Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Sabtu, 22 Mei 2010

BERITA AMAT AMAT BAIK UNTUK DATU MALAYSIA




SEORANG TAHAN MUGILAN SEDANG KENA GAS




GAS MUGILAN UNTUK JATUHKAN SAMY – malayskiani

V Mugilan – yang kena tendag dari MIC - hari ini melancarkan gerakan besar-besaran, dinamakan GAS atau Gerakan Anti-Samy Vellu bagi menjatuhkan presidennya.

Menurut Mugilan, beliau akan memimpin perhimpunan melawan Samy Velly di Kuala Lumpur pada 30 Mei ini, kemudian diikuti di negeri-negeri lain.

Bercakap dalam sidang media di Petaling Jaya, Mugilan terus mengkritik kepimpinan Samy Velly yang didakwanya puca kegalan MIC dan masyarakat India.

Beliau menjangkakan 7,000 orang akan menyertai perhimpunan pada minggu depan itu, "termasuk beberapa pemimpin kanan MIC yang telah dipecat Samy".

KAH KAH KAH..

woit… BILA MUSUH KITA BERGADUH KITA MESTI AMBIL BAHAGIAN…kah kah kah..

kah kah kah… SEPARUH SOKONG SAMY… SEPARUH SOKONG MUGILAN… kah kah kah..

woit… BIAR MEREKA GASAK LAMA-LAMA …. kah kah kah..

kah kah kah… LAGI LAMA GADUH LAGI BAIK UNTUK SATU MALAYSIA…kah kah kah..

woit… MUGILAN BETUL… SAMY PUN BETUL…. kah kah kah….

woit… DUA DUA LANUN BESAR…. kah kah kah..

nota:

apa pasal nama GAS
ini macam gerakan hitler
nak gas semua gipsi di german
mugilan ini nak gas semua penyokong samy ke?

nama gas ini juga amat bahaya
ianya boleh jadi:
gerakan anti sabri chik
gerakan anti sabri ismail
gerakan anti siti hasmah
menyamar untuk jadi gerakan anti madey kah kah kah


18 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Nantikan Jun ini. Najib akan meletopkan gasnya...kah kah kah
Kita lihat siapa yang kene....

Tanpa Nama berkata...

"Cock Fighting" baik punyaaaa niii....

Tanpa Nama berkata...

FREE Ring tong handphone(Mp3)
najid: u help me i help u!
Download copy this link:
http://rapidshare.com/files/390262011Najib__You_help_me__I_help_you_00_01_06-00_01_11.mp3.html

kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

POOOORAH..... ini mat bogelan ni pon satu, nak buat himpunan besar besaran pon ada tempoh. jap lagi siang malam polis tunggu depan rumah....

Tanpa Nama berkata...

Aku sokong sami
mu gilah memang patut dipecat
mu gilah kurang asam lawan ketua
mana boleh lawan orang tua

mu gilah ni kawan rapat palatnaibel
sami musti pecat palatnaibel jugak

suruh mu gilah masuk umco
pecat palatnaibel masuk umco

sardindalamtin berkata...

kalo Gerakan Anti Mahathir kita namakan GAM.

mesti See Fool akan diajak menyertai GAS kerana kebolehan beliau menahan kentot dan berak selama 2 hari.

kebolehan see fool ini dapat menghasilkan gas kentot dan t**k yang teramat bau sekali.

bau gas see fool dipercayai dapat melumpuhkan saraf penafasan 1000 ekor samy vellu.

inilah kuasa sakti See Fool yg tidak boleh didapati oleh villain2 yg pernah wujud di dlm dunia komik.

Tanpa Nama berkata...

bro arrr wa nak cadangkan nama Gerakan Anti BiK Mama (GAB) haiya sama itu nama balang SUSPENSION,,,TOING2

Tanpa Nama berkata...

Gerakan Anti Sibulatgedempol

zaxx berkata...

MIC sama MIC lawan..

Aku gelak je..kahkahkah..

Siap tepuk tangan..

