Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Ahad, 5 Julai 2009

INI KENYATAAN RUMAH PUTIH - JANGAN BODOHKAN SATU MALAYSIA !!!




THE WHITE HOUSE


Office of the Press Secretary

______________________________________________________________________
For Immediate Release June 26, 2009


Readout of the President’s call with Prime Minister Najib of Malaysia

The President spoke with Prime Minister Najib earlier today and expressed their shared commitment to strengthening our bilateral relationship. They discussed the ongoing global economic crisis, and stressed the importance of growth and sound regulatory systems in both their economies. The President described U.S. concerns over proliferation and discussed North Korea and Iran, stressing the importance of implementation of UN Security Council resolutions. They also discussed ways to contribute to reconstruction and stability in Afghanistan.

KAH KAH KAH...

kah kah kah... RUMAH PUTEH TERPAKSA KELUAR KENYATAAN KERANA MAT MONGOL KELENTONG...kah kah kah

kah kah kah... TAK PERNAH TERJADI MACAM INI...kah kah kah..

kah kah kah....CAKAP TALIPON PUN KENA PUTAR BELIT....kah kah kah



6 ulasan:

Kucing Parsi berkata...

tak ada pun tahniah tu

mana tuju tahniah ni

kenapa utusan sorok pasal ni

ha ha ha

satu malaysia kena kencing

gua pinjam ini nak upload gua blog gua

nanti credit pergi lu

Tanpa Nama berkata...

LOgikke kalu Najib ada banyak bagasi keliling pinggangnya, masakan Obama nak cerita benda baik dengannya, yang pasti Najib kena ambil kesempatan mengelentong rakyat Malaysia, habis semua media massa mengampu lambung habis tapi rakyat meskipun lambat dapat berita sebaliknya sedar apa yang dipermainkan Najib.Kesian Najib belum dapat 'full acceptance' dari kalangan yang kredible. Kelentong rakyat khasnya Melayu bolehlah tapi bukan semuanya yang percaya.

Tanpa Nama berkata...

Hehe bijak sungguh obama nih, walaupun tak reti cakap melayu tapi boleh faham apa yg najib nih kelentong. Agaknya dia reti sikit2 cakap indon, tu yg boleh keluar press statement utk pembetulan.

aku x berapa ikuti sangat cerita2 kat tv tapi lepas ni mesti orang2 BN ngan UMNO akan cakap presiden obama telah dihasut oleh pakatan pembangkang. kah kah kah

Nunca Caminaras Solo berkata...

Ini punca Najis suka buat rundingan dalam gelap.. Supaya dia boleh kasi 'blackout' berita.. Lepas 2 suruh Media Pukimak 'spin' berita.. Niamah..

tukar spender berkata...

bro .. patutu ko copy+paste skali citer kelentong bikaN tu skali dgn artikel nih .. bru org leh tgk betapa bijaknyer isteri rosmah nih ..

Tulisan Dari Manjung berkata...

mamang kaki putar...biasalah tu....