Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 19 Mac 2010

TAK CUKUP DENGAN ISREAL - DATANG KE SINI PULAK




MALAYSIA INI ADA BERAPA BELAS ?




nota:

zionisma meresap
hingga tidak diketahui
jantan betina
hingga tidak dikenali
dari mana zionis ini datang

waspada - sebelum kena goreng kah kah kah




15 ulasan:

Pendekar Melayu Terakhir berkata...

Puak pelampau Zionis sudah berpengkalan di Malaysia.

Kerajaan sudah bagi diorang bukak opis kat Malaysia.

Tak caya, baca kat sini wei.

Najib ni berpakat dengan Zionis ke?

Kerajaan UMNO yg begini rupa kita nak sokong???

Anwar Ibrahim bersalah ke kerana menyoal hal ini??

AzamDean berkata...

ahahaha APCO tak nak ngaku yang 1Malaysia idea diorang..biasa la..dalam bisnes...kot2 dalam kontrak die mana lah boleh dedah tu semua..lantak die la nak tipu pun..dia swasat apco ni...

tapi APCO leh ngaku ke kalau najib tak langgan khidmat APCO ni..ramai lah menteri ke politician kat dunia ni dah langgang APCO.. ehehe

Tanpa Nama berkata...

Isreal Negara Racist bukan pro demokrasi. Jaga-jaga dek oi jaga

ikantuna berkata...

APCO Worldwide Opens in Malaysia
Firm to assist new Malaysian government in strengthening communication

Tarikh: 10 Ogos 2009
Tempat: Hong Kong

“This is a time of opportunities for Malaysia,” said Stadlen. “APCO is delighted to share media expertise and strategic communication services with the Malaysian government and other clients in Malaysia. We are excited about Malaysia’s future and our ability to participate in it.”

http://www.apcoworldwide.com/content/News/press_releases2009/malaysia0809.aspx

-------------------------


Apco not involved in 1Malaysia concept
By Husna Yusop

KUALA LUMPUR (March 18, 2010): APCO Worlwide has denied claims made by Opposition Leader Datuk Seri Anwar Ibrahim (PKR-Permatang Pauh) that it had a role in advising the Prime Minister to come out with the 1Malaysia concept.

In a statement issued today, it said inaccurate statements were made in the Parliament yesterday regarding the firm and its role in Malaysia, as well as its work, past and present, in relationship to other governments.

Khairy Jamaluddin (BN-Rembau) brought up the point in the Dewan Rakyat when interrupting Lim Kit Siang (DAP-Ipoh Timur) who was talking about 1Malaysia in his debate on the Royal Address.

"Contrary to statements made in Malaysia’s Parliament, 1Malaysia was conceived of by Prime Minister Datuk Seri Najib Abdul Razak prior to the government of Malaysia retaining Apco.

"Apco had no role of any kind in creating the 1Malaysia concept, which was fully formed, and made public, prior to Apco’s engagement.

"It is also incorrect that Apco represented the government of Israel or Israeli Prime Minister Ehud Barak as has been alleged in Malaysia’s Parliament.

"At no time has Apco been involved with public relations campaign relating to a "One-Israel" concept. The statement in Malaysia’s Parliament that Apco was involved in such a campaign is false."

Khairy, who read out the statement then asked how one can believe in the sincerity of the opposition members if they could go to the extent of fabricating lies in the august House.

Anwar has said in his debate yesterday, Apco had in 1999 advised Barak to use the One Israel slogan.

"Barak in 1999 hired Apco and Apco advised him to use the new slogan of One Israel. In 2009, Apco advised Najib on 1Malaysia," he had said.

http://www.thesundaily.com/article.cfm?id=44509
-------------------------------


dulu dok sibuk tuduh anwar ejen yahudi laa, ejen CIA laa tah ape jadah laa... mana bukti... cakap kentut laa UMNO... kalau takat gambar photoshop... baik tak yah ceria...

mana pegi penyokong hardcore UMNO..? jawab laa dulu benda ni...
mana pegi ibrahim ali dan katak loncatan lain yang kata anwar ada bela udang?

Tanpa Nama berkata...

'Wira Melayu Umno' katak Ali...bila nak gantung Najib punya bola !!

opps... lupa pulak !! Bola Najib disimpan oleh bik mama !!

Tanpa Nama berkata...

1malaysia

Ceh! apa aku dapat?
Setakat dapat dengar slogan aja bukan boleh kenyang perut pun!
Makin susah ada la, sebab barang makin naik. Gaji tak jugak naik.

Tanpa Nama berkata...

apahal upco mai sini
kat israel dah tak ada kerja ke
balik daaa

Tanpa Nama berkata...