Lang berkata...

alamak dengo namanya aku udah risau sesangat... kalu join tu bukan bimbangkan apa.... GAS PEMEDIH MATA... adush....

kingkonglee69 berkata...

hai hicyam,
haik, haik bagero lu, V.Mu Gay Lan gua sokong lu,..gua confirm Brickfield litle of India support lu fully. UMNO Hulu Selangor, Pemuda Barisan Nasional Malaysia (BN),MCA kongkek, Geng Sonkok Tinggi, PERKaSA, YBK, Hindraft,GPMS, BELIA 4B/MAYC, KIMMA,Restoran Mamak Ascc, Ahsrama Brickfield, Murugan Center, Hindu Sangam,MIDF, MAIKA, ALAGAPAS,Putu Mayam Factory Assc,Sentul Sivaji Groups(SSG),SRRJ(T) Teacher's Club, Estate's Reform Center(ERC), Batu Cave Murugan Center, Ayudveda Assc, Kamasutra's Group Bangsar (KGB) & manyak lagi maa...
itu confirm punya tarak kurang 100-200 NGOs Indian sokong lu Mu Gay Lan. Jangan takut abang hicyam sini ada. Mu Gay Lan lu punya maha atma kasi tunjuk, itu Samy sudah tarak gas, Samy ada angin besar saja, Samy cakap besar mulut longkang kasi poorah dari MIC. Dia punya adeek, G.Palaktibai itu socai cibai tarak guna - angguk punya orang sama Samy.

Mu Gay Lan lu dapat kumpul 100,000 orang itu jam. Semua itu orang kasi lepas GAS. KL akan curfew punya = Samy & geng akan stroke musti stepdown dari kepalabapak MIC.
Gua tabek lu Mu Gay Lan, lu jadi Sri Rama@kshatriya...
"Sri-Ramayana-Bharata=parayana-nihita=vrittina kritna,
kavina Tirumaleyacharyen-edam tambra-sasanam likhitam"...
GAS, GAS, GAS... Hidup Mu Gay Lan, Selamatkan MIC,.. Samy Vulu cibai socai - poorah, Samy maanam yyile' pooci

Tanpa Nama berkata...

dua ekor ular sudah bergaduh !! ular..ular ..bila nak nak kasi patuk sama lawan !!

Tanpa Nama berkata...

TT, boleh percaya ka ini wayang tamil.Poooooooooorahhhhhhh. dah tak dapat jadi calon baru cakap sammy tarak bagus. kalu betul lu pejuang dari dulu lah lawan. Poooooooodah chit. Mugila mana boleh lawan Sammy the boss confirm kalah punya. Silap2 minta maaf pegang kaki. kah ...kah.kah. tiru TT ketawa, jangan marah ah!!!!

Gua suka itu filem Sivaji the boss juga. Jalan cerita ada baik jugak.

Tanpa Nama berkata...

ini mesti big mama punya jarum ...

Non-Excremental Individual berkata...

atau pun GAS kentut satu Malaysia yg terbarai ketawa tgk pementasan komedi ni kah kah kah

zaina zin berkata...

klakar btul gambar buntut katun tu....buatnya ada yg makan petai @ jering ke kluar gas, mau tak bercakap seminggu samy ..huhuhu

Tanpa Nama berkata...

Ucapan selamat berGAS buat Mugilan.
Ucapan Poooorah buat Poor Samivelu...

1. Commenting about his modesty:
"sebenarnya, kemaluan saya sangat-sangat besar"

2. And the best: u know why our N-S Highway concessionaire is named PLUS.
PLUS Highway = Pungut Lebih Untuk Samy

3. "saya berasa bangga dapat melihat pusat-pusat jururawat yang cantik-cantik.".upon opening ceremony for nursing training center
4. "Saya tidak setuju dan menentang sekeras2nya tuduhan PAS memanggil kami kapir ..."

jalan JPJ.panji.

Tanpa Nama berkata...

Siapa mugilan??

dia sudah kena cantas
dia tak mungkin boleh naik balik

tak mungkin
lebih baik dia bukak kedai beli surat khabar lama