Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 6 Januari 2010

IKANG SUDANG NAIK BERANG



MAT SAID SUDAH MARAH PADA MAT JUSUH




HAMPIR SEMUA DEWAN BEDAH HOSPITAL TERANGGANU GAGAL - malaysiakini

Ahmad Said melahirkan rasa kecewa dengan keadaan hampir kesemua dewan bedah di hospital di Terengganu yang tidak dapat beroperasi seperti dijadualkan.

Beliau berkata keadaan itu bukan sahaja merugikan kerajaan daripada segi kos tetapi turut merisikokan nyawa pesakit.

"Hampir semua dewan bedah hospital di negeri ini gagal (tidak berfungsi dan lambat siap)... dewan bedah Hospital Besut hampir enam tahun, Hospital Kemaman tiga empat tahun, dewan bedah Hospital Setiu dah masuk tujuh tahun... teruk, rakyat marah kerajaan. "Bukan sahaja kita rugi daripada segi kos, tapi ia juga melibatkan soal nyawa, pakar bedah pun kecewa sebab tak boleh nak buat kerja," katanya.

KAH KAH KAH…

woit… BARU SEKARANG MUNKEEE NI SEDAR…kah kah kah…

woit… JALAN SILAP FAHAM…MUNKEE NI MARAH ADA SEBAB…kah kah kah…

kah kah kah… SEBAB SEMUA INI PROJEK MALAON DERIS JUSUH… kah kah kah…

kah kah kah…MUNKEE NI NAK TIBAI MALAOAN DERIS… kah kah kah…

woit… NAK BAGI PUKUL MAUT… kah kah kah…

nota:

kalau ikang sakit hantang ke manang?
jumpang bomoh ayah pin ke … kang kang kang




10 ulasan:

wae berkata...

kah kah kah

penyubetelor berkata...

Mat yeh ni betul2 wat naye nih..tinggal pojek hok tok dang siap setarang..doh la stadiung abih rutuh... base bodo natang ni wat keje..
Ganu pitih banyok takpe la..mu dua bahang la..
Tp yg aku herang nye, bakpe tetiba mamat ni naik anging tak tentu ke hala.? Doh ni gilirang mu...mu bahang je la, yg gi jolok punggong org tu wat pe..!
Le ni mu kontrol kerajaang..bahang je la ikut mu nok banyok mane..tapi yg aku dok tahang tu mamat ni gigi jarang...org tue kate gigi jarang tok leh simpang rahsia... makang nasik dagang dengang ikang je dah la....jgn makang sebarang, takut sok jalang ngengkang pahtu tekangkang duk dalang longkang...........
Mangkok ayong.

Johan 23.01.84 berkata...

"Bukan sahaja kita rugi daripada segi kos, tapi ia juga melibatkan soal nyawa, pakar bedah pun kecewa sebab tak boleh nak buat kerja," katanya.

aduh sedihnya ayat mamat ni..tapi tak nak cakap malaon2 kecewa sebab tak dapat bedah org,fulus tak dapat..kahkahkah

Tanpa Nama berkata...

Bro.

Projek nie konfirm projek Direct Nego yang dapat ke umno-PUTRA. Sebab tu takde apa-apa tindakan diambil oleh pihak Kerajaan. Kalau projek Tender yang takde kepentingan dengan siapa-siapa konfirm teruk kontraktor kena belasah sebabb tak spesifikasi.

Itu lah umno penyelamat umat MELAYU.

-madir-

mtgbertam berkata...

Bro,

Tadi wa dengar berita ringkas radio sinar, katanya Congo dah pecat lebih 3,000 orang kakitangan kerajaan dalam usaha memerangi rasuah.
Dulu Malaya ni dok banding dengan Congo kalau banding harga minyak, gula, rasuah.
Lepas ni Malaya kena banding dengan Mozambique lak kot.
Malu aaaa....

zeqzeq berkata...

bagus MB itu, hargai WANG rakyat dan berani kritik yg tak betul

Tanpa Nama berkata...

kat area jln p ramlee ada tunjuk perasaan bro....suma club kat sana lesen ent kena tarik ngan dbkl...staff suma mengamuk...ha ha ha...bro selidik la...mana tau kot2 boleh bt bahan ker???

Tanpa Nama berkata...

Sham, ikang sakit boleh buat kepok lekor...Kah kah kah!!!. Kepala atas sakit...pegi hentak kat dinding...Kepala bawah sakit pegi cuching...Kah kah kah!!! Memang kurang asam ini cerita lah...memang palat punya malaon!!!

siber labukau

Tanpa Nama berkata...

diulangi.....butuh orang malaysia masih kecik bila dibandingkan dengan negara mau kah....kah....kah

Tanpa Nama berkata...

Kok ya pun nok ulas orang tranung, jangang ah sumer letok "ng"..

Mamak Said ni okey gok kekadang...dia bekeng sket ah..debe kata orang tranung..sebab dalang dewang dia redah her sapa hok brani kritik dia...perik gok lah sapa hok kene tuh.

Tapi guana-guana pung..aku takboh UMNO! Aku nok PAS..hu..hu..hu..