Kah kah kah, serupa ada, one is one is you and me, jibby and ehudy. Apeko tu recycle skrip si ehud barak time nak menang election kat israel tahun 1996...apa kata ehud?:

Quote: Barak could claim that he would be "the Prime Minister of all Israel," unlike Netanyahu who, he asserted, served only the interests of a minority (Peretz & Doron, 2000: 263).

sama je bunyi ngan jibby laung2kan konon wira suma semalaysia, puii!

Artikel:Don Peretz and Gideon Doron, 'Sectarian Politics and the Peace Process: the 1999 Israel Elections', Middle East Journal, Vol. 54, No. 2 (Spring, 2000), pp. 259-273.

Bacalah wahai malaysians, supaya kita tak dicucuk hidung jadi bodoh spt yg ameno nak sangat.

Tanpa Nama berkata...

Apa bahayanya spindoctors dari luar ni? Betapa takutnya jibby pada ketuanan rakyat dan betapa nak ditekannya rakyat supaya tetap bodoh, tetap bawah tempurung, tetap makan taik hidung yang jibby dan ameno korek, tadaa! diamiknya apeko ni dan dibayar pula dengan duit rakyat, 20 juta, bukan duit badak sumbu tu cuci kain atau jual nasi lemak k, duit makcik, pakcik, aku, ko, suma kita!

Ni baca ni, bahaya spindoctors pada sesebuah negara. Aku highlight yang penting2, korang baca dengan lanjut kat sini (Spindoctors for Hire http://www.baietz.org/zaharra/en/gogoeta/global/halimi-candidatos.htm).

Petikan:

In fact, the ultimate master of the Western world was consulted by President Clinton on the most important and most trivial of matters. Armed with his poll figures, Morris, who admits that "foreign affairs is not my speciality", gave advice on the invasion of Haiti (he would have preferred Cuba), on Iran, on aid to Russia and on the war in Bosnia (where he recommended mass bombing of Serbia). "You print the menu of things you want," he told the president. "Then I'll advise which dish to have for dinner tonight."

Mampus ke taknya sesebuah negara tu pada spindoctors hanya bak pilihan dinner on the menu.. Haa..begitu la bahayanya mercenary korporat ni.

Hoi Ameno! spin la, spin, aku doa ko terspin masuk neraka dengan cepatnya. amin.

Tanpa Nama berkata...

bukan tak kenal jantan atau betina
tetapi jantan dan betina,kedua2 nya boleh!

AnakSemuaBangsa berkata...

Kesimpulannya:
1.0 - UMNO adalah hipokrit kerana mengutuk orang menjadi agen Yahudi tapi dia sendiri mengambil syarikat Yahudi sebagai konsultan.
2.0 - Sikap menipu UMNO ini menjijikan serta amat memualkan.
3.0 - Sikap hipokrit ini diajar oleh Dr Mahathir bin Muhammad Iskandar Kutty sebab Dr Mahathir dahulu mengambil sebuah syarikat Yahudi seperti APCO bernama ”Saatchi and Saatchi” sebagai konsultan mereka.
4.0 - Kerjasama UMNO dengan Yahudi sebenarnya telah lama dan bersarang serta berakar umbi. Tak hairanlah waktu Natrah dimurtadkan, UMNO cuma duduk dan lihat sahaja.
5.0 - Agen Yahudi di Malaysia yang sebenar adalah UMNO dan bukannya parti-parti lain.
6.0 - Duit rakyat dibayar untuk menguntungkan syarikat Yahudi bernama APCO dan Saatchi and Saatchi oleh UMNO.

Tanpa Nama berkata...

Always remember how these basterds spin WMD & show the war game they play with tank columns & precision bombing on all news channels. Bring them on till Mission Accomplished. Indeed whose?

Tanpa Nama berkata...

one malaysia..rakyat didahulukan pencapaian diutamakan..tak ada maksud rasanya..jd kita tak perlu marah2..rakyat malaysia dah guna slogan ni untuk sendir menyindir sesama sendiri dan menyindir kerajaan..Alhamdulillah

Tanpa Nama berkata...

Alo abang2 adik kakak, kita amat2 memerlukan idea yahudi sbb dlm quran pun menceritakan mereka amat bijak. Jadi xde masalah kita ikut nasihat orang2 yahudi bijak. Yg baik kita ambil, yg buruk jangan kita tiru. Skrg sudah zaman terbuka bukannya hidup di zaman berfikiran sempit dan jumud. Zaman bodek2 tetap berlaku walau sesiapa pun memerintah. Samalah juga dalam suasana iklim pejabat. Hati bos kene jaga.

Lang berkata...

malang jibby... zaman die dah tak ade orang cerdik pandai lagi... kene pakai otak yahudi la pulak... come on... we are going to be second little dragon of asia...