Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Sabtu, 22 Mei 2010

KENAPA ZUL NORDIN TIDAK BEDEMO KELMARIN




PEJUANG KAPAL SELAM ISLAM YANG GIGIH






SURAT DITERI DARI PEMBACA TT


Mintak mahaf banyak-banyak.

Saya zol Nodin dengan ini memberitahu bahawa saya tidak sempat ikut sama berdemo pada hari ini. Sebenarnya saya terkena bisol di bahagian bontot sebelah kiri yang menyebabkan kesukaran bergerak dan bertindak balas.

Mahaf jugak kerana bisol pada bahagian bontot kiri ini jugak telah menyebabkan saya susah untuk membuka mulut dan bercakap. Jadi atas sebab itulah saya masih mendiamkan diri daripada memberi komen tentang Pertandingan Bola Sepak Piala Dunia yang telah diluluskan baru-baru ini di malaysia.

Harap maklum.

nota:

ini lah contoh terbaik
bagiamana agama di gunakan
untuk menutup tipu muslihat
apabila di tangkap membuat cap
mohor spr.

inilah contoh islam dulu melayu kemudian
kerna kalau tidak saya kena buang kerja
dan masuk jil. nasib baik ada islam

senang melayu ni nak di tipu
bubuh kopiah dan janggut sejemput
kumat kamit mulut kira okay kah kah kah

13 ulasan:

Part Timer berkata...

Zul Nordin dah dpt habuan supaya duduk diam-diam dapat duit, hahahaha

dahaga darah 'anak betina' nordin berkata...

zul nordin tengah cari point untuk mengarang blog kenapa dia tak join demo bangkang judi.

antara alasannya, ada rahsia antara dia, anwar ibrahim, kepala 'butuh' agung, najib dan ustaz haron din yang tak boleh dihebahkan. RAHSIA BESAR YEOPP katanya dalam blog.

syaitan punya anak nordin!

Tanpa Nama berkata...

mana dia dapat cop spr ha?
itu kira boleh ker? betul ker?
itu gaji mp halal ker?
ooooooooooooo baru aku paham!

patut laaaa!

ayamtido berkata...

adoi! TT... serious lah? budak main tampal-tampal comment acah-acah mak enon pon nak buat posting khas ka?

Tanpa Nama berkata...

Patutlah tadi tak nampak muka dia
rupa-rupanya terkena bisul

Tanpa Nama berkata...

Babi akan duduk diam selepas mendapat makanan yang diberi oleh tuannya

Anjing tidak akan menggigit tangan tuannya yang telah memberi makan

Keldai ialah sejenis binatang yang sanggup ditunggang oleh sesiapa sahaja walaupun oleh seorang isteri perdana menteri.

Kambing jantan bukanlah alim walaupun memiliki jangut sejemput dan bulu dikepala bewarna putih

Ular sawa akan menelah apa sahaja yang melintang di depannya dan apabila sudah kenyang, ular sawa akan tidor sambil melengkar

Zul nordin ialah MP Kulim

Lang berkata...

dulu join demo sbb tak ada apa2...

skrg sudah ada apa saja... segan la nak join demo...

klu yg demo tu gi la demo... zul demo dlm blog je kira ok la tu...

Tanpa Nama berkata...

ca am diangkit kupiah julak tu'... kada amun bahuras rasit waweh!!!!!!

Tanpa Nama berkata...

hidup zul nordin.......
hidup zul nodin.....
hidup zul noda......
pru13 kau tetap mp kulim.....
wa sokong luuuu
saya tolong awak
awak tolong saya

tangkat berkata...

mukee ni ,pejuang islam?woiiii mamat aku amat berharap kau dapatlangkan masa untuk membaca komen2 samaada dari blog ni ata blog2 lain.mukin kau boleh muhasabah diri kau yang penuh kudis dan nanah kejahatan yang busuk lagi membusukkan...SAY NO TO MUKEE NI.....

Tanpa Nama berkata...

hahahaha, aku komen blog dia kan, tak pernah disiarkan pun... komen biasa2 ajer..tapi dia pedih telinga kot rasanya...

biasalah peguam! aku pun ramai member peguam, setiap sen menjadi igauan dalam hidup mereka. orang ramai pun kenal perangai setiap peguam di malaysia ni, terutama yang pernah deal kes2 mahkamah, semuanya 99% adalah bekerja sebagai "PEMERAS UGUT BERLESEN". tak percaya? tanya zul nordin..err zulkipliaq nordin.

pasal janggut sejemput? depa ni, pasal sunnah nabi saw tu, aku faham la... tapi hati pulak tak nak ikut sunnah. macam orang atasan aku jugak la, time bonus hujung tahun kompeni, orang yang bergaji mahal, appraisal dapat semakin tinggi, 10% kenaikan dan bonus dia 8 bulan. yang gaji kecik, 2 bulan bonus dan 3% kenaikan tahunan.

sebenarnya orang2 begini, mereka mencipta sendiri ALLAH TAALA. akan disembah ALLAH TAALA apabila mereka susah dan tersepit. mereka tidak segan silu berpura2 didepan orang ramai yang mereka itu ahli agama padahal ilmu yang ada di dada, semuanya banyak kona baring punyer woo...

boss gua setiap pagi asyik semayang dhuha jer, tapi bila masuk pasal hal kewangan poket sendiri, dia la yang bolot sampai penuh temolok dia dulu. dari kenaikan, bonus dan segala elaun2, semuanya dia belasah cukup2 hatta parking RM1 pun, dia claim dengan muka tak malu punyer!!!

tapi, di mulut dia: alhamdulillah, bersyukur dan sentiasalah mengingati ALLAH TAALA. ini adalah sikap biasa mana2 pegawai atasan dalam management, bila staff memberontak, ayat2 checkmate akan digunakan, jump into conclusion terus untuk menutup mulut staff yang bising2 dengan menggunakan ayat2 checkmate: SYUKUR, BERTERIMAKASIH, rajin bersolat dan minta doa... hahahaha...idea haprak inilah yang digunakan SI FIRAUN MAHATHIR untuk membodohkan melayu...

sama jugak dengan zulkipliaq nordin nih...

Tanpa Nama berkata...

Kalau lah aku dapat SEKEL kepa ZUL ni..Aku puasa nazar ....
Sama lah kalau aku dapat Katok kepala KUTTY ...
Aku bagi makan fakir miskin..

Non-Excremental Individual berkata...

tlg jgn hina Zulkifli Nordin. dalam diam2 dia dah bersiap-sedia utk berjuang.ini dia gambar jihadis Zul Nordin tengah berlatih utk melancarkan jihad : http://4.bp.blogspot.com/_rbqlI_m1Ahg/S5fp2ycPubI/AAAAAAAAHk8/NbZN1cbWbaQ/s1600-h/n_01zulkifli.jpg