Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 5 November 2009

PENYAMAR LICIK




INILAH DIA RUPANYA WIRA DUA KE LIMA




SIASAT CHAN KONG CHOY – berita hairan

Jawatankuasa Kira-kira Wang Negara (PAC) mengesyorkan supaya Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) dan polis menyiasat bekas Menteri Pengangkutan, Chan Kong Choy dan bekas Pengurus Besar Lembaga Pelabuhan Klang (LPK), Datuk Paduka O C Phang membabitkan pecah amanah berhubung projek Zon Bebas Pelabuhan Klang (PKFZ).

KAH KAH KAH…

KAH KAH KAH…

KAH KAH KAH….



woit…. RUPA RUPANYA ADA LANUN LEBIH BESAR LAGI… kah kah kah..

kah kah kah… SIAPAKAH LANUN INI?.... kah kah kah…

kah kah kah… APAKAH DUIA WIRA DUNIA KELIMA?…. kah kah kah..

kah kah kah…. SEORANG PENYAMAR YANG PALING LICIK…kah kah kah….

kah kah kah... DUA PULUH DUA TAHUN MENYAMAR MELAYU...kah kah kah

baca ini:


MAHATHIR BERTANGGUNG JAWAB MENILAI TANAH PKFZ
– malaysian insider

Former transport minister Ling Liong Sik appeared to pass the buck over the costing and valuation of the Port Klang Free Trade Zone (PKFZ) land to his former boss, Mahathir Mohamad.

In the verbatim of the Public Accounts Committee’s (PAC) meeting procedures released yesterday, Ling said his ministry could only “state the fact that we wanted the land.”
However, Ling pointed out that the costing and valuation of the land was determined by the Valuation and Property Services Department (JPPH) which was chaired by former prime minister and finance minister, Mahathir.

KAH KAH KAH…

kah kah kah… TERBONGENG… kah kah kah..

kah kah kah…PENGERUSINYA TIDAK LAIAN DAN TIDAK BUKAN …kah kah kah..

kah kah kah… ONE AND ONLY MAHAFIRAUN…. kah kah kah…

nota:

oooo you ni the veri veri
mak nak bersih nama mak di mahkamah
tapa ag kata mak tad de ke... oooi..
what is the because kah kah kah




13 ulasan:

gayapeneroka berkata...

aku tergelak baca artikal bro kali ini...kah...kah....

Tanpa Nama berkata...

Hahahah...... foto kelakar!

JAHANAM KAU MAHATHIR!!!!!!

Chan Mali Chan berkata...

OooooOoOoooo menyorok dan berdiam diri rupanya si anjing ni

Sukj berkata...

BETUL PAK LONG...BETUL !

SEMUANYA LICIK...

TIPU LICIK...TELAN LICIK...PEKENA ORANG PUN LICIK

NAK PENAIK ANAK SENDIRI...TETAPI AMAT LICIK BELASAH KJ...kah kah kah kah

BERTAUBAT LA CEPAT-CEPAT...SEBELUM TOK SIAK SEDIAKAN ENVELOPE DALAM MASJID...kah kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Bolehkah depa jaringkan Madey, kan Madey ni pakai tangkal kebal atau kalis dakwa yang diberi kuasa oleh dewa entah dari mana.Kalu nak diikutkan Madey ada banyak kes melibatkan salah guna kuasa tapi.... siapa berani sentuh dia ah?

zeqzeq berkata...

suspen ni ...we wo wee wooo siren

cepat cepat laaa nak tau ending

Sivakumar berkata...

Kenapa takde orang berani sentuh Mahathir?

Soalan yang baik.

Adakah dia memegang rahsia semua keparat-keparat yang lain?

Mengapa beratus ribu buta buta memuji kau?

Aku nak tanya kau, Mahathir.

Adalah kau ini jin yang sebenarnya tidak ada?

Aku sering bangun tidur berpeluh dan menggigil.

Kau cuma mimpi buruk kita kah, Mahathir?

mtgbertam berkata...

Kalau madey ada, musti anak2 dia pun ada. Awat tak bawa Rahman Palil sekali. Dia yg sibuk mengacau Selangor, la ni senyap takut kes PKFZ sangkut nama dia.

Yg bodo juak2 bawahan dan cyber trooper UMNO. Dapat seringgit dua sanggup jual maruah. Persis jalang murahan menggadai maruah

نيك حافيظول berkata...

eeeee...... apa punya skandal la.
eee... mana letaknya kemaluan.

the veri veri because is you banyak jahat kah kah kah kah

azmie berkata...

sebenarnya semua sampah busuk kat malaysia ni last skali akan sampai kat org tua ni. dia yg mastermind semua. tapi jgn risau, memang la nampak mcm dia, bunyi mcm dia, tapi sebenarnya org lain. tak caya tanya linggam

Pprx berkata...

Tang gambar yang aku tak boleh tahan tu.. Adoi.. Malunya aku kalu kena kantoi seantaro dunia yang aku ni pembelit dan pelebong handalan yang kononnya akulah bersungguh dalam perjuangan pembebasan pelestin Tanahair sendiri macam yahik jadinya ..ko teruskan selongkar dan dedah cukup2 isyam...kah...kah..kah..

carlos berkata...

Hmm... Bodohnya depa ni. Mahathir cuma chairman. Chairman bukan ada kuasa executive apa pun seperti ketua pengarah.
Mahathir tu lulusan kedoktoran. Macamana dia ada kredibiliti pasal valuation tanah?

Macam ni lah, just because dia pengerusi, tidal bermakna dia bertanggungjawab. Sama seperti masa dia jadi PM, bila Anwar salah guna kuasa, patutkah Mahathir dipersalahkan kerana beliau boss anwar?

Posting kamu ni tak ada bukti apa pun. ( fitnah? )
biasalah penyokong pembangkang, tidak suka f
pada fakta. Akal tak panjang. Hati selalu busuk kat kerajaan. Buat kerja tak tau.

Sivakumar berkata...

Woit Carlos.

Mahathir itu advisor. Kepada Proton.

So dia advisor kan? Bukan CEO kan?

Tapi macam mana dia boleh menentukan sama ada Proton 'is not for sale' atau sebaliknya, sampai terkeluar statement dia kat berita?

Hah.

Ini apa pulak?

Carlos, cukup lah merepek. Kalau Mahathir itu Chairman, walaupun dia takde kuasa eksekutif, you ingat dia takde pengaruh ka? You ingat dia tak tau apa yang berlaku kah? Dia buta ka pekak ka?

Tolonglah Carlos jangan menipu kita dengan kejahilan awak.