Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 2 Julai 2009

KLIP VIDEO PUAKA




ROSMAH PERLU BERSIHKAN IMEJ
– harakah daily

Rosmah Mansor yang menjadi liabiliti kepada perjuangan Umno dan suaminya Dato' Najib Razak wajar mengambil tindakan terhadap mereka yang cuba memburukkan beliau.

Pengerusi Lajnah Penerangan dan Dakwah Dewan Muslimat PAS, Aiman Athirah Aljundi menegaskan sebagai 'first lady' yang sentiasa menjadi tumpuan ramai tidak boleh kekal mendiamkan diri.

"Jika tidak mempertahankan, ia seolah-olah ada benarnya juga," kata Athirah merujuk laporan dalam satu portal berita baru-baru ini.

KAH KAH KAH…


Woit …. KLIP ITU BUKAN ASLILAAAA….. kah kah kah…

Woit…. KLIP VIDEO FITNAH DAN TOHMAH….kah kah kah…

Kah kah kah… TAK KAN BIK MANA LUPA ADIKNYA…kah kah kah…

Kah kah kah…. TAK KAN BIK MAMA LUPA EMAK SAUDARANYA…kah kah kah…

Kah kah kah…. TAK KAN BIK MAMA LUPA RUMAH DIA KAHWIN…kah kah kah…

Kah kah kah…. PUAKA LAAA… CERITA MACAM NI….kah kah kah…



6 ulasan:

Cicit Riau Bayan Putih berkata...

Abg Isham,
Apa cerita Kg Buah Pala? Xkan kecut telur nak sound 'kerajaan rakyat' kot? Kahkahkahkah
Apa cerita Ladang Babi alor Star? Ladang babi tu kan kehendak 'rakyat' kahkahkahkah
Mana cerita Abg Isham? Dah muak ngan bik mama ni, buat la cerita 'orang lain' pulak! kahkahkahkah
Mana cerita Anak RPK?

GombakRock berkata...

dalam negara yang mengamalkan sistem raja berpelembagaan, istilah "first lady " itu tak wujud sama sekali... jika ada pun ia merujuk kepada permaisuri agong yakni isteri yang dipertuan agong...

sebagai contoh pernah kita dengar bbc atau mana2 mat dan minah british merujuk kpd bini tony blair atau gordon brown sebagai britain's "1st lady"???rasa2 nya wanita terutama di britain skang ini adalah queen elizabeth...

oleh itu janganlah kita merujuk kepada rosmah itu sebagai first lady kita...lagipun malau nak ngaku!!

Tanpa Nama berkata...

tul lah!!..... memang puaka la citer ni......
kmpg tu kmpg puaka ker??....

eeeeiiiii.... tawkot.....
boley buat skrip drama keliwon episod "bik puaka"...... eerrrrr... brani ker ti-wi 3-sukun nak luluskan episod ni.....

bila abg isham nak pentaskan drama puaka plak?

Tanpa Nama berkata...

GCH Retail serah hamper RM40,000 bantu rakyat miskin Kelantan - utusan meloya.

SHAH ALAM 1 Julai - GCH Retail (M) Sdn. Bhd. (CGH Retail) hari ini menunaikan tanggungjawab korporatnya dengan menyerahkan 300 hamper makanan keperluan asas bernilai RM40,000 kepada keluarga miskin dan golongan memerlukan di selatan Kelantan.

Pengarah Pemasaran GCH Retail, Ho Mun Hao berkata, antara yang menerima hamper berisi beras, biskut kering, milo, minyak masak dan pelbagai lagi makanan itu ialah 100 ibu tunggal........

Selatan Kelantan? Macam Manik Urai je.

Kucing Parsi berkata...

GCH Retail serah hamper RM40,000 bantu rakyat miskin Kelantan - utusan meloya.

SHAH ALAM 1 Julai - GCH Retail (M) Sdn. Bhd. (CGH Retail) hari ini menunaikan tanggungjawab korporatnya dengan menyerahkan 300 hamper makanan keperluan asas bernilai RM40,000 kepada keluarga miskin dan golongan memerlukan di selatan Kelantan.

Pengarah Pemasaran GCH Retail, Ho Mun Hao berkata, antara yang menerima hamper berisi beras, biskut kering, milo, minyak masak dan pelbagai lagi makanan itu ialah 100 ibu tunggal........

Selatan Kelantan? Macam Manik Urai je.<---

300 orang je ke miskin kat selatan kelantan sikit lagi tu

ha ha ha

cuba tengok johor

tanah kena jual

cuba tengok pahang

jengka dah dalam pasaran saham

ha ha ha

pandai ka pak cik felda mak cik felda main saham

ha ha ha

rosmah mansor tak kawen kat situ dia kat kawen kat bawah eiffel tower

ha ha ha

Tanpa Nama berkata...

Rosmah kena mandi dengan basuhan kaki AYAH Pin baru lah suci dari segala najis mutawassitah