Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 9 April 2010

TOK GURU PUNK MENINGGAL DUNIA



ANAK MUDA MENGUBAH DUNIA





TANDA TANGAN KONTREK


The Sex Pistols, menanda tangan kontrek dengan A&M Records di luar Buckingham Palace London, 1977.

Lihat Johnny Rotten, Steve Jones, Paul Cook, Syd Vicious dan Malcolm McLaren.

MALCOLM MCLAREN - 1946 - 2010



nota:
kaum punk seluruh dunia berkabonglaa kamu
kaum punk sluruh dunia keluarkan baju t hitam kamu
kaum punk seluruh dunia keluarkan pin baju kamu

tok guru telah meninggal dunia
tok guru yang mengubah rupa bentok estetika dunia.

punk rokers bersatulah melawan gerombolan !




15 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Lari tajuk sikit TT...aku rasalah masa kempen PRK Hulu selangor nanti, beberapa larangan akan dikeluarkan oleh Budak Suruhanjaya iaitu:

i) Nama dan isu APCO.
ii) Isu kapal selam.
iii) Isu Altantuya.
iv) Isu enjin jet hilang.
v) Isu Komisen.
vi) Isu Rasuah.
vii) Isu C4.
viii) Isu PDRM dengan syarikat yahudi.
ix) Isu PKFZ.
x) Isu GST.

Isu-isu ini tidak dibenarkan disebut,dicerita atau diuraikan dalam kempen PRK Hulu Selangor kerana tidak ada kena mengena dengan orang HULU Selangor...kahkahkah

matrokr berkata...

macam malcolm mclaren tanya dulu: have you ever felt you have been swindled?

Holden Caulfield berkata...

RIP Malcolm McLaren!

Tanpa Nama berkata...

mamat ni yg naikkan nama sex pistols..RIP bro!

Tanpa Nama berkata...

sex pistol tak punk. tapi takziah juga.

asyMok_Aambo berkata...

Takziah.

Tanpa Nama berkata...

Satu lagi yg akan diubah olih spr iaitu hanya parti BN sahaja bolih berkempen dan memasang bendera semasa prk, lain2 parti tidak dibenarkan berkempen dan memasangkan bendera parti.

orang umno tentu sukakan, kah..kah..kah......

Tanpa Nama berkata...

aku memang minat sex pistol ni gila babeng...sampai member aku yang hooligan giler ngan sexploited pun aku tak layan...lani aku pun dah tua, banyak lirik lagu2 sial dia aku dah lupa...aku jadi lupa setelah aku start mengapal quran..kendia kedua2 aku banyak lupa dah skrg...sbb aku banyak ingat burit, burit dan burit la pulak la ni...

aku sudah jadi "melayu jiwa kacau", mcm dalam artikel abang isham kat malaysiakini jugak la...

he was on holiday in the sun....rip mclaren.

matrokr berkata...

blajar ler sikit:
http://www.youtube.com/watch?v=CYktxyQeZlI

Tanpa Nama berkata...

APO CO NO KAU JANG.
ADO KAPAL SELAM, TAK TENGGOLAM
ADA JET, ENJEN HILANG
SILAP HARI BULAN KONO TERAJANG

Tanpa Nama berkata...

sebenarnya tok guru punk kat mesia ni ialah tengku razaleigh...dia yang mula2 perkenalkan konsep punk ni..tapi takder sesaper sekor pun paham konsep ni... tulah..asyik nak membodek jer...akai pun dah entah gi mana...

aku pun tak paham la...tengku razali ni, dia jadi tok guru punk, tapi dia tak punk pun..sbb tu gerombolan pun pening dengan dia...kejap punk kejap tak..masa dia jadi punk la gerombolan jadi penin...waktu dia tak punk, gerombolan suka jer...

skrg..mohawk dia pun dah tak tumbuh lagi...tapi dia tengah punk la ni...salute tengku razaleigh..

Tanpa Nama berkata...

yeah!!!
rock n' rock swindle

dum dum tak more cool even look like pennywise..carburater dung too..
anak muda berani melawan

~anak muda sedar~
~guru pelatih~

Tanpa Nama berkata...

Salute & respect to the otai punk!

Punk never die!!!

zachary berkata...

R.I.P McLaren. God chose the Queen.

as sahar berkata...

sejak konsert carburator dung kt shah alam dulu..baru aku kenal ko bro hisham..viva la punk!