoh sgt ke...x pndai nak pikir sendiri...kih..kih..lawak tul la...

dia sarankan amik org UMno je dr VC smpi bhg pngmbilan pljar..dan pntadbiran..silap2 tukang cuci tndas pun akan dipilih hanya dikalangan org UMNO...cit podah...

Apa ingat U tu org UMNO yg punye ke?...Bodoh tul...

huhahuha berkata...

Ampeh Pakcik Misai...

Ouh...sekalian pengomen2...don't worry...saya pelajar UiTM,dan disedarkan oleh lecturer saya sendiri mengenai bahaya Ameno dlm government ni...
ni bermakna bkn smua lecturer n student UiTM bermisai2 dengan Ameno.
Hanya Pakcik Misai seorang saja yg bermisai2

huhahuha berkata...

Ouh...xpuas ati.sungguh bodo itu org...memperjajakan nama UiTM. Sungguh malu saya sebagai student UiTM.erkhhh fuckuman

SL Chan berkata...

ini spesis dari mana planet??? alahai..cakap pun tak guna otak langsung!!! otak tu kat konxxxk ke???? memang kebanyakan orang-orang dalam gerombolan memang bangang betul...tak tahu apa nak cakap lagi..

feudalistik berkata...

aduhhh susah betul la bila ada orang yang berpikiran begini....patut la rasisma tak habis-habis...hahahah

student tak salah,,,nak belajar di mana-mana...itu hak untuk menerima pendidikan(uitm ke sintok ke)...

tapi rupa-rupanya...IPTA itu adalah Institut Pengajian Tinggi Amno...hahahaha

Tanpa Nama berkata...

ada lagi satu mangkok ke????... 2 perkataan untuk mangkok ni dan partinya...

macam cilakak!!!!

Tanpa Nama berkata...

nasib baik dan bersyukur aku kena buang dari uitm...Alhamdulillah!

Tanpa Nama berkata...

Aku nampak muka Prof tu macam Porn Star jer ...Prof PeterNorth kah kah kah ... dgn misai tebal dan sideburn macam bulu pungong ..geli sampai ke pharynx .. Elok la tu kalau bule yg sapu lantai , cuci tandas kat Univ tu pun amik dari org UMNO gak

Ex-UiTM berkata...

Kena buang dari UiTM???Nampak sangat ko ni memang bodoh giler..

Kalau UiTM pun ko boleh kena buang, tak tau la kalau UM bau je kot.

kakimakan berkata...

Hari ni masak sayur taugeh jeerrr!!! Beli 50sen dpt buat sayur semangkuk. Tengah meleset camni, takleh eksyen..makah je apa yg mampu. Tapi ada masalah sikit.Perut aku bila masuk taugeh, asyik berangin. Asyik nak terkentut ja..
Besok??? mmm buat sayur kangkung pulak. Seikat singgit.

ex itm jugak berkata...

wahai ex-uitm,

gua rasa tanpa nama 15:31 tu kena buang uitm bukan sebab bodo...hahahaha

gua rasa sebab dia tak pakai tali leher pergi kelas kot...hahahaha

gua pun ex-uitm jugak...penah naik mahkamah kampus hanya atas sebab seluar jeans koyak masa pegi ceramah...hahahaha

Tanpa Nama berkata...

woi jahanam!!ko ingat bapak kau punya negara ke suka2 nak lantik kaum kau je??pnjam skrip p ramlee"kenapa lar kau dilahirkan sebagai manusia,kan lebih elok kau menjadi binatang"

Tanpa Nama berkata...

Ampeh Pakcik Misai...

Ouh...sekalian pengomen2...don't worry...saya pelajar UiTM,dan disedarkan oleh lecturer saya sendiri mengenai bahaya Ameno dlm government ni...
ni bermakna bkn smua lecturer n student UiTM bermisai2 dengan Ameno.
Hanya Pakcik Misai seorang saja yg bermisai2


sykur pada tuhan,ade jugak golongan yg tak bangang lagi kat U..

Abu Bush Shah berkata...

MISAI TEBAL ULAR SAWA
BAAAAGGGUUUIIIIIHHHH PUNYA MISAI
BULEH BUAT CUCI LANTAI (mop)
DIA PUNYA MISAI & SIDEBURN PUNYA BULU MCM BULU2 YG TUMBUH DI CELAH2 KANGKANG ... PUNYA LA KASAQ .. TEBAI LAGI ... ITU APA MATSALEH KATA? PUBIC HAIR? KUTU BABI MASUK BULEH SESAT NAK CARI JALAN KELUAQ ... TAK JUMPA... ENTAH SEGENAP MCM KUTU APA DOK MENUMPANG DLM DIA PUNYA MISAI TEBAL ULAR SAWA....